Şimdi Ara

Maya enfeksiyonu nasıl tedavi edilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doğal Vajinal Mantar Tedavisi
    Ne yazik ki vajinal mantar önlemekte kullanılan krem vaya losyonların mantar enfeksiyonunu kalıcı olarak ortadan kaldırması mümkün değildir. Mantarlar doğaları gereği gıda bulmaları için derinin altına gömülürler ve bu krem ve losyonlar enfeksiyonun temeline kadar derine inemez ve ortadan kaldıramaz. Reçetesiz aldığınız krem yada losyonlar sizi enfeksiyondan kurtarsa bile, sorunun çözülmesi son derece güçtür ve mantar önleyici etki ortadan kalkınca enfeksiyon geriye dönüşü devam etmektedir.

    Antibiyotiklerin çoğu yarar sağlamak yerine zarara neden olmaktadır. Antibiyotiklerin neden bu kadar zararlı olduklarını az çok bildiğinizden eminim. Durum böyleyken maya enfeksiyonu içinde alsanız yada başka sebepler içinde alsanız bu böyledir. Sürekli antibiyotik kullandığınız zaman vücudunuzun kendi savunma gücü azalır ve tıbbi tedavilerinizde antibiyotiklere bağlı kalmaya başlarsınız.

    Antibiyotiklerin bakterileri iyi yada kötü diye ayırt etmeden öldürmesi ve bunların gıdalarla birlikte tüm vücudumuzu etkiler. Kasık mantarında tamamen kurtulmak için kullanacağınız yöntem önemlidir. Bütünsel yaklaşım, maya mantarı enfeksiyonlarına karşı duyulan hassasiyet, sürdürdüğünüz yaşam biçimi yediğiniz gıdaların ve günlük yaşamın getirdiği stresten kaynaklanan vücudunuzda var olan kimyasal dengesizlerin bir sonucu olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. DEVAMI>>>>>








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.