Ben galaxy m52 gibi bir şey çıkarsa kesin alıcam 2 saatte ne kadar doldurursa doldurur saatlerce oyun oynuyorsun şarjı bitmiyor evet yeni note modelleri de güzel ama bu ülkeye 1 kuruş vergi vermek istemiyorum çünkü kazıklanmış hissediyorum o yüzden bu ülkede en mantıklı seçenek m serisi. |
Max 8 bin TL telefon tavsiyesi (10. sayfa)
-
-
Doğru söylüyorsun hocam. Bir yandan telefon araştırıyorum hala. Benim de zoruma gidiyor telefonlara değerinin üzerinde para vermek zaten sebebini biliyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O parayı vereceksen androide bakma bile kişisel fikrim.
quote:
Orijinalden alıntı: Eawald
Hocam iPhone kullanmak gerçekten güzel olabilir ama çoğu uygulama paralı ve Androidde hiç uğraşmadan yaptığın şeyler iPhoneda yapamadığın için istemiyorum yoksa kalitesine lafım yok. Büyük ihtimalle son yazdığın şeye katılıp orta seviye A72 5G zaten daha yeni çıktı ya da batarya kapasitesinden dolayı M51'e yöneleceğim gibi duruyor. Keşke iPhone özgür bir işletim sistemi olsa ama o zaman da bu kadar stabil çalışamazdı sanırım. :)Önceki mesajımı editlemiştim onuda bir okuyun isterseniz.
iphone kullanmak güzel, kalite hissiyatını gerçekten çok güzel veriyor servisi desen samsung a göre 1000 kat daha iyi ( samsung servisinden çektiğim sıkıntılar dün gibi aklımda.)
Paralı uygulama konusuna gelirsekte hocam 8000 tl ye cihaz almayı düşünüyorsun uygulama parasını dert etmen biraz ilginç. Tabi bütçeyi zorlayıp almışken tam alayım diyorsan o zaman başka ama yıllarca iphone kullandım, samsung kullandım samsung ta yapıpta iphone da yapamadığım şeylerden aklıma gelen bluetooth tan veri aktarımı, telefon ekranını televizyona yansıtma ( samsung akıllı tv niz var ise) kamera ayarlarını manuel yapabilme ve tema değiştirme. İnanın 2 3 dk düşündüm sadece bunlar geldi aklıma. itunes üzerinden telefona müzikte atıyorum, zil seside atıyorum, fotoğraf video film de atıyorum, eskiden jb olayları ile ugrasırken bedava uygulamada indiriyordum. Ki bunlarla zaten hiç ugrasmıyorum bile artık. Youtube var spotify var apple music var senede 2 3 kere bedava abonelik verdi mesela bu sene. Kullanış açısından iphone bana daha iyi geliyor. Bence sizde bir şans verebilirsiniz. iphonenun piline kötü diyen diyen adam yıllanmış 6-7-8 serisi kullanan adamlardır o kadar net söylüyorum.
Stabillik konusuna gelicek olursan samsung un yeni cihazlarıda eskilere göre daha stabil çalışıyor, tasarım olarakta gerçekten çok şık cihazlar üretiyor. m51 i araştırmıştım pili gerçekten çok iyi a72 yi duydum ancak pek bir bilgi sahibi değilim. Yani kısaca iphone da alsan samsung da alsan kullanım açısından seni tatmin ederler. Ama android cihaz alıcaksanız orta sınıf almanızı tavsiye ederim. 8000 tl de verilebilir ama üstünü kesinlikle vermeyin.
-
Hocam Androidi seviyorum ya söylediğin doğru ama Android telefon alırım ben yine. :D
Dediklerine katılıyorum hocam. Büyük ihtimalle orta sınıf bir cihaz alacağım sanırım. Vakit ayırıp böyle detaylı bir şekilde yazdığın için de teşekkür ederim. :)
quote:
Dediklerine katılıyorum hocam. Büyük ihtimalle orta sınıf bir cihaz alacağım sanırım. Vakit ayırıp böyle detaylı bir şekilde yazdığın için de teşekkür ederim. :)Ne demek rica ederim hocam, gönlünüze göre cihaz alabilirsiniz umarım.
