Max Payne 2, kaç bölümden oluşuyor. Lütfen oyunu bizzat oynayıp ta bitiren yazsın. Diğer arkadaşlar sadece okusun...
24 bölüm 3 part * 8 chapter
Azmış....Hemen bitti bu ya. Nasıl bişey bu... Anlamadım gitti...
max payne serisi zaten movie sequence tadında bir film olduğundan çabucak bitiyor. konsepti gereği böyle.
MAx payne 1 bana çok daha fazla zevk vermişti ikiside kısa evet ama 1 de yavaş modda uçarak hemen hemen ortamdaki herkesi vurabiliyordum 2de bu çok daha kısıtlı olmuş.Adamları sıradan bir 1st person oyun gibi kabak modunda vurmak bana oyunun türü gereği saçma geliyor.
evet. ama max payne 1 de adamları öldürmek kolaydı. gerçi max2'de de kolay fakat en azından yaralanıyorsun... Ama dedigin gibi 1 daha zevkliydi. Senaryo güzel...
Adamlar bi de 1. oyundan daha uzun olacak demişlerdi.
evet oyun kisa ama 1 den daha zor bence baya ugrastiriyor oyun....
ben 1de metrrodan çıkmamıştım. Sıkıldım. 2 daha sürükleyici geldi bana. 1de mona sax varmıydı ???
Vardı ama kafasından vurulup ölmüştü.Hatta Max'ın rüyasını gördüğü bir sahnede Morg'daki halini görebiliyoruz.
evet.
max2 de kurşunlar daha zor görülüyo ama max1 de kolay gözüküodu geçenlerde 2. kere bitirdim max2 yi fizik motoru için sırf
ula oynu getirdik sınav falan dinlemedin girmissin hemel max alaleme.bu arada far cryda 4. cd de data3.cab da hata veriyor sende oluyormu deedinmi bana pm den hemen gonder.
OYUN 2 GÜNDE BİTTİ HER NE KADER KONSE[jwdwn][jwdwn][jwdwn]PT OLSADA BİRAZ KASTIRSALARMIŞ BARE
şimdi hikaye (malum mona ölmüş) baştan sona mı gidiyo?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TyR-x</i> <br />ula oynu getirdik sınav falan dinlemedin girmissin hemel max alaleme.bu arada far cryda 4. cd de data3.cab da hata veriyor sende oluyormu deedinmi bana pm den hemen gonder. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Ya max payne güzel ama işte hemen bitmese iyi olurdu. Birde o kadar kolayki, hileye felan da gerek duymuyorsun. Gözümü kapayıp açtım bi de baktım oyun bitti. Bu arada max le zaten falza uğraşmadım. finaller başlıcakk haftaya.oyun felan oynamıyorum.sadece ucunda bi bakiim dedim.Bu arada, far cry, GF 128mb mx440'da oynuyor.Fakat çok yoğun grafiklerde(örneğin çatışmaya girdiğimde) ekran gidiyor. Ayarları en düşünte olmasına rağmen. Ondan dolayı zevkle oynayamıyorum. Battlefield Vietnam ise çalışıyor. Fakat daha güzel bir oyun bekliyordum. Ne biliyim gerçekçilik yok gibi. Delta Force'ye benziyor. O tarz oyunları sevmem. Neyse... Genede güzel. Saygılar.[afro]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dieselbull</i> <br />şimdi hikaye (malum mona ölmüş) baştan sona mı gidiyo? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Sanrım öyle... Genede belli olmaz gelecek senaryo!
Ddiğiniz gibi oyun çok kısa.Birde oyunu ikinci defa bitirmeden önce dedimki bu oyun film gibi neredeyse ve hiçbirşey anlamıyorum, belki altyazı filan bulurum.Ama nafile burada topic de açmıştım ama kimse ilgilenmedi.oyunun ingilizce altyazısı var.Bir de türkçesini bulabilsek netten süper olurdu.
google kom ti ar'a gitdin mi? oraya sadece tükçe sitelerde "max payne yama" die arattırdın mı? bi bak baklım neler bulcaksın(Max 2 için olmayabilirde max1 inki vardır herhalde...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme