Şimdi Ara

◄ Maxthon - (dene gör) {2.1.5.1250} ► (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: persona

valla bu çok güzel bi browsermış gerçekten tavsiye ederim, yalnız bi şeyi beceremedim ben tek sayfa açabiliyorum 2. sayfayı açmayı beceremedim hep aynı sayfa üzerinde sekme açarak çalışıo açamıyor muyum 2. sayfayı acaba???

sekme olayı olduğundan ikinci sayfa açılmıyo direkt olarak. bulunan sekmeyi ayrı pencereye çekebiliyosun tabi...

◄ Maxthon - (dene gör) {2.1.5.1250} ►

• _____________________________

• arkadaşım bu proxy değişimi olayını nasıl yapıcaz bu tarayıcıda.. henüz yeni kurdum pek bilgim yok.. iyi çalışan bir proxy adresi de verirmisin fonksiyon olsun makinede... bu arada tarayıcı gerçekten çok hoş.. yanlız sayfanın üstünde boş yere yada herhangi bir yerde yazıların üzerine tıkladığımda lpg reklam sayfasını açıyo.. bug olsa gerek...
  • 66.98.238.8:3128 ben bunu kullanıyorum.

araç çubuğu düzenleme ekranından proksi simgesini bulup bıraktım üst bara . orada duruyo benim. istersen yönet diyosun menüden ayarlıyosun...
  • Bir de Avant'ı deneyin, eğer IE tabanlı tarayıcı isterseniz. Dünya'daki en hızlısı olduğunu iddia ediyor (ki anladığım kadarıyla öyle) ve tam IE uyumu var. MAxthon tam olarak IE uyumlu değil. Artık Avant'ı kullanıyorum. Çevirimiçi yerimleri Avant'ta da var.
    AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
    (9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
    DAİMA AMD (Benim için.)
  • avantı denedim büyük bi hevesle. hiç beğenmedim.

◄ Maxthon - (dene gör) {2.1.5.1250} ►

uyarısı alıyordum. şu an girmek içinhttp://mail.google.com/mail?ui=1 linkini kullanıyorum. sorun çözüldü

Orjinalden alıntı: nman

66.98.238.8:3128 ben bunu kullanıyorum.

araç çubuğu düzenleme ekranından proksi simgesini bulup bıraktım üst bara . orada duruyo benim. istersen yönet diyosun menüden ayarlıyosun...

çok saolasın.. o kadar uğraşıp hiç bir sonuç alamadıktan sonra bu özelliğin düzgün çalışmayacağı kanaatine varmıştım.. normalde TCP/IP ayarlarından proksi numarası girip değiştirebilmeme rağmen buradan ayar yapmadan sadece tarayıcı üzerinden değişmediğine kanaat getirmiştim.. ama senin verdğin numara gerçekten işe yaradı.. o kadar internette aramama rağmen çalışan bir tane bulamadım.. senin verdiğinde ciddi anlamda yavaş olsada çalıştığını görmek şimdilik yeterli.. saolasın... hemen listeye ekledim.. böylesi çok daha pratik...

• bu adresi youtube kapalıyken kullanıyodum. bu kadar yavaş deildi yanılmıyosam o zaman. şimdi cidden cok yavaş.
  • 80.66.177.4:80

bu gayet hızlı
    iran zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 6 Mayıs 2008; 16:10:21 >

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Denedim, gördüm. Internet Explorer'ı kullanan bir tarayıcı. IE'de karşılaştığımız hatalar ile bunda da karşılaşacağımıza eminim. Artık Firefox, gözümde daha da değerlendi.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• quote:

Orjinalden alıntı: Toros37

Ön fikirli olmamak lazım

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Denedim, gördüm. Internet Explorer'ı kullanan bir tarayıcı. IE'de karşılaştığımız hatalar ile bunda da karşılaşacağımıza eminim. Artık Firefox, gözümde daha da değerlendi.

• 08.05.2008 tarihili yeni versiyon kullanıma sunulmuştur.. Yeni sürüm ile beraber bazı buglar giderilmiş ve küçük iyileştirmeler yapılmış... yeni versiyon sürümü 2.1.0.1870 .... Maxthon kullanan arkadaşlara duyurulur..

Bu arada bu tarayıcıyı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. Forum sitelerine girerken otomatik olarak kullanıcı adı ve şifresi ile nasıl giriş yapabilirim.. yani ben firefoxdaki gibi otomatik giriş yapmak istiyorum herseferinde ayrıyeten giriş yapmak istemiyorum.. mesela DH forumuna girerken her deferinde tarayıcının doldurduğu giriş alanını okeyleyip girmek değilde sayfayı açtığımda kendi kullanıcı adımla giriş yapmış olmayı istiyorum.. çok sinirverici bir durum.. ayarlarından bir türlü bu sorunu çözemedim.. bilen arkadaşa varsa yardımcı olabilir mi?? gerçi çok fazla maxthon kullanan yok ama neyse..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.