Şimdi Ara

Max power Cpu is over 95w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara yeni bir işlemci aldım. Anakart Mcp5pb M2+ olduğundan dolayı dolayısıyla Amd Phenom x4 955 ide destekler dedim. ve eski işlemcimi satarak bunu aldım. Taktıktan sonra Hatayla karşılaştım. Sorun şu ki biosdan ayarliyabileceğim Cpu la alakalı birşey yok. Önceden çözmüş veya bilen varsa yardım etsin. Yönlendirme yapmazsanız sevinirim

• http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/cpu_support.php?S_ID=387
    anakart bu ise bahsettiğiniz işlemciyi destekliyor değilse anakartın sitesinden destek listesine bakın. Aldığınız işlemci 95 w gözüküyor,yalnız oc yapılmışsa daha yüksek güç çekecektir.
    Anakartın yeni bios versiyonu çıkmışsa biosu yükseltin,sorunu çözebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 16 Temmuz 2010; 2:20:46 >
  • Şuanlık Bios u güncellemek bi işime yaramadı. Başka önerisi olan varmı ?
  • Advanced Chipset Features e Giriyorun Biosdan ordan
    Cpu Features ordan
    Amd K8 Cool&quiet Control (Auto) iken hata veriyor (Disabled ) yapınca ayarlama yapabiliyorum.
    Ayarlamalarda
    Cpu__NB FID 800Mhz den 6200 Mhz e kadar çıkıyor . (800 Mhzde açılmıyor bilg. Bios 0 lıyom)
    Cpu DID Cpu FreQ/1 den FreQ/6 ya kadar var
    Cpu FID x8 1600 mhz
    x8.5 1700 mhz
    x24.5 4900 mhz e kadar çıkıyor bunlar içinde

Amd Phenom x4 955 Ayarları için ne yapmalıyım.
    ( Sisteme zarar veririm diye kendi belirlediğim ayarlarda çalıştırmıyorum. )
  • anakartın bios ayarlarında mutlaka aynı kod ile ayarlama mevcut..

power ayarlarında olur genellikle

aynı kodda 95 w diye birşey olacak disable olduğu için bu hatayı alıyorsunuz...

Enable yapıp f10 deyin yani kaydedin hata çözülecektir ;) termal macunla ilgili bir hata değil ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.