Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.616
Cevap
581
Favori
974.729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 54oguz75

cüzdana eklemeyi denedim. sipariş vermeyi de denedim ama çıkmadı.Bir aralar çıkıyor du harcamıştım ama artık çıkmıyor.Acaba bende mi var acaba bu sorun bir tek?
    Online ödemede çıkıyor. Kart bilginizi girince maxipuan bilgisinin çıkması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frdbb kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Diğer maxipuan kampanyaları ile kesinlikle birleşmediğini ilettiler bilginize.
  • 2000 TL harcamaya 100 TL Maxipuan kampanyası için tanımlı sektörlerin detayını bilen varsa paylaşabilir mi acaba?
    Ben de önce katılan ve sonra kapsam dışı kalıp itirazla uygulamaya dahil olanlardanım.
    Harcamaları istenilen doğrultuda yapmak isterim fakat uygulamadan bu kampanya bilgisi silinince sektör detayı konusunda bilgim yok haliyle.
    App'ten kampanya koşulları ekran görüntüsünü paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
  • Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm ve hatırladığım kadarı ile sektör ve üye işyeri şartı yoktu kampanyada.
  • evet herhangi kısıtlayıcı bir şart yok idi.
  • mcsd M kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ne biliyor ki ya çoğu birbirinden farklı konuşuyor.
  • osmaq kullanıcısına yanıt
    Kampanya detaylarında da buna benzer bir ifade vardı. Teyit ettirmek için aradım. Diğer kampanyalarla ilgili birimle iletişime geçti sonuçta kampanyaların birleşmediğini belirtti. Bu kampanyayla ilgili maximum mobilde hangi alışveriş giriyor diye sayaçta yok tamamen karambole yani.

şu bilgileri de iletim bu kampanya ile ilgili;

- Eskiden gelen taksitler kampanya kapsamına girmiyor.
    - Kampanyanın olduğu ayda yapılan taksitli alışverişlerde alışveriş miktarının tamamı sayaca işliyor. Yani örneğin 1000 Tl'lik bir alışveriş yaptınız ve 5'e bolundu diyelim. Aylık taksit olan 200 Tl değil, toplam rakam olan 1000 Tl sayaca işliyor. MH'nin soylemi bu şekilde...
  • Gerek GittiGidiyor gerek temassız tüm kampanyalar birleşir bir sıkıntı olmaz nokta

kampanya şartlarını okumuştum, üye iş yeri şartı ve sektör kısıtlaması kesinlikle yoktu ama çamura yatabilirler de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekstrenin kesildiği günden 1 gün önce işlem yaptım ne önceki ekstrede ne sonraki ekstrede gözüküyor. ne yapacağız. nerde bu harcama. çok işginç. mhyle bi saat konuştuk onlarda bulamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer306

2000 TL harcamaya 100 TL Maxipuan kampanyası için tanımlı sektörlerin detayını bilen varsa paylaşabilir mi acaba?
    Ben de önce katılan ve sonra kapsam dışı kalıp itirazla uygulamaya dahil olanlardanım.
    Harcamaları istenilen doğrultuda yapmak isterim fakat uygulamadan bu kampanya bilgisi silinince sektör detayı konusunda bilgim yok haliyle.
    App'ten kampanya koşulları ekran görüntüsünü paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
    Maximum Mobil uygulamasında kampanya içeriği silinmemiş, ilgili başlığı hala görüntüleyebilen ve harcama takibi yapabilen arkadaşlardan birisi "kampanya koşulları" başlığı altındaki bilgilerin ekran görüntüsünü paylaşabilirse makbule geçer...

• quote:

Orijinalden alıntı: AED07

ekstrenin kesildiği günden 1 gün önce işlem yaptım ne önceki ekstrede ne sonraki ekstrede gözüküyor. ne yapacağız. nerde bu harcama. çok işginç. mhyle bi saat konuştuk onlarda bulamadı
    Provizyonda kalmıştır alış veriz yaptığınız yer z raporunu almayı unuttuysa para kendi hesabına geçmemiştir durum bu şekilde açıklanır bence 1 2 güne dönem içi hareketlere bakarsan görebilirsin

Bir soru sordunuz, 6 kişi sorunuza yanıt verdi. Şimdi kendi mesajınızı alıntılayarak ve detaylandırarak bu cevapları kaale almadan yeni bir soru sordunuz. Cevap veren arkadaşlara sizin yerinize ben teşekkür ederim, sorun değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirri S kullanıcısına yanıt
    yeni ekstreye gireli 12 gün oldu ama hala dönem içi hareketlerde yok. sinema kampanyası için sinema alışverişi yapmıştım. şimdi alışverişi gösteremiyorum :) işcepte sanki direk hesaptan işlem yapmışım gibi duruyor. ama kk kullanıldı diyor. benden tavsiye önemli bir işlem yapacaksanız ekstre kesimine uzak tarihte yapın sonra belgeleyemiyorsunuz

• Kart ücretiyle ilgili bilgi paylaşayım: aidat yansıtmışlardı iade istedim yoksa kapatın dedim her sene 1-2 gün sonra arayıp ücreti iade ederlerdi bu sefer hiç arayan olmadı ve kartı kapatmışlar bilginiz olsun blöf yemiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam maximum kart için bende rest çektim, kartı kapatın dedim iade ettiler ama telefonda baya bi tantana oldu. Katı kullanıyosunuz puan kampanyalarına katılım sağlamışssınız, şu kadar puan kazanmışsınız vs. dedi. bende kartın turşusunumu kuracam tabiki kampanyaya katılırım dedim. Tek kampanya yapan si değilsiniz vs tartışması sonrası iade ettiler.

Ama bonus resti yemedi kartı kapattı.
  • banada bu ay gelen aidat için aradım birkaç cümle önce kartın avantajlarından bahsetti iade edebilir misiniz yinede dedim bekletti ve iade mümkün görünüyor deyip iade etti ,müşteri profiline göre değişiyor sanırım..
  • maximiles kartıma 158 tl yazmışlar, arayıp itiraz ettim yarım saat boyunca pazarlık yaptık resmen yok 30 tl puan, yok 1000 tl faizsiz kredi vs, en son tamamını iade edebilecekseniz edin, yoksa tüm kartlarımı ( toplamda 3 kart var) iptal edin dedim, adam biraz bozuldu ama iade etti. yılda yaklaşık 70.000 tl dönüyor kartlarımdan.
    bu arada yılbaşı kampanyası 50 tl yatan var mı bana yatmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabeynihumayun

maximiles kartıma 158 tl yazmışlar, arayıp itiraz ettim yarım saat boyunca pazarlık yaptık resmen yok 30 tl puan, yok 1000 tl faizsiz kredi vs, en son tamamını iade edebilecekseniz edin, yoksa tüm kartlarımı ( toplamda 3 kart var) iptal edin dedim, adam biraz bozuldu ama iade etti. yılda yaklaşık 70.000 tl dönüyor kartlarımdan.
    bu arada yılbaşı kampanyası 50 tl yatan var mı bana yatmadı
    Şu saat itibariyle bana da yatmadı hocam 50 TL puan. Genelde geceden yatırırlardı halbuki. Yatarsa beni alıntılarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

Şu saat itibariyle bana da yatmadı hocam 50 TL puan. Genelde geceden yatırırlardı halbuki. Yatarsa beni alıntılarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    şu anda yattı hocam
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.