Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanyadan faydalanmak istiyorum.Maximum Mobilden katıldım. Maxımum k.kartı ile alışveriş olsa daha iyi olacaktı. Bankamatik Kart ile peşin alışveriş yapılması gerekiyor.

Maximum Anlaşmalı Marketler 2022

Maximum kart ile anlaşma sağlayan marketler ondan fazla sayıya sahiptir. Türkiye’deki tüm illerde kullanılabilen İş Bankası kartları kart sahiplerine Maxi puan kazandırabilmektedir. Bazı marketlerde İş Bankası üyeliği mümkün olmadığı için puan toplanamamaktadır. Maximum kart geçen marketlerin listesi aşağıda yer almaktadır:

• A101
    • CarrefourSA
    • Migros
    • Hakmar
    • BIM
    • Kipa
    • Şok
    • Bazı küçük çaplı işletmeler
    • buldum.Bazı küçük çaplı işletmeler hangileri acaba?

https://www.isbank.com.tr/kampanyalar/bankamatik-karti-market-alisveris-kampanyalari

Maximum Mobil'den Market Kampanyası'na katılın, 5-31 Mayıs tarihleri arasında Bankamatik Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 200 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 20 TL, toplam 200 TL MaxiPuan kazanın!

Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. 

Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir 

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 14 Haziran 2022 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Temmuz 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar: Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Kampanya katılımının asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Mayıs 2022; 12:4:24 >

• Migros sanal market harcamaları dahildir umarım. Geçen ay geçmedi...

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Mobil uygulamada Maximum kartınızla market alışverişlerinizde 200 Tl Maxipuan yazıyor. Geçerli kartlar bölümünde kredi kartı işlemlerinin de kampanyaya dahil olduğu belirtilmiş. Bankamatik kartı ile yaparsanız 100 tl üstü temassız ödemeye 5 tl puan kampanyası var onunla birleşiyor. 200 tl bankamatik kartı ödemesi 25 tl maxi puan oluyor.

• hknkck kullanıcısına yanıt

Açıklama için teşekkrüker.

...Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

alışveriş yaptığımız marketin Maximum özellikli POS cihazının olup olamdığını nasıl anlayacağız.

-Mh leri ile yaptığım görüşmede geçen ayki kapmanyadan aynı marketten yaptığım 200 tl lik alışverişlerden 1 tanesi geçerli değilmiş.Geçerli olmadan alışverişim sınıflanmamış yiyecek dükkanlar sınıfındaymış. Bakkal ve süper market sıfında olacakmış.Bunu kasiyer fişi keserken belirtmemiz gerekiyormuş.

• Geçen ay petrol ofisinden kazandığım puanı petrol ofisinde ödegeç olarak kullanamıyorum. Sürekli puan kullanılamıyor uyarısı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alışveriş yapmadan önce sorabilirsiniz ortak pos var mı diye ya da hangi banka ile çalışıyorsunuz diye. Ama Migros, A101 gibi zincir marketlerin "büyük kısmında" ortak pos oluyor. Pos cihazında sırasıyla ekrana geliyor Maximum, Yapı Kredi, Paraf gibi görseller.

Yine de dikkat etmek lazım. Migros alışverişimde başıma geldi. Jet kasadan ürünleri geçip çıktım fakat sayaç işlemedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda Maximum üzerinden değil başka bankadan yapılmış alışveriş ondan saymamış dedi. Mağazaya gittim. 10 adede yakın jet kasadan 2 tanesinde iş bankası posu yokmuş meğerse   İş bankası olan kasalardan kendime belirledim, hep o kasalara gidiyorum direkt.

Diyeceğim o ki 10 TL ya da 20 TL vermek için bazen o kadar çok ayrıntıya dikkat etmemizi istiyorlar ki bazen bıktırıyor bu durum.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Aynen migrosta kasadan geçerken sordum ortak post diyor.Farklı markette farklı günde yaptığım alışverişi kasiyerin bana azizliği menüden kampanya dışı alışverişi seçmiş.Puan kazanacağız diye neler yapıyoruz.

