ya çıldırıcam part3 chapter 8 i geçemiom hani bi herif varya beyaz takım elbiseli bitürlü ölmeyen he işhte o herif kule gibi bişein tepesinde bana dinamit atıp duruo ve ben çıkamıom bu yerden bi kapı var ordada yangın var zaten içeri girsem ölüom aşağa atlasam çok yüksek yine ölüom napcam ben ya allah aşkına yardım edin...vala takıldım kaldım
bekliom
ben bu oyunu geçen sene bitirmiştim geçemediğin sahnenin resmini görebilirsem belki yardımcı olabilirim
adamın içinde bulunduğu platformu iyice incelersen platformu tutan pimleri görüceksin dürbünlü bir silahla pimleri vur ve yerinden çıkar böylece adamın aşağı inmek zorunda kalacak
çok saool ama ben saçma sapan şekilde silahlarımı harcadm uydurk silahlar kaldı ve son 3 save im de bu bölümde yinede çk saol denicem bole olmadı en baştan
saolasın eyw adamın bulunduğu yeri indirdim ama adam hala fırlatıp duruo bi deişiklik yok oyunda sadce ust kısım yok ama onun dışında herşey aynı çok oldum farkındaım ama vala hırs yaptım senin kopyalarınla geçjem bu bolumu
ölene kadar bomba atmaya devam ediyor zaten yukarda anlattığım şeyi 2 platformda yapıyorsun ondan sonra sana göre yine yukarda olucak adam ama kenara yaklaştığında iyi değerlendir ver mermiyi ibineye
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
ölene kadar bomba atmaya devam ediyor zaten yukarda anlattığım şeyi 2 platformda yapıyorsun ondan sonra sana göre yine yukarda olucak adam ama kenara yaklaştığında iyi değerlendir ver mermiyi ibineye
yav nasıl olmuyo oraya gelmeden önce bir sürü silah var mermi var almadınmı hiç ? olmadı o bölümü baştan oyna çare tükenmez
Ben o bölümde adam oraya çıkamadan defalarca dürbünlü ile vurdum acı çektirerek geberttim o herifi defalarca öldürdüm o herifi.
ne şanslı sna ama bnm mermim 16 tane kaldı ve hiçbi poka yaramıo işin kotu tarafı 3 save mi gorebiliorm ve bu 3 save imde bu bolumde yani ya oyunu en baştan oynıcam ki bunu 2 kez yaptım savelerimi biri sildi die bidaa goze alamam yada bu bolumu en baştan oynıjam ama nası
vala ağlıcam ya nolur bi çözüm vala bu gece bilem uyuyamam bu bolumu geçemsem
Hocam başka şansın yok ya furacan ya furacan sık kafasına veya dert etme nasıl olsa o adam ölünce oyun bitiyo kendini kasma boşver gitsin...Bitirdim dersin.
sana yardımı olur inallah...
PART THREE CHAPTER EİGHT : THAT OLD FAMİLİAR FEELİNG
Hemen ilerleyip bir iki adam vurduktan sonra bombalar patlamadan panic room denilen çelik odaya girip kapıyı kapatın. Patlama bittikten sonra çıkın dışarı ileride açılan delikten aşağı atlayıp buradaki adamı vurun. Hemen yan odaya koşup buradaki iki adam da vurun ve kaleşnikovları alıp yan odaya geçin. Hemen merdivenlerden yukarı çıkıp ilerleyin. Kırılan yerden karşıya atlayıp yan odaya geçin. Bombalardan kurtulana kadar devam ta ki ileride bir kapıyı açınca kapının önüne bir sürü patlayıcı döşenmiş olduğunun görünceye kadar. Hemen geri çekilin patlamadan sonra İçeri girin ve merdivenleri temizleyene kadar çıkın. Vlad ile bir sohbetiniz var o bittikten sonra kurşun geçirmez camlar açılacak girin içeriyi temizleyip cephanenizi toparlayın. Daha sonra asansörden çıkın. Çıktığınız gibi karşıdakini vurup hemen sağa çekilin. Önce Yatağın yanındakini sonrada yukarıdakini vurun. Daha sonra yandaki kapıdan girin.Hemen asansörü çağırıp ileriye saklanın Vlad çıkacak daha sonra dolabı siper gibi itip asansörü geri çağıracak siz yine çağırın asansörü. Böyle böyle vurulmadan yukarı çıkın. Daha sonra iyice hazırlanıp üst kapıdan girin. Geldik oyunun sonuna burada yapacağınız şu : Vlad’ın üstünde olduğu balkonu tutan bağlantılardaki sarı silindirleri vurarak düşüreceksiniz. Bunun için uygun pozisyonlara gelmeden önce yakın bir yerde durup Vlad’ın oraya bomba atmasını bekleyin. Atınca açıp bullet time’ı tam silindirleri vuracak açıya gelince mp5 dürbününü açarak düşürün silindirleri .Daha sonra aynı şeyi Vlad’ın üstündeki Ucu sivri büyük yapıya uygulayın ikisini de düşürünce size Vlad’ı vurmak kalıyor...
vala en sonunda bitti hepinise çk thanks ama sonunda bumu dedim vala ben daa bolum bekliorum bibaktımki bitmiş hayalkırıklıına uramadm diil vala daa ii yapabilirlermiş amaaann boşverdm sonuçta BİTİRDİMMMMMMMM(sayenisde)
ben bu oyunun sonunu getirmiştim
adamın olduğu yerde kenarlarda ip gibi şeyler var onları vur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme