Şimdi Ara

MaximumGaming 150 TL ve üzeri alışverişe NVIDIA GeForce NOW Promosyon kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13-14 Şubat 2021 tarihleri arasında Maximum Gaming Kart’ın ile seçili e-ticaret sitelerinden ya da fiziki iş yerlerinden tek seferde yapacağın 150 TL ve üzeri alışverişine NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ile Beta deneyimi kazan!

Alıntı

metni:
    Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklaman yeterlidir. Katılımını kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsin.Kampanyaya dâhil olan kartlar: Maximum Gaming KartlarKampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları, Bankamatik Kartları, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar, Standart MaxiPara Kartlar ile yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya yalnızca kampanya kurallarında yer verilen seçili internet sitelerinden gerçekleştirilen alışverişler ve fiziki alışverişleriniz dahil edilecektir. Kampanyaya Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit ve benzeri nitelikli işlemler, cüzdan yüklemeleri, diğer kuruluş para yükleme işlemleri, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri, kuyum harcamaları, bireysel emeklilik ödemeleri kampanyaya dahil değildir.Ödül kullanımı: NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ Beta sürüm kullanımı için gereken promosyon kodu kampanya bitiminden sonraki 7 gün içerisinde Bankamızda tanımlı cep telefonu numarana SMS olarak iletilecektir. Promosyon kodunu kullanmak için; Game+ internet sitesini ziyaret edebilirsin. Promosyon kodlarının aktifleşme tarihi 15 Şubat olup son kullanma tarihi 15 Mart 2021(bu tarih dâhil)’dir. Kampanya , Maximum Gaming Kart bazında değil, müşteri bazındadır . Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 1 adet promosyon kodu kazanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 12 Şubat 2021; 23:12:34 >

• 10tl maxipuan almak daha avantajlı eğer fiyatı da 10tlyse nvidia geforce now türkiye'nin

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

maxipara kart oldugu için 10tl maxipuan daha veriyor ayrıca yüzde 5 de gaming puanı var.

• 25-30 TL olacak bir hizmet "bence" ki beta da deneyimleyeceksiniz ben şahsen alışverişlerimi yaptım bekliyorum. Herkese açılınca server yoğunluğundan (ki bedava bir plan'ı var) bu kadar rahat deneyimleyemezsiniz.

4.5 G çıkmadan önce test edenler 250-300 mbps değer aldıklarını söylüyordu çünkü kullanan azdı :)

+10 TL maxipuan

+7,5 TL gaming puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 14 Şubat 2021; 15:30:37 >
  • Geçen ay yaptığı işlemlerden %5 gaming puan alabilen var mı? Ocak ayında yemeksepeti harcaması yaptım. Seçili sitelerde yemeksepeti var. Kampanya detaylarına göre ay sonunu takip eden 10 gün içerisinde yüklenmesi lazımdı ama yüklenmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt

yemek sepeti bana da yatmadı kayıt oluşturdum diğerleri yattı ama

• Anladım hocam, ben de bir kayıt oluşturayım. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.