Şimdi Ara

500k-600k Aile Arabası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

500k - 600k arası sedan kasa aile aracı diyebileceğimiz iç hacmi ferah, bagajı geniş, yakitta üzmeyecek ama yokusta da alıp götürecek araç arayışım var. Saydığım kriterleri yazdığım fiyata arayınca konfordan da tavi biraz uzaklaşmak gerekiyor sanki. Bu kapsamda sanki en uygun araç citroen c elyse gibi duruyo. Ancak gönlümde egeadan yana sanki ama bütçenin biraz üstüne cikmak gerekiyor. Arac kriterlerim ise şöyle. Max 150.000 km. 2016 ve sonrasi model. Beyaz harici bir renk :) aşağıda bi kac link paylasiyorum benim bulduğum sizlere de kıymatli tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için simdiden teşekkür ederim .

Egea 1.6 https://www.sahibinden.com/s/UhCZ56t2

C elyse 1.5 https://www.sahibinden.com/s/1784sOAS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egea bakıyorum bende bu aralar, bagaj kısmı oldukça geniş, tavsiye ederim. 1.6 gayet güzeldi biraz sürdüm. İlk araba ise gayet yeterli.

------------------------------Her Fikir Bir Işıktır---------------------------
  • C elysee kalite olarak egea nin gerisinde bir araç, egea bircok anlamda fiyat performans araci. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

• Ilginiz icin cok teşekkürler. Benim gönlümde egeadan yana ama temiz bi egea icin 700k yı gozden cikarmak gerek. Benimde bütceyi aşıyor. Elyse ise 500-600 k bandinda . Eğer elyse alırsam beni a noktasindan b noktasina genel olarak sorunsuz bi sekilde goturur mü. Sanayi sanayi dolasmak istemiyorum çünkü.

• gokhan_24 kullanıcısına yanıt
    Götürür götürür ama egea daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Genel bakımları ve km dolayısıyla triger gibi ağır bakımları dışında bakım istemedi. Hiç çekici ihtiyacı olmadı.

Teneke olması itibariyle hızlanması parası muadillere göre çok iyi ilk kalkışta atik araba . Uzun yolda yokuşlarda 1.0 lar 1.4 fireler orta şeritte tırmanmaya çalışırken solu 140 la kapatıp tırmanabilirsin.

Eksi olarak 140 üzerine çıkınca sapıtıyor araba teneke çünkü dikkat etmek lazım 130 sabitlemek mantıklı. Konfor pek arama uzun yol yoruyor b segment araba.

Bana sorarsan paran temiz boyasız 1.6 multijete yetiyorsa kesinlikle egea al.

Pert kayıtlı çok değişenli çarpışan oto yüksek km egeaya paran yetiyorsa uzak dur temiz elis 301 al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler hocam biraz bekliyorum bütceyi artırabilirsem 1.6 egea niyetim aksi halde c elysee e yönelcem , 301 de nerdeyse aynıymış yani ama kasa olarak elyse hosuma gitti . Bi de 301 fiyatları sanki elyse den bi tık fazla sanki. Bir de elimde aveo 2007 var bunu elden cikarmam lazim ki ciddi ciddi alım düsünebileyim ama onunda üzerinde haciz dosyaları var kapalı olan ancak arabadan düşmeyen . Devlet dairelerinin kapılarini aşıdırmam gerekecek bi süre yani  

Daha Fazla Göster
  • Peki hocalarim 1.4 egea ya ne dersiniz fiyat olarak 1.6 dizele göre daha makul . Tabi çekiş hızlanma tork yönüyle cok daha düşük seviyelerde ve yakıt tüketimi de fazla . Ama çok km yapan birisi olmadığım icin uzun yola da yazdan yaza çıktığım icin beni tolere edebilir diye düşünüyorum. Uzun yoldada sakin sakin basmadan gidecegiz artık. Bana temiz düşük km bi 1.4 sanki km si yuksek 1.6 ve elyse den daha mantıklı gibi geldi sizin fikriniz nedir ?

2023 kiralamıştım 1.4 fire. 2014 1.6 301 i aratmıştı bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha az yakan bı sedan yoktur sanırım, gidişi de oldukça iyi, hacmi çok iyi.

Konfor, yalıtım ve kalite zayıf.

• Benim arkadaşta 2017 c elize var. Adam 4 litre ortalama ile geziyor. Bugün ekran görüntüsü atmış ortalama tüketim 2.9 litre gösteriyor 70 km ortalama hız ile. Kokluyor resmen. Kafamı karıştırıyor.

16 km yol yapmış. ortalama hızı 78 km ve ortalama tüketimi 2.9 litre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 17 Şubat 2025; 16:48:24 >

Hocam butcem uygun olsa dolu paket 1.6 egea alır gecerim. C sınıfı araç sonucta.

Servis ağı yaygın parca sorunu da yok , eğer sık sık ta sanayiye uğratmayacak olursa sanırım c elysede karar kılacağım. Kasa ve ic hacim artı bagaj bana uygun. E yakit zaten herkesin dilinde. Hayirlisi bakalım hocam.

Makyajlı kasa km desen düşük donanım desen titanyum (güncel yıllardaki titanyumlar gibi içi boşaltılmış değil) Belki daha iyi ilanlarda vardır tam açtım bu denk geldi.

Ah hele birde bu kasanın gümrük girişlisi olacak dolunun dolusu tadından yenmez. Dengi bir c4 picasso da aile aracı olarak tercih edilebilir ben kokpitini beğenmiyorum.

Bir üst kasanın değişenli boyalısı hikayelisi de bulunur bu paraya.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-kullanicidan-139.000km-c-max-1.6-tdci-titanum-tertemiz-1209229658/detay

İlla sedan denirse Benzinli az hikayeli focus 3 olur Astra j olur bulunur bu paralara.

Ha şunuda kabul ederim c elize 301 belki C-Max göre daha yeni olacak ama leylek gibi araba muadili sembol de dahil güvenlik hissi yok yalıtım desen yok ben tercih etmem. Ekseriyeti ticari taksi kiralama çıkması çıkar (2 senede 200-300 bin km gezdir belki daha fazla vize öncesi düşür km yi 40 bine sok vizeye ister devam et gezdir ister sat gitsin yapan çakallar vardı) mesajla km sorgusuna iyi para gider. Egea 301 den daha mantıklı olur araç en azından sürücü kontrollüne uygun kafasına göre uçan leylek değil. Ama sadece benzinlisi temiz gelir dizeli zor aynı km muhabbeti bunlarda da olur Fiatta renoda duyduğuma göre km düşürme daha kolay Sami tarcan artık km kontrolüne garanti vermiyorum diyor demekki bildiği var.

Ek olarak fluance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Şubat 2025; 1:25:41 >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Hocam mesajın için cok teşekkür ederim. Bahsettiğin modeller bana hitap ediyor özellikle c max tam aile arabası gercekten. Fakat benim mevcut aracımı sattiktan sonra üzerine taşıt kredisi ile ekleme yapabiliyo olmam lazım. Belirttigin modellerde 10 yas ustu olacagi icin kredi kullanamayacagim. Yeni modellerede butcem yetmez zaten. Bu sebeple biraz 2016 üstü fiyatıda belirttigim araliga uyan modellere bakıyorum. O zaman da karsima 301, elyse, symbol ve egea 1.4 çıkıyor

Eganın 1.4 ü ama hocam. Hem cok yakıp hem az kaçtığı söyleniyor. 1.6 ya param yetmiyo 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.