Şimdi Ara

Maximum Kart 1500 tl taksitli nakit avans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
17.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.500 TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı!

Nakit ihtiyaçlarınız için Maximum Kart'ınızdan 1.500 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatını kaçırmayın! Üstelik 6 taksitte sadece %5 ücretle (KKDF&BSMV hariç) rahat rahat ödeyin.

Kampanyamızdan faydalanmanız için Bankamatiklerimiz, İnternet Şubemiz ve 4440202 Telefon Şubemiz hizmetinizdedir.

Kampanya Detayları:

1. Kampanya, 30 Mart-30 Nisan 2012 tarihleri arasında, 1.500 TL'ye kadar 4,5 ve 6 taksitli işlemlerde geçerlidir.
    2. Kampanya kapsamındaki taksitli nakit avans işlemleri için tek seferlik %5 ücret (KKDF&BSMV hariç) işlem anında kredi kartı hesabına yansıtılacaktır.
    3. Kampanya kapsamındaki işlem tutarı 4, 5 ve 6 taksit seçenekleri için en az 50 TL ile, üst limit ise kredi kartı nakit çekme limiti ile birlikte bir müşteri başına azami toplam 1.500 TL ile sınırlıdır. Örneğin, ilk kullanımda 4 taksitte 1.000 TL çekildi ise, ikinci kullanımın kampanya kapsamında olabilmesi için yine 4, 5 veya 6 taksit seçeneğiyle ve azami 500 TL çekilmesi gerekmektedir. Her kullanımda kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarı müşteri bazında toplanacaktır. Müşteri bazında toplamda 1.500 TL'nin aşılması durumunda son kullanım için genel taksitli nakit avans koşulları (aylık %2,34 faiz (vergi-fon hariç) ve %3,15 komisyon) geçerli olacaktır.
    4. Kampanya tarihleri arasında 1.500 TL'nin üzerinde ve/veya 4, 5 ve 6 taksit seçenekleri dışındaki Taksitli Nakit Avans kullanımları için genel taksitli nakit avans koşulları geçerli olacaktır.
    5. Türkiye İş Bankası, yasal zorunluluklar ve kendi kriterleri çerçevesinde de bazı kredi kartlarının nakit çekme özelliğine kısıtlama getirebilir. Nakit çekme özelliği kısıtlanmış kartlar, taksitli nakit avans kullanamayacaktır.
    6. Kampanyaya Ziraat Maximum Kartlar dahil değildir.

http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 30 Mart 2012; 10:02:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

1.500 TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı!

Nakit ihtiyaçlarınız için Maximum Kart'ınızdan 1.500 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatını kaçırmayın! Üstelik 6 taksitte sadece %5 ücretle (KKDF&BSMV hariç) rahat rahat ödeyin.

Kampanyamızdan faydalanmanız için Bankamatiklerimiz, İnternet Şubemiz ve 4440202 Telefon Şubemiz hizmetinizdedir.

Kampanya Detayları:

1. Kampanya, 30 Mart-30 Nisan 2012 tarihleri arasında, 1.500 TL'ye kadar 4,5 ve 6 taksitli işlemlerde geçerlidir.
    2. Kampanya kapsamındaki taksitli nakit avans işlemleri için tek seferlik %5 ücret (KKDF&BSMV hariç) işlem anında kredi kartı hesabına yansıtılacaktır.
    3. Kampanya kapsamındaki işlem tutarı 4, 5 ve 6 taksit seçenekleri için en az 50 TL ile, üst limit ise kredi kartı nakit çekme limiti ile birlikte bir müşteri başına azami toplam 1.500 TL ile sınırlıdır. Örneğin, ilk kullanımda 4 taksitte 1.000 TL çekildi ise, ikinci kullanımın kampanya kapsamında olabilmesi için yine 4, 5 veya 6 taksit seçeneğiyle ve azami 500 TL çekilmesi gerekmektedir. Her kullanımda kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarı müşteri bazında toplanacaktır. Müşteri bazında toplamda 1.500 TL'nin aşılması durumunda son kullanım için genel taksitli nakit avans koşulları (aylık %2,34 faiz (vergi-fon hariç) ve %3,15 komisyon) geçerli olacaktır.
    4. Kampanya tarihleri arasında 1.500 TL'nin üzerinde ve/veya 4, 5 ve 6 taksit seçenekleri dışındaki Taksitli Nakit Avans kullanımları için genel taksitli nakit avans koşulları geçerli olacaktır.
    5. Türkiye İş Bankası, yasal zorunluluklar ve kendi kriterleri çerçevesinde de bazı kredi kartlarının nakit çekme özelliğine kısıtlama getirebilir. Nakit çekme özelliği kısıtlanmış kartlar, taksitli nakit avans kullanamayacaktır.
    6. Kampanyaya Ziraat Maximum Kartlar dahil değildir.

http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=254

Avantajli gibi gozukuyor.bu tutarda daha onceden nakit avans cekenlerden bilgi almak lazim.

