Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçta ödeme için internetten alışverişin açık olması gerekiyor. Kapalıyken ödeme gerçekleşmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 14 Nisan 2022; 19:1:15 >
  • Pazarama ilk alışveriş %10 puanı yatan var mı? Geçen ay alışveriş yaptım puan yükleme 15 nisan yazıyordu gelen giden yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • johndoe99 J kullanıcısına yanıt

Pazarama mart 10% puanı az önce yattı. Kontrol edin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengos07 C kullanıcısına yanıt
    Yatmış, teşekkürler.

• Arkadaşlar maximum kredi kartı almak istiyorum artıları eksileri nelerdir ? Diğer bankalarla kıyalandığında aidat ücreti daha düşük avantaj ve kampanya olarakta aşağı kalır yanı yoktur diye düşünüyorum. Aklımda cepteteb, axess, garanti, world ve maximum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Arkadaşlar maximum kredi kartı almak istiyorum artıları eksileri nelerdir ? Diğer bankalarla kıyalandığında aidat ücreti daha düşük avantaj ve kampanya olarakta aşağı kalır yanı yoktur diye düşünüyorum. Aklımda cepteteb, axess, garanti, world ve maximum var.

Maximum genç kartına başvurmayacak isen pek önermem maximum genç kartı iyi maxipuan veriyor

• Yok genç kartı değil normal maksimum kartı ama genelde çok yüksek meblağlarda alılveriş yapan birisi değilim o yüzden hangi kartı alırsam alayım çok puan toplayacağımı zannetmiyorum. Ben aidatı daha düşük olduğu için tercih ettim. Benim için önemli olan online alışverişlerde taksitlendirme avantajları olması.

• quote:

Yok genç kartı değil normal maksimum kartı ama genelde çok yüksek meblağlarda alılveriş yapan birisi değilim o yüzden hangi kartı alırsam alayım çok puan toplayacağımı zannetmiyorum. Ben aidatı daha düşük olduğu için tercih ettim. Benim için önemli olan online alışverişlerde taksitlendirme avantajları olması.
    Aidatı biraz zor iade eder bunu da göz önünde bulundurun bir de eğer çok kampanyaya katılmayacak iseniz direkt maximum aidatsız karta başvuru yapın

• Aidatsız kartlarda taksitlendirme kısıtlaması yokmu?

• Bende maximum genç var hocam. Acaba 25 yaşa gelince mi yoksa kartın süresi bitince mi kart kapanıyor? Bilginiz var mı? Çünkü bana yaş sınırını geçen sk tarihli kart göndermişler

• quote:

Aidatsız kartlarda taksitlendirme kısıtlaması yokmu?
    Pardon o kısmı okumamıştım o zaman normal maximum kartına başvurun o zaman

• Mandollph M kullanıcısına yanıt
    pazarama kullanmayı düşünmüyorum hangi kartı önerirsiniz teb maximum veya garanti bonus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    Garanti bonustan çok memnundum ama 1-2 aydır maksimum kart acayip atak yaptı. Dünya puan kazandım normal harcamaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen ayın market alışverişi puanları yatmadı bana. Daha süresimi var yatmak için yoksa beni esmi geçtiler.

• Merhaba,

Bu sene alinan kredi karti aidati sebebiyle kartimi iptal ettim. Kartin bir hafta sonra kapanacagini soylediler. Kredi kartimdaki birikmis maximillerle pazarama uzerinden alisveris yaptim. Bes gun sonra siparisim iptal edildi. Sizce maximilleri iadesi veya tekrardan kullanmam mumkunmudur?

(Suan aktif kredi kartim bulunmuyor.)

• Altını çizdiğim kampanyayı soruyorsanız 6 Nisan'da yattı onun puanları.
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

• evet o

aradım şimdi bankamatik kartları dahil değilmiş diyor o yüzden alamamışım.

Peki maximum 5 yaşında kampanyası yattımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 18 Nisan 2022; 1:17:41 >
  • 8 Nisan'da yattı o da.

• Arkadaşlar 16 nisanda maximum kredi kartı başvurusu yaptım. Sorgulamada hala "bilgi tamamlama aşamasındadır" yazıyor. Ne anlama geliyor kaç gün içinde sonuçlanır?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLaderis -- 18 Nisan 2022; 16:49:33 >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.