Şimdi Ara

Max Payne 3 Corrupt Data

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün ps3ümü deneme fırsatım oldu ilk kez.Aldığım Max Payne 3ü taktım bluraya.Herneyse direk oyuna girdi zaten sonra yazılar falan geldi.Sonra bi installation ekranı geldi tamam dedim başladı yüklemeye.Sonra %5.4teyken hata verdi.Game data is corrupted.Please delete the game data and install again falan gibisinden.Sildim tekrar yaptım yine aynı yerde aynı hatayı veriyor.Arkadaşlar bi bilen varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler .



  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur595

    Arkadaşlar dün ps3ümü deneme fırsatım oldu ilk kez.Aldığım Max Payne 3ü taktım bluraya.Herneyse direk oyuna girdi zaten sonra yazılar falan geldi.Sonra bi installation ekranı geldi tamam dedim başladı yüklemeye.Sonra %5.4teyken hata verdi.Game data is corrupted.Please delete the game data and install again falan gibisinden.Sildim tekrar yaptım yine aynı yerde aynı hatayı veriyor.Arkadaşlar bi bilen varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler .

    Bluray de sorun olabilir.Başka oyunlarda veriyor mu bu hatayı

    Oyunla ilgili bütün data ve save dosyalarını silip öyle deneyin .büyük ihtimal çizik felan olabilir diskte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sildim tekrar yaptım ama nafile aynı yerde gene aynı hatayı veriyo. Diğer oyunlarda yok bluray sorunsuz yani. Ama sıfır oyunda nasıl çizik olur onu da anlamış değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur595

    Sildim tekrar yaptım ama nafile aynı yerde gene aynı hatayı veriyo. Diğer oyunlarda yok bluray sorunsuz yani. Ama sıfır oyunda nasıl çizik olur onu da anlamış değilim.

    Bazen olabiliyor hocam .Başka bir makina varmı çevrede.Onda dene.Ya da bir cafe felan varsa götür rica et cd bozuk mu diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corrupted hatası genelde bozuk cdlerde oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de internette araştırırken gördüm. PS3ün ayarlarından restore filan yapıyorlar corrupted hataları düzelir falan diyolar yabancılar ama makineye bi zarar gelmesinden korkuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur595

    Bir de internette araştırırken gördüm. PS3ün ayarlarından restore filan yapıyorlar corrupted hataları düzelir falan diyolar yabancılar ama makineye bi zarar gelmesinden korkuyorum.

    Hack işlerine girişmedikçe Ps3 ün ayar menüsünden Ps3 e zarar vermen mümkün değil anca verilerin, save gamelerin falan gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.