Şimdi Ara

Maximum Kart Hepsiburada Kampanyası(16-30 Nisan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 işgünü 12mayısta doluyor ve 15i son tarih.
    3 gündemi kullanacağız puanları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim karta bugün yüklenmiş puanlar, bilginize.
  • Benim puanlarda yüklenmiş
  • bende şimdi tekrar baktım puan bilgisinde görünmüyor ama kredi kartı son işlemlerde bu açıklama var

06/05/14 75.00TL MAXİPUAN HEPSIBURADA 06/05/14 .00 -
  • yatmış hehe ne alsak ama her sitede kullanamıyorsun puan ları hb de geçiyomu acep_?
  • Puan kullanılan internet siteleri diye bir başlık var, oraya bakın isterseniz. HB'de kullanılıyor fakat aldığınız şeyin tutarı puan tutarından yüksek olamıyor, yani üzerini tamamlayamıyorsunuz, hepsini puan ile alabiliyorsunuz, çok emin değilim ama bildiğim kadarıyla böyle. Ben puanlar ile benzin alıyorum, direkt para yerine kullanmış oluyorum.
  • Ben HB ye sordum geçmiyor dedi Hızlıal.com MH yi aradım geçiyor kullanabilirsiniz dedi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireFire

Puan kullanılan internet siteleri diye bir başlık var, oraya bakın isterseniz. HB'de kullanılıyor fakat aldığınız şeyin tutarı puan tutarından yüksek olamıyor, yani üzerini tamamlayamıyorsunuz, hepsini puan ile alabiliyorsunuz, çok emin değilim ama bildiğim kadarıyla böyle. Ben puanlar ile benzin alıyorum, direkt para yerine kullanmış oluyorum.

Malesef HB de geçmiyor. o dediğin başlıgı buldum çok faydalı gerçekten merak eden buradan baksın..

http://forum.donanimhaber.com/m_56889740/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Ben HB ye sordum geçmiyor dedi Hızlıal.com MH yi aradım geçiyor kullanabilirsiniz dedi ....

evet hızlıaldan alışveriş yaptım. 100 küsür liraya 25tl ödemek harika keşke hep böyle olsa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.