Şimdi Ara

Maximum 1500 Liralik Oyuncu Televizyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar tv'umu degistirmeye karar verdim. Maximum limitim bu daha asagida olabilir piyasayi biraz arastirdim istedigim ozelliklerde (3d led tv) tv bulabiliyorum fakat bana yararmi oyun icin?

Kullanim alanlarim; Siklikla ps3'den oyun cok az digiturkten hd film veya belgeseller. 3d ozelligini sadece tatmak istiyorum olsada olur olmasada olur, fakat ileride oyunlar icinde gerekli olabilecegini dusunuyorum. Bana su sekilde anlatabilirmisiniz acaba gercekten yardiminiza ihtiyacim var.

"Kardesim; su marka su model televizyon, senin oyunlarina, goruntu akisina, renk kalitesine su su ozellikleriyle, sonuna kadar uyar bunu alir keyfine bakarsin" ozellikle ps3 kullanicilarindan boyle bir fikir, oneri bekliyorum.

Simdiden tesekkur ederim yardimlariniz icin.

Edit: bu arada boyut pek muhim degil cok buyuk bir televizyon aramiyorum minimum 32 maximum 40".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 26 Ağustos 2012; 14:18:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar marka olarak philips heralde daha cok on plana cikiyor sorunsuzluk acisindan. Soylede bir urun buldum kullanim alanima uyarmi acaba?

http://www.sanalreyonum.com/urun/32pfl5507h-philips-81-cm--32---3d-smart-led-tv--philips-turkiye-garantili-_929403.aspx?CatId=27646&ref=akakce

• quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900182334

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900347645

bonusun varsa 100 tl daha ucuza alırsın.ikisini de alırsan pişman olmazsın

Cok tesekkur ederim. Panasonic, philips ve sonyler uzerinde duruyorum ozellikle yorumlara bakarak. Yalniz sony pahali oldugu icin elemek durumunda kaldim. Verdiginiz linki de listeme ekledim :)

• kardeş sen boş yere araştırma ben aylardır forumu didik didik ettim ve bakmadığım alışveriş sitesi de kalmadısoracağın bişey varsa sor. ustalardan aldığım yorumları aktarayım sana sen benim yaşadığım ızdırabı yaşama
    ör; senin yazdığın 5507 32 inç onu alma boyut düşük.3d tadı çıkmaz.sadece sürekli pcye bağlayacaksan bi anlamı olur bence.ben de yukarda verdiğim 2 model arasında gidip geliyorum hala karar vermiş değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 26 Ağustos 2012; 14:27:52 >
  • quote:

kardeş sen boş yere araştırma ben aylardır forumu didik didik ettim ve bakmadığım alışveriş sitesi de kalmadısoracağın bişey varsa sor. ustalardan aldığım yorumları aktarayım sana sen benim yaşadığım ızdırabı yaşama
    ör; senin yazdığın 5507 32 inç onu alma boyut düşük.3d tadı çıkmaz.sadece sürekli pcye bağlayacaksan bi anlamı olur bence.ben de yukarda verdiğim 2 model arasında gidip geliyorum hala karar vermiş değilim

Dostum basligi ve icerigi degistirdim, %80 oyun icin alacagim ona karsilik versin istiyorum yani :)

• daha çok pc de oyun için olcaksa 37" pany et5 i düşün bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

daha çok pc de oyun için olcaksa 37" pany et5 i düşün bence

Aynen kafama yatti o televizyon ama hic yorum goremedim hakkinda biraz fikir olsa keske.

• http://forum.donanimhaber.com/m_57947405/mpage_1/key_/tm.htm
    pany et5 bölümü
    özellik olarak phill 5507 den daha iyi.(frp 4 gözlük dts çözmesi, web browser vs).ama 5507 nin paneli biraz daha iyiymiş(sharp veya samsung panel kullanıyor) ama hem sg gözlük hediyesi yok hem de gözlükleri pahalı 5507 nin 3 inçlik büyüklük avantajı da var ama 100 tl daha pahalı tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 26 Ağustos 2012; 15:00:43 >
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_57947405/mpage_1/key_/tm.htm
    pany et5 bölümü
    özellik olarak phill 5507 den daha iyi.(frp 4 gözlük dts çözmesi, web browser vs).ama 5507 nin paneli biraz daha iyiymiş(sharp veya samsung panel kullanıyor) ama hem sg gözlük hediyesi yok hem de gözlükleri pahalı 5507 nin 3 inçlik büyüklük avantajı da var ama 100 tl daha pahalı tabiki

Ben tam model olarak aratinca bulamadim, et5 serisi diye aratmak aklima gelmedi tekrar tesekkur ederim dostum :)

• hayırlı bir tecih olur inş senin için ve umarım benden önce alırsın
  • İnsallah alabiliriz guzel kullanici yorumlari duyarak, ozellikle oyun icin.

• 40PFL5507'nin paneli çok kalitelidir.F/P oranında görebileceğin en iyi panel ve televizyondur diyebilirim.
    Panasonic düşünmeden bir kez daha düşünmeni tavsiye ederim, sınırlı sayıda olan ve bitmek üzere olan bu paneli kaçırma derim.
    Albani hocama detaylar için attığı mesajlara da bakabilirsin bu konuda.40PFL5507 şu an alabileceğin en iyi panele sahip , en kaliteli ve ihitayaçlarını karşılayacak olan televizyondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

40PFL5507'nin paneli çok kalitelidir.F/P oranında görebileceğin en iyi panel ve televizyondur diyebilirim.
    Panasonic düşünmeden bir kez daha düşünmeni tavsiye ederim, sınırlı sayıda olan ve bitmek üzere olan bu paneli kaçırma derim.
    Albani hocama detaylar için attığı mesajlara da bakabilirsin bu konuda.40PFL5507 şu an alabileceğin en iyi panele sahip , en kaliteli ve ihitayaçlarını karşılayacak olan televizyondur.

Aynen hocam diger konuda da belirttim insallah alacagim :) tesekkurler yardim eden herkese.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.