|
Maximum-İstanbulkart yüklemesine 50 TL (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dün İstanbul kart kullandırmayan 101 in 100 mt ilerideki şubesinde bugün kullandım.önce geçmiyor dedi sonra denedi parayı İstanbul karttan çektiquote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
sallamış olabilir
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 10 Ocak 2021; 14:8:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasiyerler sosyal kart ile karıştırıyorlar. Bunu uyarın normal ulaşım kartı olduğunu söyleyin. Sosyal kart harcama anlaşması migros ve a101 lerde sona erdi. -
Sosyal kart sanıyorlar. Ulaşım kartı olduğunu tekrar söyleyin. -
A101 de geçiyor mu? Yakınımda migros yok.
Aracım olduğu için iett çok nadir kullanıyorumda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Daima Gülümse -
A101 bitti şokda basladi -
Yukleme Olur arkadasim, migrosa gidip alisveris oncesi bakiyeyi yukletip alisverisi sonrasinda yapabilirsin, iosda iphone 8 plus ile artik telefonun arkasina dokundurarak da yukleme aninda yapilabiliyor -
ayponda oluyormu cidden ben ayarlıyamadım🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet hocam haklisin.
Bugün kullanabildim.
Buyuk ihtimalle mudurluktekilere normal kart dememe ragmen onlar bile yanlis anlamis olabilirler.
1, 2 yerde odeyemeyince ve burada yazılanlara karışıklık iyice artti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sok marketlerde başlamış İstanbul kart
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
A101 DE bu gün işlem yaptım sorun yok kullanılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilişim teknolojileri öğretmeni -
quote:
Orijinalden alıntı: Limonen
Sok marketlerde başlamış İstanbul kartÖnceden sadece İbbnin dağıttığı sosyal yardım kartları geçerliydi şoklarda. Şimdi normal İstanbul kart da geçerli mi? Bizzat kendiniz alışveriş yaptınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Athlon64 s754 2800+ / Asus K8N NForce3 250 / 256MB Sapphire X800 GTO / TwinMOS 2x512MB DDR 400 / Samsung 75GB SATA / Hyundai 17 Q770 Flat / Foxconn TLA 397 Kasa / Creative SB 240 1+1 -
_____________________________ AMD Athlon64 s754 2800+ / Asus K8N NForce3 250 / 256MB Sapphire X800 GTO / TwinMOS 2x512MB DDR 400 / Samsung 75GB SATA / Hyundai 17 Q770 Flat / Foxconn TLA 397 Kasa / Creative SB 240 1+1
-
_____________________________ -
İstanbul dışında bu kart kullanılabiliyor mu ?
Migros şok vs -
Migrosta hediye karta atılabilir mi
_____________________________ Ben böyle şansın ; ben böyle hayatın ; ben böyle kaderin ... -
Migrosta sorun yok 2 işlem yaptım A101 de 2 şube de yapamadı -
A101'de bu aralar İstanbul kart işlemi yapılırken kasa donuyor.
Kasanın fişini çekip tekrar takınca düzelip işlemi onaylıyor.
_____________________________ -
Hocam geçti artık ya migrosta yaparım artık harcamaları şimdi kasiyere fişi çekin desen dalgamı geçiyor gibisinden düşünür arkada birsürü sıra oluyor bir de A101 de o iş sıkıntı biraz ya.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android