Şimdi Ara

MAX. 800 TL'YE LAPTOP TAVSİYESİ(OYUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım bozulduğu ve eskidiği için yeni bi bilgisayar almayı düşünüyorum. Oyun istiyosan o fiyata masaüstü al diceksiniz ama oynayacağın oyunlar lol pes tarzı çok sistem istemeyen oyunlar. Ayrıca internetten alışveriş sorun olmaz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP UP UP

• hocam eğer bir marka takıntınız varsa marka yazabilir misiniz?
  • biraz butceyi buyut bence senın ıcın daha yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunninG

hocam eğer bir marka takıntınız varsa marka yazabilir misiniz?

Marka takıntım yok hp olsun asus olsun hepsi olur hangisi daha iyiyse onu seçerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.pcdepo.com/exper-flex-a5v-c74-notebook-urun10429.html - exper 850 tl

Hocam bu fiyata alabileceğin nadir donanımlı laptoplardan i3 işlemcili,GT635m ekran kartı mevcut üzerinde birde FreeDos olduğu için bu sitede windowsa parada vermemiş oluyorsun mantıklı duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: v4paTRon

quote:

http://www.pcdepo.com/exper-flex-a5v-c74-notebook-urun10429.html - exper 850 tl

Hocam bu fiyata alabileceğin nadir donanımlı laptoplardan i3 işlemcili,GT635m ekran kartı mevcut üzerinde birde FreeDos olduğu için bu sitede windowsa parada vermemiş oluyorsun mantıklı duruyor...

Bencede İ3 benimde gözüme çarptı en kısa sürede almayı düşünüyorum teşekkürler arkadaşlar
    İyi forumlar. ..

• PhoneMaster kullanıcısına yanıt
    Eğer alacak olursan aldıktan sonra performansını değerlendirip buraya yazarsan almayı düşünen arkadaşlara da yardımcı olmuş olursun şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4paTRon

Eğer alacak olursan aldıktan sonra performansını değerlendirip buraya yazarsan almayı düşünen arkadaşlara da yardımcı olmuş olursun şimdiden hayırlı olsun

Tamam kardeşim inşallah maddi bi sorun çıkmazda alırım

• Site hakkında pek bilgim yok ama burada ücretsiz kargo ile satıyorlar buna da bir bakılabilir. Exper konusunda çekincelerim var ama ürünün işlemcisi ve ekran kartı iyi görünüyor ben de 900tlye dek bir ürün arıyorum ama kararsız kaldım açıkçası.

http://www.bimcomshop.com.tr/EXPER-NB-FLEX-A5V-C74-i3-3110-4GB-320GB-1GB-156-FDOS,PR-26879.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.