Şimdi Ara

MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
24
Favori
35.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sildim yeniden kurdum düzeldi teşekkürler arkadaşlar
  • AndOne kullanıcısına yanıt

Ocak ayında gelecek diye biliyorum. Sıkıntı olacağını sanmam

• Az önce İş Bankası'nın müşteri hizmetleri ile konuştum. Dedim ki maxi puan geçen internet satış yeri neresi var? Gizli bilgi veremeyiz dedi kız! Geri zekalı mısınız lan siz. Neden gizli bilgi olsun bu. Bilmiyorsan bilmiyorum de.

• amniah A kullanıcısına yanıt

Hocam kart elinize ulaşmadan zaten kampanyaya isterseniz bile katılamazsın ki sistem izin vermez.

Ben 24.12.2022 tarihinde kart başvurusunda bulundum İscep üzerinden 30dk içinde başvuru kabul edildi. Sanal kart açıp kartı kullanabiliyordum ama kampanyaya katilamiyordum. Mh ile görüştüm. Kart elinize ulaştıktan sonra katilabilirsiniz dediler bana. Bende 26.12.2022 banka hesabımın bağlı olduğu şubeye başvurdum kredi kartına başvurup onayladı fakat çip krizi nedeniyle tarafıma geç geleceği için stoğunuzda anlık kart varsa verin stoğa bakıp isimsiz olan kartı hesabıma tanımlayıp verdiler. Hemen kampanya katılıp o şekilde faydalandım.

• CoRaL211 C kullanıcısına yanıt

Öyle bir durum yok kart elinizde olmasa da kampanyaya katılabilirsiniz. Müşteri temsilcisi sallamış biraz. Önceki gün başvurduk ablam için karta dün katıldık ve bugün kazanım sağlandı mesajını aldık

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

Maximum mobil ve iş cep uygulamasında kampanyaya katilamiyordum. Hata veriyordu

• road warrior kullanıcısına yanıt
    Pazarama uygulaması üzerinden yaptıysanız 500 puan gelmeyebilir aslinda kendi uygulaması ama puanlar m.mobilden siparişte geliyor sanırım
  • bende de 800TL pazarama puan var en avantajlı nasıl kullanılır akaryakıt vb mümkün mü

• Arkadaşlar gr kapanışı ne olur bugüne bıraktık alimi 1090 üzerine çıktı 1080 düşse alip 675tl fayda ile yılı kapatacağım ama napalim bilemedim
    Bu arada pazarama uygulaması üzerinden de alim yapılınca kampanyalar sayılır değil mi? Puan kullanimi yapan var mi pazarama uygulamasından sorunsuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Siteden de geliyor olabilir ama şimdiye kadar Pazarama tüm işlemleri uygulama üzerinden yaptım ve tüm kazanımlar eksiksiz anından/belirtilen zamanda yattı hep.

Pazarama uygulaması üzerinden mi m.mobildeki kazançlardan farki ne çekiliş hakkı mi sadece?
  • Çeyrek satarken kuyumcuya daha mi az kayıp oluyor yoksa 5gr 24 ayar mi daha az kayipla satılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUPON SEPETİ -- 31 Aralık 2022; 9:29:35 >
  • KUPON SEPETİ K kullanıcısına yanıt

Çekiliş hakkı kampanyası nedir bilmiyorum açaıkçası. Benim kastettiğim puan kazanımları hocam. İşlemleri hep İşbank Mobil uygulaması pazarama alışveriş bölümünden yapıyorum. Puan kazanımı ve yatması konusunda bir sorun yaşamadım.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz m.mobil uygulaması oluyor bir de pazarama uygulaması var o ayri
  • Pazaramada TC giriyorum yine TC hatası veriyor. Aynı sorunu yaşayıp çözen oldu mu?
  • Kampanya başladığında 5gr 24ayar gram altın 5300lerdeydi.
    Bugün son günü kampanyanin 5800tl. Alın size kampanya.
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Gram kaçtı kaç oldu hocam? MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM 

• CoRaL211 C kullanıcısına yanıt

Şubeden başvurdaysanız kart gelene kadar kartınız pasif hocam katılamazsınız. 2022 yılında böyle .ptal bir uygulamaları var.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Kampanya 21 Aralıkta başladı. Altın ın 10 günlük performansında en düşük 22 Aralık günü. O da şu anki fiyatına göre gram başı 21₺ artmış. Nasıl 5300₺ oluyor? 5700₺ ye yakındı. Bilgi yanlış diye düşünüyorum. Hatta 23 Aralık günü gece 5713 dü.
  • theyar T kullanıcısına yanıt
    MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim görsel için. Ben de an be an takip ettim en düşük 5713₺ rakamını gördüm. Altına da inmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.