Bildirim
Maybelline 965 Ruj + Kajal Göz Kalemi 2 li set üzerine 1+1 -CEPTEŞOK-

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cepteşok programında ürünü bulamadim.Fırsat için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle şeylerin bulunma oranı düşük çevrenizde mağaza çok varsa en az 1inde çıkıyor genellikle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 23 Eylül 2018; 17:34:17 >
Bu cepteşoktan alışveriş sorunsuz oluyor mu. Mesela Ürün yok derlerse iptal iade falan nasıl ouyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermani06 -- 23 Eylül 2018; 21:40:15 > -
-
Stok olmadığında sipariş iptal olur ödeme karta iade edilir
Eyvallah hocam. Maybelline bulamadık ama papia 32 li buldum 32.90 fiyat iyi galiba.Stok yoksa avansas alacaz artık -
Hiç bulaşmayacağım fiyatlar yerel marketimden 2 katlı 32liyi 19.95e alıyorum. Tuvalet kağıdı sonuçta aşırı kalite kasmaya gerek yok hele bu krizde
Güncellemedi belli ki yerel market fiyat güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: simerazzı
Hiç bulaşmayacağım fiyatlar yerel marketimden 2 katlı 32liyi 19.95e alıyorum. Tuvalet kağıdı sonuçta aşırı kalite kasmaya gerek yok hele bu krizde
Yanlışın var dostum, “ucuz mal alacak kadar zengin değilim” der bir deyiş. 2 katlıyla 6 kağıtta silemediğini, 3 katlıyla 4 kağıtla silersin :)
Konuyu bölmeyeyim. Peace ✌🏼
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X