Arkadaşlar 750 liraya kadar android smartphone arıyorum.
Telefondan beklentilerim;
Android olsun
Samsung, Sony Ericcson, HTC üçgeninden biri olabilir..
Ekranı olabildiğinde büyük olsun( 3.7, 4.0, 4.3 inch olabilir..)
Kullanımı kolay ve rahat olsun
Şöyle beni 3-4 Sene götürebilecek sağlam bir şey olsun
Bol bol not yazacağım telefona, dokunmatiği konforlu olsun
İnternete de giricem browseri kolay ve rahat olsun
Aşırı uygulama manyağı bi adam değilim, işlemcisinin çok çok kuvvetli olmasına luzum yok..
Tipi Samsung note gibi olabilir, minimum çerçeve maksimum ekran boyutu..
xperia neo v güzel tercih olur
Peki daha ucuz bi alternatif samsung galaxy ace nasıldır?
quote:
Orijinalden alıntı: Eneswego
galaxy ace almanı tavsiye etmem , video çekimi ve ekran çözünürlüğü düşük , flash player destegi yok
quote:
performans olarak neo v daha önde. android 4.0 güncellemesini neo alacak, ace belki custom romlar ile alır. 3 4 sene kullanacaksan bence neo v al derim, birkaç sene teknoloji bakımından çok geride kalmaz
neo v şu an hepsiburada indirimde, yok o şekilde bile pahalı diyorsan wildfire s düşünebilirsin. ben de şu aralar o ikisi arasında kararsızın. wildfire s hakkında yardımcı olan çıkarsa belki daha fazla bilgi sahibi olabiliriz. yeni konu açmıyayım ben de sırf bu yüzden :)
Xperia Neo V olabilir, ayrıca ben de Ace almanı önermem. Bir de şöyle bir şey var. Samsung Galaxy S Wifi 5.0 alıp yanına da arama yapabileceğin ve mesaj yazabileceğin bir telefon alabilirsin.
Ben şahsen son günlerde bu şekilde bir kombinasyon düşünüyorum. Wifi 5.0 450 TL'ye bulunabiliyor, telefonunuz da şuan vardır herhalde.
Normalde 900 Lira verip Galaxy S alacaktım ama aradaki dağlar kadar fark ortada. Şimdi bir teknoloji mağazasına gidip elimde gördükten sonra alma niyetindeyim.
aradığın özelliklere bakarak bence en az 4 inçlik bir telefon al. 750 liraya kadar dediğin içinde, lg optimus black önerebilirim. lg diye hemen eleme bence, bir araştır derim.
Arkadaşlar epey bi araştırdım. Bu fiyata dediğiniz gibi Xperia Neo V alınabilecek en iyi telefon.
Ama ekran boyutu sanki bana ufak gibi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
quote:
galaxy ace almanı tavsiye etmem , video çekimi ve ekran çözünürlüğü düşük , flash player destegi yok
Flash player desteği var demişti bana Teknosa'da çalışan .
quote:
Orijinalden alıntı: Bilgehan.
quote:
quote:
onlar ne anlar telefondan kardeş sattıkları ürünün modelini daha bilmiyorlar ,yalan söylemişler ürünü satmak için
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bilgehan.
quote:
quote:
onlar ne anlar telefondan kardeş sattıkları ürünün modelini daha bilmiyorlar ,yalan söylemişler ürünü satmak için
Sağol hocam öğrendiğim iyi oldu .
quote:
Orijinalden alıntı: Tabip
aradığın özelliklere bakarak bence en az 4 inçlik bir telefon al. 750 liraya kadar dediğin içinde, lg optimus black önerebilirim. lg diye hemen eleme bence, bir araştır derim.
lg optimus black mükemmel olur da son ötv zammından sonra 750 ye zor ikinci ellerine 800 istiyorlar
quote:
Arkadaşlar epey bi araştırdım. Bu fiyata dediğiniz gibi Xperia Neo V alınabilecek en iyi telefon.
Ama ekran boyutu sanki bana ufak gibi geldi
3.7 inç ekranı var küçük değil gayet yeterli bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme