Şimdi Ara

max 850 tl android telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çok fazla seçeneğin var.

Motorola Razr - Xperia P - Galaxy mini veya ace 2
  • xperia p hem galaxy s3 mini den daha iyi aceyi hıc saymıyorum bıle. motorola ıse tr den destegı cektı. o yuzden xperia p derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

xperia p hem galaxy s3 mini den daha iyi aceyi hıc saymıyorum bıle. motorola ıse tr den destegı cektı. o yuzden xperia p derim

s3 miniler 900 den fazla bi türcell bayisine sordum xperia p ondan fazladır o zaman
  • birde xperia p 2.3 android s3 4.1 androiad çok büyük bi fark mıdır bu öbür özellikler xperia p daha iyi sanki arka kamerası 8lik
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertoloji

quote:

xperia p hem galaxy s3 mini den daha iyi aceyi hıc saymıyorum bıle. motorola ıse tr den destegı cektı. o yuzden xperia p derim

s3 miniler 900 den fazla bi türcell bayisine sordum xperia p ondan fazladır o zaman

750 tl ye xperia p mevcut. ayrıca xperia p 2.3 değil 4.0 a sahip haftayada 4.1 alacak. sadece kamerada degıl. ekran işlemci ses kamera malzeme kalıtesı vs herseyde s3 miniden daha iyi
  • quote:

quote:

quote:

750 tl ye xperia p mevcut. ayrıca xperia p 2.3 değil 4.0 a sahip haftayada 4.1 alacak. sadece kamerada degıl. ekran işlemci ses kamera malzeme kalıtesı vs herseyde s3 miniden daha iyi

kaynak gösterebilir misin kesil 4.1 olacak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperia blog en iyi kaynak 4.1 alacağı kesin
  • Lg L9, HTC Desire X
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kaynak gösterebilir misin kesil 4.1 olacak mı

http://www.xperiablog.net/2013/03/20/xperia-p-firmware-6-2-a-0-269-listed-by-bluetooth-sig-likely-to-be-jelly-bean/ xperiablogtan buyuk kaynakmı olur

• beyler nexus 4 aldım
  • quote:

beyler nexus 4 aldım

hayırlı olsun
  • quote:

beyler nexus 4 aldım

En azından uzun süre telefonun son model kalacak.İyi yaptın....
  • 850'den 1250'ye çıkıyor adam
    Hayırlı Olsun.
  • Htc desire X
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.