Şimdi Ara

Max. 90TL Kulakiçi Kulaklık Önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda kullanmak üzere müzik ve film için kaliteli bir kulaklık önerebilir misiniz?

30-90TL arası olursa sevinirim.

Teşekkürler.

• http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SENNHEISER-CX-150-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k,103452,503474,948009.html?langId=-14

şu an kulağımda ve çok dengeli bi kulaklık büyük indirim var normalde 105 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargalarrr

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SENNHEISER-CX-150-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k,103452,503474,948009.html?langId=-14

şu an kulağımda ve çok dengeli bi kulaklık büyük indirim var normalde 105 tl

Müzik için uygun acaba? Ses kalitesi çok önemli benim için.

Bide kablosu filan dayanıklı mı? Paramparça oluyorlar.

Ne zamandır kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim bu arada

• teknoloji cahili kullanıcısına yanıt
    daha 1 ay oldu ama baya iyi. Zaten metan garantili. O yüzden parçalamadığın sürece 2 sene kullanırsın zaten ben de müzik için kullanıyorum gerçekten tavsiye ederim
  • quote:

daha 1 ay oldu ama baya iyi. Zaten metan garantili. O yüzden parçalamadığın sürece 2 sene kullanırsın zaten ben de müzik için kullanıyorum gerçekten tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim. Baktım diğer sitelerde 95-110TL arasında. Burda 59TL.

Hemen sipariş veriyorum şuan.
    şimdiden hayırlı olsun üst segment kullanıcı değilseniz çok büyük ihtimal memnun kalırsınız. ben 75 e almıştım sonra bu kampanyayı gördüm bass mid tiz gerçekten hepsi bi arada gidiyo kulaklıkta hiç biri geride kalmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdiden hayırlı olsun üst segment kullanıcı değilseniz çok büyük ihtimal memnun kalırsınız. ben 75 e almıştım sonra bu kampanyayı gördüm bass mid tiz gerçekten hepsi bi arada gidiyo kulaklıkta hiç biri geride kalmıyo

Umarım işimi görür

Siparişi verdim ama şüphelendim şuan.

Acaba neden burda bu kadar ucuz ki diğer sitelerle 30-35tl fark var

şüpheye gerek yok arada tüm mağazalar kampanya yapıyo ben aldığımda da vatanda kampanyalıydı tahminim bu kulaklığın bu kadar indirime girmesinin sebebi bilinirliğinin düşük olması cx200 ile aynı performansta tüm teknik özellikleri en ince detayına kadar aynı ve hiç bi tasarım farkı dahi yok ama cx 200 daha popüler olduğu için insanlar ona yöneliyo ve cx150 pek bilinmiyo.

http://unix.metan.com/pages/satis-noktalari/online-magazalar.html

ayrıca burdan bakarsan metanın sitesinde kulaklık sağladığı firmalar arasında mediamarkt ilk sırada yazıyo yani metan ürünü bu yüzden endişeye mahal yok güle güle kullanınız

• cx 200 ve cx180 kullanmıştım ikiside berbattı cogu kişi bilir cx300 e kadarı kötüdür sennheiserin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

cx 200 ve cx180 kullanmıştım ikiside berbattı cogu kişi bilir cx300 e kadarı kötüdür sennheiserin

onlarda çok pahalı 200 liradan başlıyor. bütçem için iyi bir kulaklık aldığımı düşünüyorum.
  • cx310 adidas için üretilmiş olan 106. Küsürdü keske bekleseydiniz.
  • hocam aldınız mı kulaklığı umarım memnunsunuzdur. Parazit yapanlar olmuş da umarım memnun kalmışsınızdır.
  • quote:

hocam aldınız mı kulaklığı umarım memnunsunuzdur. Parazit yapanlar olmuş da umarım memnun kalmışsınızdır.

Basslar çok güzel ama tizler için aynı şeyi söyleyemicem.

Ama 59tl için gayet iyi. Kabloların giriş yerleri filanda güzel kolay kolay kopanlardan değil.

Tavsiye ederim.
  • Bugün gelen maili paylaşmak istiyorum çok şukea kampanya olmuş, tam isteğine yönelik
    http://www.elmasepeti.com/search/incase%20capsule&category[25]=25?mc_cid=be28d89674&mc_eid=05bb271c19
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.