Şimdi Ara

Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
8.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Wallpaper:http://www.burdu976.com/?p=451
    Fotoğraf:http://saeedesign.deviantart.com/art/pink-I-40213764?q=boost%3Apopular%20in%3Aphotography%20pink&qo=31
    Iconlar: Iconları teker teker buldum ve editledim. İsteyen olursa paylaşabilirim.
    CAD:http://albinoasian.deviantart.com/art/Myriad-Base-CAD-1-1-129849532
    xWindows Dock: Skin'i kendim yaptım. İsteyen olursa paylaşabilirim.

• arada işden zaman kalırsa esiyor bir masaüstü kuruyorum 2 ayda bir filan. eyvallah soulcubee :)
  • @soulcubee Yorumun için teşekkürler,token iconlarını bu taskbarda kullanmayı seviyorum nedense.Nerdeyse denemediğim icon kalmadı.Zevkler ve renkler meselesi
  • torque89 sende kullanacağın token simgelerini kırmızı yapmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

@marijuanna68;
    Güzel çalışma. Text ikonları her zaman sevmişimdir ve tutmuşumdur...

Tşkkürler beğenmene sevindim gerçekten Win7 ye yeni geçtim sayılır ama gerçekten sevdim bu işletim sistemini.. Text ikonları bende severim çoğu deskimdede kullanmışımdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

marijuana68 zevke bağlı ama bana çok gri olmuş gibi renk karşıtlığını biraz daha kullansan nasıl olur sence ?

Olabilir aslında ama dediğin gibi zevk olayı bende böle seviyorum hem fazla göz yormuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

torque89 sende kullanacağın token simgelerini kırmızı yapmaya çalış

Güzel bir paket buldum sizinlede paylaşayım

http://findicons.com/pack/1262/amora/1
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 12:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

skinlerin linklerini paylaşır mısın?wallpaper da?

Linkleri ekledim
  • Merhabalar arkadaşlar,

Öncelikle yarışmaya katılan herkeze başarılar ve daha sonra masaüstüm...

Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri

Duvar kağıdı : "Duvar kağıdı için tıklayın"

Rocketdock İkonları : "Rocketdock ikonları için tıklayın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanqerManiac -- 24 Mayıs 2011; 20:00:26 >

•  Mayıs 2011 Masaüstü Görüntüleri
  • @Yve
    Klasör önizlemeleri için Avedesk kullanmışsın sanırım. Bana kalırsa klasör önizlemelerinin altında bulunan klasör isimlerinde kullandığın font büyüklüğünü biraz küçültebilirsen çok iyi olur.

Buna hayran oldum varmıdır acaba hangi programla yapılacagını bilen?
  • Sağ en altta bulunan renkli kelimelerin olduğu yer dock diye geçer. Herhangi bir dock programıyla yapabilirsin... rocketdock, Rocket Launcher, XWindowDock, Nexusdock 'tan birini kullanabilirisn. Tarih,hava durumu rainmeter, Hatta player bile rainmeter gibi görünüyor. Deskin sahibine isimleri sor, yardımcı olsun sana... Duvarkağıdıa bir tane siyahlı,grili wall bul, alt tarafı PS2da veya paintte simsiyah seç ve boya... İşte bu kadar basit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

@Yve
    Klasör önizlemeleri için Avedesk kullanmışsın sanırım. Bana kalırsa klasör önizlemelerinin altında bulunan klasör isimlerinde kullandığın font büyüklüğünü biraz küçültebilirsen çok iyi olur.

Gelişecek ... Yakında senden benden iyi tasarımlar çıkarıcak... Emin olabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

@Yve

Gelişecek ... Yakında senden benden iyi tasarımlar çıkarıcak... Emin olabilirsin...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.