Şimdi Ara

Max25 Milyara Genc Arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlıktada belirttiğim gibi en fazla 25 milyar bütçe ayırabiliyoruz tabi daha uygun olursa daha iyi olur.Malum ilk başta 10 - 15 milyarla başladık sonradan olmuşken tam olsun şöyledir böyledir fiyatı arttırdık HB araba bakıyorum 100bini geçmemesi gerekiyor dizel düşünüyorum. manuel veya otomatik konusunda kararsızım istanbulda avr. da yaşıyorum nasıl birşey tavsiye edersiniz şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysalwador -- 15 Ocak 2012; 20:25:49 >

• 1.3 Mjet Grande Punto Dynamic 25 bine düşük kilometreli bitane bulunabilir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

1.3 Mjet Grande Punto Dynamic 25 bine düşük kilometreli bitane bulunabilir heralde

Birtane buldum tek kapı 4 parça boya 1 parça değişen 18000 fiyat verdi dynamic 90 bg 6 ileri vites 2006 model 90binde fiyatı nasıldır boyası değişeninden satışı zor olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysalwador

quote:

1.3 Mjet Grande Punto Dynamic 25 bine düşük kilometreli bitane bulunabilir heralde

Birtane buldum tek kapı 4 parça boya 1 parça değişen 18000 fiyat verdi dynamic 90 bg 6 ileri vites 2006 model 90binde fiyatı nasıldır boyası değişeninden satışı zor olurmu acaba?

4 parça boya nerelerde? Ne kadarlık bir boya?
    Mesela kaputun boyalı olması dezavantajdır.
    Şimdi multijet emotion'ların fiyatına baktım.100binde 2006 model arabaya 27bin istiyorlar o kadar etmez.Bu Puntoların LPG uyumu çok iyidir LPG'lide alabilirsin
    Grande LPG'li
    Evo LPG'li

• Megane rs
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi multijet emotion'ların fiyatına baktım.100binde 2006 model arabaya 27bin istiyorlar o kadar etmez.Bu Puntoların LPG uyumu çok iyidir LPG'lide alabilirsin
    Grande LPG'li
    Evo LPG'li

Kaputta boya yok camurluklarda boya var bildigim kadarıyla lpg işine gelince teşekkür ederim kapalı garajlaa giriş yapacagımdan tercih etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Megane rs

peder bey onda sıkıntı çıkarır saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1milyon B Suv Araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    6 kişilik aileye araba tavsiyesi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman c2 vtr
  • quote:

o zaman c2 vtr

Dizeli yok galiba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Grande LPG'li
    Evo LPG'li

Kaputta boya yok camurluklarda boya var bildigim kadarıyla lpg işine gelince teşekkür ederim kapalı garajlaa giriş yapacagımdan tercih etmiyorum

götürün ustaya onay verirse alın fiyat uygun

• quote:

quote:

o zaman c2 vtr

Dizeli yok galiba

Pardon dizel istedigini gormemısım yahu napıcaksın dızelı genc adamsın ayrıca 2. el dızel arac nedense hep korkutuyor benı dızel alan adam genelde cok yol yapan adamdır. muhtemelen cogununda km dusurulmustur bulasmazdım dızel ısıne ben bu butceyle
  • quote:

quote:

quote:

o zaman c2 vtr

Dizeli yok galiba

Pardon dizel istedigini gormemısım yahu napıcaksın dızelı genc adamsın ayrıca 2. el dızel arac nedense hep korkutuyor benı dızel alan adam genelde cok yol yapan adamdır. muhtemelen cogununda km dusurulmustur bulasmazdım dızel ısıne ben bu butceyle

ya dogrusun puntonun km orjinal eminim de tek kapı boyalı değişenli araba satarken cok zarar ettirirmi acaba bize ayrıca dediğin gibi gencim benzinli alırsam sıkıntı büyük benzini ben koyacagım cunku babamda benzinli araba var bi tanede dizel olsun diyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman c2 vtr

Dizeli yok galiba

ya dogrusun puntonun km orjinal eminim de tek kapı boyalı değişenli araba satarken cok zarar ettirirmi acaba bize ayrıca dediğin gibi gencim benzinli alırsam sıkıntı büyük benzini ben koyacagım cunku babamda benzinli araba var bi tanede dizel olsun diyorum..

kaputta boya yoksa,kapıdaki boya kazadan değil sürtme yada çizik kaynaklıysa hiçbişey olmaz.Benim bir aracım vardı kaput ve tavan boyasız gerisi komple boyalıydı 4 günde sattım

• Teseskkur ederim yanıtınız için tekrar bakacagım yarın arabaya
  • 25 milyar verdikten sonra 2.el çarık çürük arabaya para verecegine sıfır araba alman bence daha dogru bir secim olur.
    Mesela Chevrolet Aveo Classic Hatchback 1.4 falan alabilirsin sıfır. Illa fiyat olsun dersen sıfır Palio Sole 1.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

25 milyar verdikten sonra 2.el çarık çürük arabaya para verecegine sıfır araba alman bence daha dogru bir secim olur.
    Mesela Chevrolet Aveo Classic Hatchback 1.4 falan alabilirsin sıfır. Illa fiyat olsun dersen sıfır Palio Sole 1.4

Dizel demiş
    Okumadan yorum yapmayın kardeşim ya Aveo Classic 1.4 dediğin araba 1.6 gibi benzin harcıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

25 milyar verdikten sonra 2.el çarık çürük arabaya para verecegine sıfır araba alman bence daha dogru bir secim olur.

Dizel demiş
    Okumadan yorum yapmayın kardeşim ya Aveo Classic 1.4 dediğin araba 1.6 gibi benzin harcıyor

dizel bakıyorum seninde dediğin gibi ama arkadaşa da teşekkür ederim babamda sıfır araba bakıyor ancak daha acemiyim 0 arabaya üzülürüm herhangi bir kazada o yüzden ikinci el bakıyorum ayrıca 25milyar olmasına gerek yok..

• babamda da getz takıntısı var az km bir getz alalım sana diyor bende pek begenmiyorum hyundai sonucta fiat biraz daha spor duruyor içi dolu vs vs.
  • quote:

babamda da getz takıntısı var az km bir getz alalım sana diyor bende pek begenmiyorum hyundai sonucta fiat biraz daha spor duruyor içi dolu vs vs.

Getz'in içi Puntoya göre dar.Sürüştede Punto daha keyifli Getz bana çok basık geliyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.