Şimdi Ara

Max Payne 3 INITIALIZING sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
27.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 gün önce Max Payne 3'ü steamden satın alıp indirdim. Oyunu 1 saat oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım. Ertesi gün tekrar açmaya çalıştığımda önce oyun sürekli çalışmayı durdurdu hatası veriyordu. İnternetten araştırdım sp3 uyumluluğuna getirmek gerekiyormuş. O sorunu halettim. Şimdi ise karşıma başka bi sorun çıktı. Oyuna girdikten sonra INITIALIZING yazısında takılıyor. Social Club ekranı gelmiyor. Nasıl çözebilirim?

Şimdiden teşekkürler..

• Yardım edebilecek yok mu arkadaşlar?

Ek bilgi: Home tuşuna basmayı denedim ama social club ekranı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

Yardım edebilecek yok mu arkadaşlar?

Ek bilgi: Home tuşuna basmayı denedim ama social club ekranı gelmedi.

oyunun 4. dvd sinde redistibutables klasörünün içinde vcredist_x86 diye bi program olacak.
    çift tıkla ve uninstall de

ben 3 hafta boyunca bu oyunu kurmaya çalışmıştım denemediğim yol kalmadıydı youtube da bi vidyoda gördüm bu çözümü. bende işe yaramıştı sende de yarar umarım

youtube da bununla ilgili baya vidyo var olmazsa oraya bakabilirsin
  • Ben o videoyu görmüştüm fakat repair yapıyoruz sandım. O da olmayınca sonra çare sildim tekrar indiriyorum kutulu değil benimki. Malesef 30 GB indirmek zorundayım tekrar -_-'

Yine öyle bir sorunla karşılaşırsam dediğini yapıcam sağ ol.
  • Max Payne 3'ü tekrar steam'den indirdim, dediğin dosyayıda sildim fakat durum yine aynı. Social club ekranı gelmiyor. Yardım edebilecek arkadaş var mı?

Edit: Sonunda oldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için nasıl çözdüğümü anlatayım; oyun dosyaları içinde bulunan vcredist_x86.exe dosyasını önce sildim sonra tekrar yükledim ve oyun özelliklerinden uyumluluk modunu Windows Server 2008 (Service Pack 1) olarak seçtim, sorun düzeldi.

Oyuna girdikten 20-30 saniye sonra sağ üst köşede press [HOME] yazıyor oradan social club e-mail ve password'unuzu girdikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayden_ -- 28 Kasım 2012; 17:30:55 >
  • Yardımınz için teşekkürler. Sayenizde açabildim...
  • vcredist_x86.exe diye bişey bulamadım ama Windows Server 2008 (Service Pack 1) olarak seçtim, sorun düzeldi. Teşekkürler yardım için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de sorun oldu
  • Arkadaşlar bana tek tek yardım edermisiniz nasıl yapıldığını ben vcredist_x86 diye bi dosya bulamadım ve oyunun uyumluluğunu nasıl yapacam vede eğer bunlar olursa internetimi kesip mi girmem gerekiyor ? tekrar silip kurmam gerekmez inşallah oyunu bu 3. olur yoksa :(
  • Arkadaşlar Oyunun Uyumluluğunu Değiştirdim Vcredist i Kaldırdım Denedim Olmadı Yeniden Denedim Olmadı Bilgisi Olanlar Yardımcı Olabilirmi Social Club Home a bastığımda Hala Açılmıyor Games For Windows Live Falan Yüklü Olması Gerekiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

Max Payne 3'ü tekrar steam'den indirdim, dediğin dosyayıda sildim fakat durum yine aynı. Social club ekranı gelmiyor. Yardım edebilecek arkadaş var mı?

Edit: Sonunda oldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için nasıl çözdüğümü anlatayım; oyun dosyaları içinde bulunan vcredist_x86.exe dosyasını önce sildim sonra tekrar yükledim ve oyun özelliklerinden uyumluluk modunu Windows Server 2008 (Service Pack 1) olarak seçtim, sorun düzeldi.

Oyuna girdikten 20-30 saniye sonra sağ üst köşede press [HOME] yazıyor oradan social club e-mail ve password'unuzu girdikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.

bende de işe yaradı. teşekkürler.
  • Bende AMD Gaming Evolved i kaldırdım oyuna girdim çalıştı. Halen sorun yaşayan arkadaşlar varsa işe yarar belki.
  • http://www.bilgikirliligi.net/2015/12/max-payne-3-intializing-sorunu.html burdan çözüme ulaşabilirsiniz nette pek bahsedilmeyen bir yol
  • vay be konu hala yaşıyor şu donanımhaberde çözümü olmayan şey yok, kim bilir kimlere faydası olmuştur 2012'den beri bu konu :D
  • Rayden_ R kullanıcısına yanıt
    Hala inıtıalızıngde kalıyo yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.