Şimdi Ara

Mayıs ayından sonra bizi güzel günler bekliyor 'İçeri'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün teknoloji konusunda yardım almaya gelen biriyle sohbet ederken bana hangi takımlısın dedi. Bende Fenerbahçeliyiz Allah başka dert vermesin dedim. O da yüzüğünü saatini bütün aksesuarlarini gösterdi hepsinde Fenerbahçe arması var. Ardından kongre üyesi olduğu kartı gösterdi güzel günler yakın dedi canını sıkma dedi. Bende Aziz istifa mı edecek dedim. Hayır davayı bekliyoruz Mayıs ayında belli olur dedi.

    Yani yönetim teknik heyet herkes ligden sportif başarıdan umudu kesmiş tamamen öyle mahkemeye odaklanmış durumda. Juventus gibi iadei itibar alacağız diyor adam. Sonumuz hayır olsun.
    Teknosa da çalışıyorum , olay dün gerçekleşti arkadaşlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nelerden medet umar olduk yahu.
  • Nasıl yani anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam kendi demiş işte kongre üyesiyim diye,
    yani sana diyorki tepki gösterme yoksa bizimde sonumuz olur kongreden atılırız olmadı üyelik sürecimiz ilerde zora girer başkanı desteklemeye devam et diyor
  • rez
  • Şaka gibi konu, insanlar da kafayı sıyırmışlar, nelerden medet umuyorlar.
    Hiçbir halt çıkmaz, burası Türkiye. Fenerbahçe için en hayırlı, en iyi olacak şey, Aziz Yıldırım'ın en kısa sürede kulüp ile tüm bağını koparmasıdır!
    Başka hiçbir şeye ihtiyacı yok bu kulübün.
  • Olsun ısıtmalı stadımız var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kongre üyesiyim, içeriden tanıdıklarım var filanla olacak şeyler değil bunlar dostum...Sana konuşan arkadaş iyi niyetli vs vs olabilir. Fakat Galatasaray ve Fenerbahçe kötü yönetiliyorlar. Günümüz gerçekleriyle değilde, günlük olaylarla tamamen rüzgarın yönüne göre hareket ediyorlar.

    Ne gelecek planlaması, ne vizyon hiç bir halt yok...Aziz Yıldırım'ın özelliği nedir ? Zengin olması, iş adamı olması...Peki futbolu yönetmekle ilgili mevzusu nedir ?

    Aynı şekilde Dursun Özbek'in özelliği nedir ? Zengin olması, futbolu yönetmekle ilgili bir geçmişi mi var ?

    Fakat bu koskoca Çınarların geleceğini, nerede ne yapacağı belli olmayan adamlar yönetiyor. Böyle düzene para akıtmayın akıllansınlar artık, yahu finansal sıkıntılardan transfer yapamıyor bu iki takım biri 2 3 sezon önce Çeyrek final gördü şl'de diğeri uefa yarı finali gördü.

    Böyle bakkal gibi yönetilir mi bu takımlar ?




  • Kimse inanmıyor ama doğru bizde Juventus gibi iadei itibar alacağız. Haziran ayında sonuçlanacak . Ortada dolanan hiçbirşeye inanmayın , yakında kim ak kim kara herkes görecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahkemeler spor mahkemelerini tazminat ödemeye zorlayamaz tff nin karar verme mekanizması özerktir anca cas a şikayet edersiniz ordada sonuç belli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.