Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (197. sayfa)
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
benim bu gün yatmış
-
Benim puanın üstüne yatmaya çalışıyorlar ozamn -
puanı parama atarken %4 komisyon alıyor yazmışsınız. Paramdan toslaya atarken de komisyon alınıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır alınmıyor tosla komple ücretsiz zaten ...
-
benimde yatmadı 2 hesabıma da 4'e kadar bekleyelim bazen geç yatıyor
-
Aradım gün içinde yükleneceğini söyledi hocam -
Sayaç olmasına rağmen puan yatmadı. Başka yatmayan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade yaptıysanız yatmıyor -
-
-
Bim ve şok. 6aydir sorrun yoktu şuan sorunlu bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ocak 2021; 19:7:18 > -
2x500 TL E-Ticaret Alışverişe 75 TL MaxiPuan.
31 ocak'a kadar.www.maximum.com.tr
E-Ticaret Alışverişlerinize 75 TL MaxiPuan!https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?IdCampaign=NDY0Mg==-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 16 Ocak 2021; 19:14:24 >
-
temassız ödediyseniz geç işliyor veya hafta sonu olduğundan provizyonda kalmış olabilir . işlemlerin market olarak geçilip geçilmediğine bakım hocam eğer geçildiyse sorun olmaz...
birde maximum pos ile geçip geçmediklerine bakın , maximum pos ile çekerse maxipuan kazanıyorsunuz şok ta oran %0.3 'dü sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 16 Ocak 2021; 22:29:55 > -
Hocam benim market geçiyor ama vermedi ve kampanya da bitti. Arasam eklerler mi acaba?
-
-
-
evet oldu bil kart ekledim böyle oldu,, nasıl çözebiliriz
Hangi kampanya hocam
Bu arada Maxipara 100tl yatan var mi burdaki bosbogaz arkadaslar emellerine ulaştı sanirim kayit açmıştım incelendi mailde transfer olarak gectigi icin yuklenmedi yaziyor ki bu da son demek cunku elektronik odeme kisiti gelmiş hayirli olsun hepinize bilhassa cenesi dusuk mh arayanlar kina yaksin 😡👊
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X