Pos şartı sunan bankaların kampanyalarını kullanmamaya çalışıyorum. Daha az oran ama pos şartsız bankaların kampanyalarına bakıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • johndoe99 J kullanıcısına yanıt
    Hocam pazarama araçta öde puan kullanımında sıkıntı var. MH'yi darlamam sonucunda sıkıntı olduğunu kabul ettiler ve çalışma olduğunu söylediler. Petrol petrol dolaşmam sonucunda en son Opet'te kullanabildim. (Çünkü MH farklı istasyonlarda deneyin demişti) Aytemizden alıyorum normalde yakıtı ama iki farklı petrol denememe rağmen olmadı. Opet'te ise şöyle oluyor ;
    Öncelikle araçta öde kısmında plakanızı tanımlıyorsunuz. Opet istasyonuna gittiğinizde mobil ödeme ile ödeme yapacağınızı öncelikle pompacı arkadaşa iletiyorsunuz. Size yakıtı veriyor. Verdikten sonra araçta ödeye gelip Opet'i seçip plakanıza tıkladığınızda "araçta ödeme yap" kısmına geliyorsunuz. Orada ödeme gözüküyor ve kart seçip devam ediyorsunuz. En son onaylamadan önce puan kullanımı kısmındaki barı aktif edip ne kadar puan kullanacağınızı yazıyorsunuz. Sonra ödemeyi onaylıyorsunuz. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Şekerbank k.kartıda var genelde onun kampanyalarını kullanıyorum.Gıda market kampanyalarında maximum gibi market,post kısıtlaması yok.

Geçen ay maximum bir kaç kampanyası dikkatimi çekti katıldım.Ama çok karışık puan kazanabilmek için bilmece çözer gibi uğraşıyorsun.

• _SiTeMKaR_ kullanıcısına yanıt
    Bu akşam opette kullandım ben de, baya kolaydı kullanımı. Önce süreli pazarama puanı sonra süreli maxipuanı çekti iyi oldu, tamamını puanla ödedim. 19 tl 2024te sona erecek pazarama puan kaldı ama başka zaman kullanırım artık, süreliden kurtuldum ya o bana yeter.

• Maximum mobilde puanları görüntülediğimiz kazançlarım sayfasına indirim diye bir sekme eklenmiş nedir bilgisi olan var mı?

• 10.000 lira harcamaya 500 puan tanımlamışlar. Zorla bilgisayar aldıracaklar.

• ramazan market kampanyasının maxipuanı yüklenmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6000/300 gelmiş

• _SiTeMKaR_ kullanıcısına yanıt

hocam o sıkıntı pazarama ilk icat olduğundan beri aylardır var ve nasıl bir şeyse düzeltemiyorlar. 3 defa aynı sıkıntı oldu bankaya defalarca yazdım hatta appstoreda 1 yıldız verdim ama sonuç nafile, illa birkaç defa denemek gerekiyor. tavsiyem ne kadar puan kullanacağınızı vs uygulama ekranında düzgünce yazın küsuratı boşverin tam sayı yazın, saçma uygulamada puan kullanacamı seçmek yetmiyor, tabi bunları düzgün yapmanız olacağı anlamına gelmez ama 2-3 denemede başarıyor(d)um, artık katılmam pazaramaya...

uygulama da stabil değil bazen benzincide açılmıyor bk gibi kalıyorsun, worldmobiilin gözünü seviym.

• Bana 2 ay geldi puan kampanyası, şartları sağlamams rağmen yüklenmedi. Yüklenen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

10.000 lira harcamaya 500 puan tanımlamışlar. Zorla bilgisayar aldıracaklar.

Kişiye özel mi bu nerede var uygulamada

• Nisan ayı yapılan Maximum e ticaret kapmanyasi maxipuanlari ne zaman yatacak acaba?

• byroid B kullanıcısına yanıt
    17 Mayıs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.