Şimdi Ara

Maximum 4×15 temassiz odeme 15 puan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
4.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xiaomi cihazlarla ilgili, yaptığım başvuruya istinaden İş bankasından mesaj geldi. Bizim cihaz için geliştirme yapılmış, güncelleme yakın bir zamanda sunulacakmış. Haber vermek istedim. Umarım, gelecek güncellemeyle sorun giderilmiştir.

Değerli Müşterimiz,

Öncelikle Maximum Mobil uygulamasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Maximum Mobil uygulamasında halihazırda Xiaomi cihazlar üzerinde Android işletim sisteminin farklı bir özelliğinden dolayı alınan mobil temassız işlemlerin gerçekleştirilememesi konusunda gelişme yapılmıştır. Değişikliğin yer aldığı güncellememizin en yakın zamanda müşterilerimize sunulması planlanmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,
  • Arkadaşlar merhaba,

mobil temassız kartınız yüklendi .
    Limit tanımladım.
    Bütün izinlerim tam olduğu halde telefonu pos cihazına yaklaştırıyorum hiç bir şey olmuyor.
    dokun öde kısmında sadece maximum var.

İşlemi başarılı bir şekilde yapan arkadaşlar nasıl yapıyorlar.Kasiyer uygulamaya login olun diyor bana çok saçma geldi.Onuda yaptık yine olmadı.

Yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovanni

Xiaomi cihazlarla ilgili, yaptığım başvuruya istinaden İş bankasından mesaj geldi. Bizim cihaz için geliştirme yapılmış, güncelleme yakın bir zamanda sunulacakmış. Haber vermek istedim. Umarım, gelecek güncellemeyle sorun giderilmiştir.

Değerli Müşterimiz,

Öncelikle Maximum Mobil uygulamasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Maximum Mobil uygulamasında halihazırda Xiaomi cihazlar üzerinde Android işletim sisteminin farklı bir özelliğinden dolayı alınan mobil temassız işlemlerin gerçekleştirilememesi konusunda gelişme yapılmıştır. Değişikliğin yer aldığı güncellememizin en yakın zamanda müşterilerimize sunulması planlanmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Maximum mobil güncellemesi geldi. An itibariyle gelen güncellemeyi yükledim. Xiaomi mi5 cihazımda maximum mobil uygulamasında kartımı temassız özelliğini sonunda aktif edebildim. Temassız ödeme yapmayı denediğimde de sorun olmazsa, sorun çözülmüş olacaktır. Güncellemeyi yüklendikten sonra Xiaomi cihazlarında temassız özelliğini deneyenler, deneyimlerini paylaşabilir mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mi 5 gelmis temassiz odeme bakalim kullanirken calisacak mi deneriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiaomi için olan güncellemenin kampanya bitiminin ertesi günü gelmesi kafamda soru işaretlerine neden oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg G3 de geldi
  • kredi kartım yok. bankamatik kartı ile denedim. ödeme adımında kabul etmiyor. bankamatik kartı ile deneyen varmıdır. kampanyaya dahilmidir.
  • giovanni G kullanıcısına yanıt
    Bugün, markette xiaomi mi5 telefonumla temassız ödeme özelliğini deneme fırsatı buldum. Sorunsuz çalıştı, ödemeyi temassız olarak gerçekleştirdim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.