Şimdi Ara

Mayıs 2020 Otomobil Satış Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel olarak pandeminin yarattığı etkiye rağmen çok iyi satış başarısı elde edilmiş.

Mayıs 2020 Otomobil Satış Listesi

• Millette para var hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Millette para var hocam.
    Öyle gözüküyor.

Şu salgın zamanında bile bu kadar araba satılabiliyor. Firmaların üretim yapamadığını ve ülkeye kısıtlı düzeyde araba geldiğini de kabul etmek lazım. Daha geçen ay bir arkadaşım A3'ü satıp 2020 CLA almıştı. Caddede falan da çok fazla CLA görmeye başladım. Cidden doğruymuş demek ki.
  • Peugeot saglam yardiriyor
    Helal olsun vallahi
    3008,2008 peynir ekmek gibi satiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Peugeot saglam yardiriyor
    Helal olsun vallahi
    3008,2008 peynir ekmek gibi satiyor
    Aynen öyle helal olsun adamlara.

Özellikle 3008 sonrası insanlardaki Peugeot algısı değişti. 2008 ile de daha çok satacaklardır. Peynir ekmek gibi maşallah.
  • https://forum.donanimhaber.com/2020-ocak-mayis-otomobil-satisi-pazar-verileri--143816778

Bu başlıkta detaylı olarak paylaştım zaten, tekrar aynı şey için konu açmaya gerek yok.
  • Binek araçda 25 bin araç satılmış hepi topu.. Bu ülkede ekonomi iyiyken ayda 800-900 bin araç satan ülkeydik.. En ortamla zamanlarda 500-600 binin altına inmiyorduk.. 25 bin araç satılmış..

Milletde para var falan olmuş.. 85 milyon ülke renti filosu yabancısı izin verinde bir 25 bin araç satılsın artık..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

https://forum.donanimhaber.com/2020-ocak-mayis-otomobil-satisi-pazar-verileri--143816778

Bu başlıkta detaylı olarak paylaştım zaten, tekrar aynı şey için konu açmaya gerek yok.
    Başka konuda da haber paylaşılmış, senin de bunun için konu açmana gerek yok o zaman.
    https://forum.donanimhaber.com/2020-yili-mayis-ayinda-turkiye-de-en-cok-otomobil-satan-markalar--143814431#143814431

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Binek araçda 25 bin araç satılmış hepi topu.. Bu ülkede ekonomi iyiyken ayda 800-900 bin araç satan ülkeydik.. En ortamla zamanlarda 500-600 binin altına inmiyorduk.. 25 bin araç satılmış..

Milletde para var falan olmuş.. 85 milyon ülke renti filosu yabancısı izin verinde bir 25 bin araç satılsın artık..
    Şu ortamda 25 bin araç satışı azımsanacak bir veri değil. Geçmiş geçmişte kaldı bu saatten sonra dolar 2 TL olmayacağına göre sisteme yönetime kainata küfür etmek yerine önünüze bakmak sizin için daha mantıklı olur.

Mayıs ayında sen kaç kaç gün sokağa çıkabildin de aylık 25 bin satışı hafife alabiliyorsun onu yaz bakalım sonra konuşuruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Şu ortamda 25 bin araç satışı azımsanacak bir veri değil. Geçmiş geçmişte kaldı bu saatten sonra dolar 2 TL olmayacağına göre sisteme yönetime kainata küfür etmek yerine önünüze bakmak sizin için daha mantıklı olur.

Mayıs ayında sen kaç kaç gün sokağa çıkabildin de aylık 25 bin satışı hafife alabiliyorsun onu yaz bakalım sonra konuşuruz.

Alıntıları Göster
    Ben sisteme yönetime küfürmü ettim ne alaka.. Geçmiş falanda yok siz art niyetlilerin inadına bu ülke 25 bin lilerle yetinmiycek.. gene şaha kalkıcak gene 900 bin aylık satış rakamlarını görücek..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Ben sisteme yönetime küfürmü ettim ne alaka.. Geçmiş falanda yok siz art niyetlilerin inadına bu ülke 25 bin lilerle yetinmiycek.. gene şaha kalkıcak gene 900 bin aylık satış rakamlarını görücek..

Alıntıları Göster
    Görecek elbette ben görmeyeceğini iddia etmedim zaten. Şu salgın meselesi bitsin görün bakalım satışlar nasıl oluyormuş... Birileri bu ülkeyi yanmış bitmiş batmış gibi anlatmaya çalışsa da o işler öyle kolay olmuyor.

• Peugeot mayısı domine etmiş neredeyse
  • Opel en çok hangi modeli satıyor acaba

• Toplu taşımaya binmemek için basıyor millet parayı sıfır arabalara.
  • Kime sorsan hep sikayetci para yok diyorlar ama deli gibi de arac satiliyor. 2 tane Aston Martin bile satilmis. Hem de hastalik zamani. Daha diyecek laf yok.
  • Kime sordun ki dar gelirli geçinemeyen adama sorarsan tabiki şikayet eder. aston martinleri alanda ağalarınız alıyor onları işte maaşlarınızı verenler.
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Ayda değil yılda 800-900 bin satıyordun ama o cicim ayları geçti. Bu sene 400.000 satılsa iyi rakam o da ayda 33-34 bin adet demek.

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Corsa ve Astra sedan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Q6600

Kime sordun ki dar gelirli geçinemeyen adama sorarsan tabiki şikayet eder. aston martinleri alanda ağalarınız alıyor onları işte maaşlarınızı verenler.
    Calismamanin adı dar gelirlilik mi olmuş? Şikayet edenlerin hemen hemen hepsi baba parası yiyen kişiler. Bir tanıdığım var böyle. Yaşı 30 u geçti hala babasından harçlık isteyen birisi. Babasından araba ister durur. Kendim bir işe gireyim de alayım demez. Babası araba alsa bu sefer başlar benzin parası, sigorta parası, gezme parası... En iyisine de layıktır hep. Elinde son model telefon var dedim kardeş daha geçen seneki telefonun vardı. Neden her sene alıyorsun? Çok güzel kamerası var diyor. Sanırsın ki manken kendisi ya da fotoğrafçı. Neyse... Dediğim doğru demek ki 2 tane de Ferrari bile satılmış. Diğer arabalar zaten normal. Etraf araba dolu.

• Etraf hangi etraf çevreniz kısıtlı demekki sizin bence metrekarenizi büyütün 82 milyon nüfus bir ülkeden bahsediyoruz satılan araç satışına bakın. Adam zaten diyorki çalışıpta alamıcam çalışmadan alırım düşüncesinde. Kendiniz diyorsunuz bak babası zamanında iyi kazanmış yapmış oğluna yediriyor, Demekki eski Türkiye daha iyiydi. peki oğlan ileride cocuklarına yedirebilecek birşeyi kalıcakmı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.