Bildirim
Maximum Mobil’den İstanbulkart Yüklemelerine 30 Tl Maxipuan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Guzel kampanya yanliz bu kampanyada ayni gun 1 islem sarti var mi onu anlamadim hergun 20 20 yukluyordum gecen ki kampanyalarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 15 Kasım 2019; 18:26:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı kampanya 2 ay önce vardı, o kampanyadan yararlananlar yine yararlanabiliyor mu acaba ? Açıklamada aksi belirtilmemiş ama bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir madde yok o yüzden ben bugün ilk yüklenmeyin yaptım.quote:
Orijinalden alıntı: sesenyoung
Aynı kampanya 2 ay önce vardı, o kampanyadan yararlananlar yine yararlanabiliyor mu acaba ? Açıklamada aksi belirtilmemiş ama bilemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ki kampanyada art arda yüklemiştim sorun olmamıştı ve maxi puanlarımı almıştım.
Fakat geçen ki kampanya ya katıldığım için bu kampanyaya da katılabilir miyim, yükleme yaptıktan sonra puanlarımı alabilir miyim bilemedim.
Her müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ifadesi bu kampanya dönemi için mi geçerli, yoksa önceki kampanyaları da mı kapsıyor.
Aydınlatan olursa sevinirim :)
Edit : Kampanyaya tekrar katıldım ve 2.kez 30 TL değerinde maxi puanı mı aldım. İlgilenenlerin bilgisine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderman89 -- 1 Ocak 2020; 20:23:35 > -
telefonda NFC olmadanda bu kampanyadan yararlanabiliyormuyuz acaba işlem nasıl işliyor bu durumda? -
Evet. Yükleme yaptıktan sonra kartınızı yükleme makinelerinde vs. okutarak aktarımı gerçekleştirebilirsiniz.
teşekkür ederim hocam sağolasın daha önce hiç kullanmadım peş peşe talimat versem makinede bir kerede okutarak yükleme olsa olurmu ayrı günlerdemi işlem yapmam gerekiyor. -
Puanları Yüklenen var mı acaba ?
Benim puanlar henüz yatmadı -
Artık yakıt kampanyaları değil de otobüs kartı kampanyaları revaçta bu aralar
Benimde yatmadı
İstanbulkart Migrosta kullanılıyor, bedava puan yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 20 Aralık 2019; 16:32:18 > -
Benim puanlar 10 dk önce yattı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X