bimeksde kampanya var hafta sonu fırsatı sizce bu fiyata değer mi? peşin alıcam 303TL
Plastik kasalı modeliyse alma.
270 ytlye vatandan aldım pek memnun değilim. maxtordan memnun olan da gormedim forumda. seagate ala bence.
valla basic modelinden birkaç şikayet duydum.. onetouch4 plus serisi daha iyi gibi ( metal kapaklı- küllüğe benzeyen ) . nedense böyle herşeyi devasa tek bir hdd ye yüklemek hep korkutmuştur beni.. hdd bir şey olursa hepsi uçacakmış gibi. bimeks te maxtor 750 gb onetouch4 plus kampanyalı peşine 160 ytl ye veriliyor. iki tane ondan al..:)
bende maxtor 1.5 tb basic modeli var. inan her açmaya kalktığımda tırsıyorum. garip garip sesler çıkarır durur. şu anda 1 tb verim onda duruyor. hdd giderse ben mahvolurum. yapacak bir şeyim de yok.
İçindeki HDD Seagate olduğu için HDD'de sorun yok. Sorun kasada. Bence bu 1,5 tb yş ayrı alıp Akasa ya da CM gibi kutulara koymak daha mantıklı.
Arkadaşlar Tam 8 Gün Evvel Eksen Bilgisayar Kadıköyden Seagate 1.5 TB Sabit Disk Aldım.Aldığım Gün Bozuldu.Gittim Yenisini Aldım Bozuldu.Ve Gidip İade Ettim.Bana Orda Taşınabilir Olarak Maxtor Önerdiler 5 Yıl Garantisi Olduğunu Söylediler Ancak Bana Garanti Şu Konuda Lazım Bozulup da İçindeki Yedeklerimin Gitmemesi Kurtarılabilmesi Konusunda.Yaklaşık 1 TB Yedeğim Var.Bunların İçinde 600 Film Oyun vs. Bana Sabit Yada Taşınabilir Ne Önerirsiniz..?
Bu Arada Bilmeyenler İçin Söylemekte Fayda Var Seagate ve Maxtor Aynı Firma Üretimi.Ancak MAxtor Biraz Daha Uzun Vadede Dayanıklı ve Kaliteli...