< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (399. sayfa)

-
-
Bilgi yanlış değil kart kapanınca otomatik almıyor, troya dondum eski visayı kapadım 8 aydır kendim ödüyorum.
Kart listede bile gözükmüyor, hesap kesimi sonrası elle borç ödeme listesinde görünüyor. O zaman ödeyebiliyorum.
-
Bankacilik sektorunde calisiyorum hocam. Eksik bisey vardir mutlaka .Aksi durumda kapalida olsa odeme yapar.
Kapanan kartlar iscepte ve diger dijital kanallarda zaten gorunmez, sadece hesap kesim ve son odeme tarihleri arasinda borc odeme menusunde gorunur.
Otomatik odeme islemi son odeme gununde saat 17.30 - 18.00 gibi yapiliyor. Kartin kapali veya acik olmasi sorun teskil etmez.Yanlis bilgi veriyorsunuz sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 18 Temmuz 2024; 21:6:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aktarilir hocam sorun olmaz.
borclar , puanlar kartin tum ayarlari yeni gelecek karta tanimlanir
Eyvallah. Uğraştırmasınlar da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar herkese maxipuanlar maximile dönüştürülebilir mi acaba
sadece ucak bileti aliminda mil puaniniz yetersizse ve maxipuaniniz varsa mile donusur
Mil puanı nakite çevirebiliyormuyuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ets kampanyasından 2500 TL maxipuan yattı. Kendi sitesinde nerede kullanabileceğimiz yazmıyor! İnternette Hepsiburada da geçiyor diyor mesela denedim puan kullan ekranı çıkmadı. Nereden öğreneceğiz biz bunu nerede geçiyor bu puanlar :) Metro marketlerde geçiyor mu mesela?
-
Arkadaşlar Hepsiburada dahil olmak üzere Amazon vs hiç bir yerde maxipuan kullanamıyorum . Bankayı aradım yardımcı olamadılar .
Google üzerinden binlerce şikayet var .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum’un en tatsiz tarafi bu cok haklisiniz. Ben pazarama alisverislerinde ve akaryakit aliminda kullaniyorum. Belki isinize yarar
Migros en temizi
Şu ETS kampanyası olmazsa 5 kuruş etmez bu Maximum. Bonus un gözünü seveyim her yerde geçiyor mübarek.
-
Maximuma puanları dönem içi işlemlerden kullanma özelliği acilen gelmeli bence.
Puan kullanımı en kolay giyim mağazalarında oluyor. Ben şu ana kadar lCW ve kotonda sorunsuz kullandım, H&M de kasiyer acemiydi temassız işlem ile puan kullanmaya çalıştı o yüzden orada deneyemedim. Giyim dışında pazarama da sorunsuz kullanılıyor, Migros sanal markette kayıtlı kart yerine kart bilgileri girerek devam ettiğinizde puan görüntüleniyor, Koçtaş’ta dün kullandım.
Bunun dışında komisyon ile puan kullanabileceğiniz puan harca adlı bir uygulama var ona da bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 19 Temmuz 2024; 10:34:38 >
amazon hediye kartı alımında puan kazanımı oluyormu arkadaşlar
1000/100 ve 3000/300 kampanyaları için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 19 Temmuz 2024; 10:34:21 > -
herkese merhaba,
3 4 ay önce almış olduğum maximiles kredi kartına kart aidatı gelmiş. ne yapmam gerekir?
-
Ödemeniz gerekir.
Migros fiziki mağazada kullanılabiliyor mu maxi puanlar?
evet
-
Yess,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X