Şimdi Ara

Maximum 2500 TL Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta göründüğü gibi 2500 fiyat bandını açmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Nasıl notebook aradığımıda buraya yazayım ki seçenek sayısını azaltalım.

- Genelde yazılım ve oyun için kullanacam oyun olarak Bf1,Cod WW2 vb oyunları orta ayarda kasmayacak şekilde oynatsın yeter.

- Film ve dizi izlemek açısından da ekranın 1920x1080 p çözünürlükte olması daha iyi olur sanırım.

- Son olarakda alacağım notebook türlü türlü sıkıntı çıkarmasın tabi şimdi bu şans işidir ancak başından beri kronik sorunları olan notebook önermezseniz çok sevinirim.

Belki bu bütçede böyle bir notebook bulmak zor sanırım ancak istediğim özelliklere en yakın olan laptoplardan önerirseniz işimiz daha kolay olur diye düşünüyorum.

Önerilerini için özelden de mesaj atabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lenovo 520 bu aradıklarınıza en yakın ya da lenovo 330

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

lenovo 520 bu aradıklarınıza en yakın ya da lenovo 330

Link atar mısın dostum

• Pc ye geçince atayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip520-81bf00bttx-i5-8250u-8gb-1tb-156-4gb-mx150-vga-fdos-P227197456?

hem fhd hem ekran kartı iyi en iyi seçenek bu. kupon ve banka ile 2600 e alabilirsin.

• bence o parayı gözden çıkartmışsan biraz daha ekle direk en aşağı gtx 1050 li laptoplara bak. yıllar sonra iyi ki böyle yapmışım dersin, şuan bf1, codww2 oynayayım dersin ama her geçen gün yeni oyun çıkıyor zamanla daha iyilerini oynatamassın haliyle.

yukarıda önerilen laptop fiyata göre donanım ve özellik olarak iyidir, o oyunları ortada açmak istiyorsan minimum gt 950m, mx150 li bişey bakmak zorundasın zaten. hem u serisi 8.nesil işlemci hemde lenovo iyi markadır u serisi oldugundan sarjı falanda uzun gider ama kronik sorunu varmı yokmu onu sen araştırıcaksın forumda lenovo sayfasında anakonusu vardır oraya bir bak derim.

• Anladım dostum ama 2500 fiyat bandını geçemem şuan ki ve eski oyunları açsın örnek olarak raw bf1 overwatch vs. Orta ayarda kasmasın benim için yeter. Önerebileceğin 3-4 tane laptop söyler misin ? Bende aralarında araştırma yaparım şuan ki güncel fiyatıda 2500 olması önemli değil gerekirse indirimi kollarım 2500 altına kaparım. Cevabını bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GreenLemon kullanıcısına yanıt
    alternatif olarak şuna bakabilirsin, freedos bulabilirsen dahada ucuza alabilirsin, ips ekran varmı yokmu bilmiyorum

https://www.teknosa.com/urunler/125039432/acer-a515-51g-51ry-intel-core-i5-8250u-16ghz-4gb-1tb-geforce-mx150-156-notebook

• Yukarıdaki arkadaşın önerdiği lenovoyu alabilirsen o fiyatlarda pek rakibi yok. Ama bütçemi illa aşıyor dersen bir de bu var. İşlemci ve ekran kartı biraz zayıf kalıyor diğerine göre yaklaşık %30 performans kaybı yaşarsın.
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-f5-573g-53wn-core-i5-7200u-8gb-1tb-2gb-940mx-15-6-inc-notebook-312633217

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.