EWET MAX PAYNE2 UNUTAMADIK 3 ÇIKSA ACABA NOLUR YİNE O ZAMANKİ GİBİ TUTAR MI SİZCE? İNŞ ÇIKARTIRLAR BENCE DAHA DA ÇOKK SATAR OYUN TEK KELİMEYLE HARİKAYDI
cıksa guzel olurdu alır oynardık
Çok güzel bir oyun max payne. Ama firmanın alan wake gibi bir oyun yapacaklarını sanıyordum. Max Payne 3 çıksında alalım. Ben aslında 2006'ın 1. yada 2. çeyreğinde çıkacağını tahmin ediyorum. Keşke daha önce çıksa.
Evet.Zaten 2. oyunun sonunda devam edecek yazıyodu dikkaitnizi çektimi bilmiyorum kesin çıkar arkadaşın da dediği gibi şuan yapım aşamasında çıksa alıp eve kapancam dükkana başkası baksın
inşallah çıkar süper oyun hele matrix gibi uçmuyomu
Bildiğim kadarıyla Max Payne 3 olmayacak. Sebebi firmanın tadında bırakmak istemesi ve yeni projeleri olan "Alan Wake" üstünde çalışıyor olmaları.
En iyi oyun işte Bir Ekol daha varmı onun gibi bi oyun.
evet süper olurdu ya unutuyoduk nerdeyse max payne i
Alan wake üzerinde çalıştıkları için bir kaç yıl çıkacağını zannetmiyorum.
ilk versiyonuna pek ısınamamıştım ama 2nci versiyonunu soluksuz oynadım... 3ncü versiyonu için şuan bi ses yok, ama yakında oyunun kazandığı bu populariteyi gözardı etmezler....
çok iyi olurdu ama şimdilik yok ama aynı firmadan Alen Wake sıkı geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: digiali
bakcaz o oyunuda görcez
quote:
Demek ki Max'ın senaryosu bitti, sürekli uzatmak da istemiyorlar... O zaman yeni oyun max kadar kaliteli ve sürükleyici hatta daha da iyi olur. Oyuna ek görsellikler katılır...
çıkmasın abi 3.sü ,,efsane kalsın öle...
Ah be olsa oynasam 3 ü canım arada 1 ve 2 çeker oynamak isterim 3 beklenmezmi
quote:
Alan wake'in videosuna bakarsak oyun manyak olucağa benziyor
bencede 3 çıkmamalı oyunun cıvığı çıkar valla allen wake yi 4 gözle bekliyoruz
oyunun en büyük özelliği grafikleri ve full aksiyondu,3'ünde bu özelliklerinden taviz vermemesi lazım.
mAx PayNe ilki çok süperdi.. İkincisi biraz kısa oldu... İlki heralde ilk olarak bullettime ı bulundurduğu için bu kadar beğenildi.