Şimdi Ara

Maximum is'te üniversiteli kredi karti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu karta 1 ayda 100 tl'lik borca ne kadara faiz gelir?

• Üstad asgarisini ödediysen 2-3 tl gelir. Sahsen bana öyle geliyor. Ama ödemediysen orasını bilemiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_king
    Üstad asgarisini ödediysen 2-3 tl gelir. Sahsen bana öyle geliyor. Ama ödemediysen orasını bilemiyeceğim.

hocam siz anliyorsunuz galiba bu islerden , kart aidati olmayan baska üniversite ögrencisi kredi karti önerebilirmisin ?
  • üstad ben sana şöyle söyleyim ben bir tek iş bankasının kartını kullanıyorum. limit 300 tl ise bankaya başvurup 500 tl yapabiliyosun. ikinci bir kart gereksiz bence çünkü iki karta da asgari ücretini yatırman gerekiyor. bir de borç kapanmadığı için 2,5 tl daha faiz ödüyorsun. bunları da dikkate al bence. ama bildiğim kadarıyla bankayla anlaşma imzaladığın takdirde senden kart aidatı almıyorlar.
  • quote:

üstad ben sana şöyle söyleyim ben bir tek iş bankasının kartını kullanıyorum. limit 300 tl ise bankaya başvurup 500 tl yapabiliyosun. ikinci bir kart gereksiz bence çünkü iki karta da asgari ücretini yatırman gerekiyor. bir de borç kapanmadığı için 2,5 tl daha faiz ödüyorsun. bunları da dikkate al bence. ama bildiğim kadarıyla bankayla anlaşma imzaladığın takdirde senden kart aidatı almıyorlar.

hocam bende 300'den 500 yapiyim hic aklima gelmemisti sagolun ;)
  • bir ayda 100 TL ye gelecek borç şöyle hesaplanır
    Toplam borç:100
    Asgari ödeme:20

asgariyi yatırırsan bi sıkıntı yok kalan 80 TL borcuna 20 günlük normal kredi kartının ekstrede yazan kredi faizi uygulanır.
    Asgariyi yatırmazsan 20 TL ye 10 günlük (Hesp kesim ve son ödeme tarihi arası) gecikme faizi+100 TL ye 20 günlük gecikme faizi uygulanır
    Gecikme faizi kredi faizinden yüksektir.
    Faiz oranı diyelim 2.5 ise

80 TLx2.5 faiz oranıx20 gün bölü 3000=1.3 TL faiz gelir bir ayda asgariyi yatırısan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abraxass34 -- 25 Temmuz 2010; 14:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

quote:

üstad ben sana şöyle söyleyim ben bir tek iş bankasının kartını kullanıyorum. limit 300 tl ise bankaya başvurup 500 tl yapabiliyosun. ikinci bir kart gereksiz bence çünkü iki karta da asgari ücretini yatırman gerekiyor. bir de borç kapanmadığı için 2,5 tl daha faiz ödüyorsun. bunları da dikkate al bence. ama bildiğim kadarıyla bankayla anlaşma imzaladığın takdirde senden kart aidatı almıyorlar.

ama harcamadan önce 2 kere düşün yoksa sonuçlar çok kötü oluyor. geçen bankada yine üniversiteli bir çocuk borç yapmış. annesi bankacılara yalvarıyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Axess mi Maximum mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

quote:

ama harcamadan önce 2 kere düşün yoksa sonuçlar çok kötü oluyor. geçen bankada yine üniversiteli bir çocuk borç yapmış. annesi bankacılara yalvarıyordu

Hocam bana kimse burs vermiyor devlet öğrenim kredimi kesti aynı zamanda çalışıyorum ama nafile mecbur olmasam bende zorlamam sağolun

• word kard play clup üzerine kart yoktur ilk kartın geldimi 20 tl turkcell hattına yüklenir her ay harcamana göre yükleme devam eder çok güzel kampanyaları da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

word kard play clup üzerine kart yoktur ilk kartın geldimi 20 tl turkcell hattına yüklenir her ay harcamana göre yükleme devam eder çok güzel kampanyaları da var

limit ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: özelders

quote:

word kard play clup üzerine kart yoktur ilk kartın geldimi 20 tl turkcell hattına yüklenir her ay harcamana göre yükleme devam eder çok güzel kampanyaları da var

limit ne kadar

öğrencilere 500 veriyor
  • quote:

quote:

quote:

limit ne kadar

öğrencilere 500 veriyor

hscb mi world play mi desem ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

limit ne kadar

öğrencilere 500 veriyor

hsbc en son sırada gelir tabikide word play

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

limit ne kadar

öğrencilere 500 veriyor

hsbc en son sırada gelir tabikide word play

Hocam üniversite öğrencisine kart aidatı var mı bana onu vermek çok koyuyo

• sanal karta açılabilen, yani netten alışverişe izin veren hangi kart var ? play,go,garanti extragenç vs ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.