-
Yurt dışı mi11 al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi asla almam hocam. Sebeplerini yukarıdaki mesajlarda sık sık yazdım. Yine de önerin için teşekkür ederim. :)
Note serisinl dusunmez misiniz? S pen de isinize yarayacaktir. Note icin bence 2 maas da verilir. Ayrica telefon almayi maasa endeksleyen arkadaslara da anlam veremiyorum. ulkece zaten bitmisiz insanlar ne ev ne araba hayalini gonlunce kuramiyor telefonu bari gonlune gore alsin. Tel icin kredi cekmek borc almak mantiksiz ama ailesinin rizkini sikintiya sokmuyorsa 5 Maasini biriktirip tel almakta bile absurtluk yok bence.
Hocam ufak bir düzeltme yapayım artık yeni televizyonlara AirPlay özelliği eklendiği için telefondan yansıtma oluyor.
Note serisini devam ettirmeyeceği haberleri dolaşıyor ya hocam şimdi almasına alırım da ondan sonra seri devam etmezse güncelleme desteği falan da kesilirse telefonun ömrü uzun olmaz diye düşünüyorum ondan düşünmedim aslında.
8 bin tl verip android almak -
Konuyu açtıktan sonra fikrim değişti hocam büyük ihtimalle yeni çıkan orta seviye Samsung A serisini alacağım hem de 5G de var yani 5G geldiğinde de telefon değiştirmemiş olurum.
Mantıklı. Androidde yüksek fiyatlardaki telefonlarda paranız eriyip gider. İhtiyaçlarınızı iyi belirlerseniz 3000-4000 lik bi telefon işinizi görür -
Bu telefonun açıklanan fiyatı da 3-5 bin aralığında kalıyor hocam zaten iki farklı modeli var. Hak vermeye başladım yazanlara yani.
quote:
Hocam tabi ki öyle de yine de sorun yaşama ihtimalimin en az olduğu telefonu almaya çalışıyorum bi de ben bi şeyi çok zor beğenen birisiyim o yüzden telefon almak bile başlı başına eziyet benim için valla beğenip karar vermem uzun sürüyor. :D Yurtdışı cihaz alma riskine girmek istemiyorum valla senin tam tersi bir şekilde garantici bir insanım ben de. 8T Epey sitesinde TR'de satılmıyor görünüyor ama bi bilgin var mıdır hocam?Zevkler ve renkler hocam 😃 8t satışta olmayabilir bilgim yok. iPhone muhabbetleri geçiyor hocam, şarj olma süreleri uzun ve Android'e göre şarj süreleri daha kısadır. Önceliğine göre iPhone direk elemelisin. Gerisi senin tercihin artık. Ben mi note 3 kullanıyorum fakat telefon değiştirmeyi çok seviyorum tecrübe ediyorum çoğu modeli kullandım. Öngörülerine saygılıyım. Elimde patlayan satamadığım veya sorun yaşadığım cihazlar genelde Sony HTC ve general mobile. Garantiye işimin düştüğü cihazlarda sadece Sony Samsung ve huaweidir. Garanti çok önemli diyorsan Huawei garanti konusunda çok güvenilir. Tercihlerin arasına alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
OnePlus 8 satışta resmi olarak ama 8T yurtdışından geliyor o yüzden ona hiç bulaşmam hocam. Konuda belirtmeme rağmen yine de iPhone öneren oluyor tabi ama iPhone alıp kullanmam. Google servisleri olmasa Huawei alırdım ama işime yarayan bir uygulamayı bulamazsam uyuz olurum. Büyük ihtimalle Samsung bir telefon alacağım, Sony'nin eski kalitesi yok bence zaten iyice satış rakamları düştü. HTC de piyasadan silindi resmen çok az telefon çıkarıyor zaten onlar da doğru düzgün satmıyor.
Huawei cihazlara Google servisleri yüklenebiliyor. Fabrika çıkışında olmuyor sadece. Kısa bir işlem. Cihaz almaya engel bir durum değil. Androidin nimetlerinden biri
Garanti gerektiren bir durum olduğunda fabrika ayarlarına çevirip götürmek gerekiyor o zaman büyük ihtimalle illegal bir olay. :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X