• avantajlı değil %1.5 den 6 aylık kredi çekmiş gibi oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan888

avantajlı değil %1.5 den 6 aylık kredi çekmiş gibi oluyorsun

Peki bundan daha uygun bir nakit avans imkani varmi bildiginiz.
  • ziraat var %5 komisyon alıyor sadece ve faiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

ziraat var %5 komisyon alıyor sadece ve faiz yok.

link falan varmı hocam inceleyebilceğimiz ?
  • Ziraat Bankasında 12 aylık 1000 Tl ye yaklaşık 100 tl ödüyorsunuz..1500 tl sınırlamasıda yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz nakit avanslar son zamanlarda moda oldu çünkü gerçekten faiz oranları uygun, ama ben yanlış bilmiyorsam işin içinde şöyle bir cinlik var;

Taksit tutarlarını 12 ay boyunca gününde ödemeniz gerekiyor olduki 1 ay daldınız ve kaçırdınız. Nakit avans çektiginiz ve o güne kadar ödemediğiniz sayılıp garip garip nakit avans faizleri uygulanıyor ve 1 sene boyunca yapıcağınız 1 hataya dayanarak size bu uygun faizleri veiryorlar.

Günün kaçırmazsanız sorun yok tabii.

Bu yukarıda yazdıklarım kesin değildir ama ben öyle biliyorum.
  • burda ki cinlik %5 kredi kartı işlem ücreti+90 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirman1

burda ki cinlik %5 kredi kartı işlem ücreti+90 tl

hocam toplam masraf 90 tl diyor.. diger cinlik ne anlamadim"Ödenecek
    Toplam
    Tutar
    (Herşey
    dahil)" diyor...
    kullanicam galiba Uygun gibi
  • Bide ben ekleme yapayım.
    Biyerden para buldunuz kalan borcumu kapatayım dediğinizde tüm faizleri ödüyorsunuz.
    Faizli çekmiş olsaydınız kalan taksitlerin faizini ödemeyecektiniz.
  • arkadaşlar bankacı bir arkadaşım "nakit avans çekeceğine tüm malını mülkünü bankaya teslim et aynı işi yapmış olursun" demişti, neye istinaden söyledi bilmiyorum ama bu nakit avans tuzaklarına düşmemenizi öneriyorum.
  • avmısın avcımı bütün mesele bu acil ihtiyaçlar dışında yapılmaması gereken bir durum.
  • Cinlık şu; 2. Kampanya kapsamındaki taksitli nakit avans işlemleri için tek seferlik %5 ücret (KKDF&BSMV hariç)
    90 tl için KKDF&BSMV parası ayrıca kredi kartından nakit işlem ücreti %5 diyor yani 90+75= 165 tl kesinti yapacak. Bu uyarımı dikkate alın ve ona göre çekin
  • akbank axess için 6 ay 1500 tl 1609 tl geri ödemesi var pek uygun değil

http://www.axess.com.tr/axessle-tanisin/nakit-cozumler/taksitli-avans

en uygunu teb bonus

malını mülkünü teslim et diyen o bankacı kimse bence onu işten atsınlar ondan bankacı olmaz o gitsin başka iş yapsın

taksitli nakit avans çok güzel bi fırsat borcunu zamanında ödersen hiç bi eksi yönü yok

kredi çekince borcunu aksatırsan banka bişey yapmıyormu sanki
  • o zaman hiç uğraşmadan size şöyle bi teklif sunsam !!

sanalpazar.com %5 komisyon alıyor biliyorsunuz elden teslimli bi ürün satışı çıkartıp bi arkadaşınız adına size kendi hesabınızla kendi kredi kartınızla alışveriş yapın ödeme ertelemeli kampanyalar falan filan derken çoğu kredi kartlarına peşin fiyatına 12 ay taksit oluyor !!

bence boyle yapılabilir belki illegal bi durum olabilir bu ama sitede bundan para kazanmış olacak sizde işinizi görmüş olacaksınız
  • Normal kredi çekerek bir yılda ödemek niye bu yola başvurulur ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckul

arkadaşlar bankacı bir arkadaşım "nakit avans çekeceğine tüm malını mülkünü bankaya teslim et aynı işi yapmış olursun" demişti, neye istinaden söyledi bilmiyorum ama bu nakit avans tuzaklarına düşmemenizi öneriyorum.

abartılıcak bişey yok ortada. ben 1 sene önce yapı krediden çekmiştim. taksitli nakit avans . hatta taksitlerim bile bitti. hiç bir sorunda olmadı. ayrıca ne alaka malını mülkünü bankaya devret falan. orda herşey net yazıyor. sana aylık bu kadar ödeme yapıcaksın diyor. 4 işlem bilen her insan iyi yada kötü oldugunu anlayabilir bence
  • arkadaslar bankacı bır arkadas yokmu acabaya yanlıs anlasılmasın ama bır sadece 90 tl dıyor bırı 90+75 dıyor hangısı dogru acaba ve baska bır cınlık varmı acaba... merakımı mazur gorun lutfen ama bu konular hakkında hıc bır bılgım yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quetm

arkadaslar bankacı bır arkadas yokmu acabaya yanlıs anlasılmasın ama bır sadece 90 tl dıyor bırı 90+75 dıyor hangısı dogru acaba ve baska bır cınlık varmı acaba... merakımı mazur gorun lutfen ama bu konular hakkında hıc bır bılgım yok..

ekonomi okuyorum yardımcı olayım. 75 tl vergiler hariç toplam komisyon %5 yazıyor ya o. KKDF(KAYNAK KULLANIMI DESTEKLEME FONU ) ve BSMV(Banka Sigorta Muameleleri Vergisi) eklenince 90 tl oluyor. 90 tl nin içinde komisyonda dahil. şöyle açıklayayım.

1500 / 6 = 250 tl ödeyeceksin kredi için. + olarakta 90 tl lik toplamda vergiler ve komisyonlar var. bu 90 tl yi de 6 ya bölüp tasitlere mi eklerler. bi kerede mi alırlar orasını bilemeyeceğim. umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.