Bildirim
Far Cry veya Max Payne tarzı oyun tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Just Cause 3 _____________________________ CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro -
Tomb Raider serisi. _____________________________ Birader anı öyle bir andır ki... -
bu oyun serisinide oynadım.quote:
Orijinalden alıntı: iyi birisiydim
Tomb Raider serisi._____________________________ tarihten bi-haber insanlar gafil insanlardır..NAİMA -
Just Cause güzel oyun gibi ama ben pek beğenmedim.quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
Just Cause 3_____________________________ tarihten bi-haber insanlar gafil insanlardır..NAİMA -
Quantum Break
Control_____________________________ -
bakayım bu oyunlaraquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E
Quantum Break
Control
_____________________________ tarihten bi-haber insanlar gafil insanlardır..NAİMA -
Control oyununu oynuyorum. Türkçe dil yaması da var. Sağolsun yapmışlar. Oyun fena değil. Güzel.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Spec ops the line
Sleeping Dogs tam size göre
Batman Arkham serisi
Shadow Warrior 1-2
Doom 2016
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗 -
Rage 2 _____________________________ İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W -
Total Overdose _____________________________ -
Aslında konu güzelmiş aslında da donanım özelliklerini de yazsaydın keşke. Bende dx11 giriş seviye ekran kartı var baya düşük yeni çıkan oyunlara oynayamadığım için bu tarz oyunlara benzeyen düşük özelliklerde oynanabilen oyunlara bakıyorum bulmak zor olabiliyor. Mesela Rage1, Fear 3, Call Juarez gibi _____________________________ -
Donanım iyi gibi. Bu oyunların hepsini oynayabiliyorum. Geforce 1050 ekran kartı var. Geçen yıl almıştım.
Mafia 1-2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Delil olmadan iddia edilen şey delil olmadan reddedilebilir"
Hitchens'in usturası -
Arkadaşlar vakit buldukça oyun oynarım. Son çıkan oyunları pek bilmem. Far Cry ve Max Payne oyunlarının tüm serilerini oynadım. Bu tarz vurdulu kırdılı oyunlar çok hoşuma gider ama bu tarz oyun bulamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum _____________________________ tarihten bi-haber insanlar gafil insanlardır..NAİMA -
Mad Max _____________________________ Overhead the albatross -
teşekkürler bakayım bu oyuna.quote:
Orijinalden alıntı: King floyd
Mad Max_____________________________ tarihten bi-haber insanlar gafil insanlardır..NAİMA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı