Şimdi Ara

MaxPayne3 ara sahneler hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    maxpayne3 ü sonunda aldım ve yükledim oyun kalitesini zaten başta belli ediyo ama bana ara sahne sinematikler çok kalitesiz gibi geldi mesela oyuna başlama anı falan. Sonradan oyuna geçtiğinde bunu farkettim oyunun görüntü kalitesi mükkemmel ama ara sahneler görüntüsü çizgi çizgi kalitesiz gibi sizdede öylemi bide ara sahnelerde arada takılma donma takılma falan oluyo oyuna geçince süper çok akıcı 50-60rahat fps görüyorum sizdede böylemi

• max payne in ara sahneleri sanat şahaseri yahu, ne yaptın sen? korsan indirdiysen belki sende ara sahnelerin çözünürlüğünü düşürdükleri versiyon vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

max payne in ara sahneleri sanat şahaseri yahu, ne yaptın sen? korsan indirdiysen belki sende ara sahnelerin çözünürlüğünü düşürdükleri versiyon vardır.

yok oyun normal ama nie banamı öyle geldi acaba bilmiorm bazen donma yapıor ara sahnelerde ama oyun içi grafikli sinematiklerde çok rahat
  • BB surumu yani repack'ini indirdiysen oyunun ara sahnelerin cozunurlugu dusurulmustur normalde hicte dedigin gibi kalitesiz degildi cunku hafif bugulu oyun ici goruntulere gore ama gayet iyi goruntu.
  • Ara sahneler çok uzun olmasına rağmen sıkılmadan izledim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.