Şimdi Ara

Max. 70 bin liraya kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
9.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 70 bin lira eğer temizse 80 bin liraya kadar spor araba alma fikrindeyim. Spor arabadan kasıt şahin modifiyeli, ses sistemli bir araç değil. Araç fabrika çıkış haliyle spor araba klasmanına girmesi lazım. Bknz: 350Z gibi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit: Aracın sıfır olmasını istiyorum ama belirttiğim gibi eğer çok temizse 2. el de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 2 Ekim 2011; 14:13:37 >

• Bu konularin gercekciligi hakkinda hep suphelerim var ama yinede hep yaziyorum nedense evo bakin imprezza bakin s2000 bakin yada o paraya saglam bmwler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Bu konularin gercekciligi hakkinda hep suphelerim var ama yinede hep yaziyorum nedense evo bakin imprezza bakin s2000 bakin yada o paraya saglam bmwler var

Evo ve S2000 çok abartı geliyor bana. Yani yarın öbürgün birinden "Herife bak gösteriş için araba almış" lafını duymak istemiyorum. Konforlu ve rahat bir araç olsun. Hız yapmayı fazla sevmiyorum ama çabuk hızlanan bir araç istediğim için spor araba tavsiyesi istedim. Daha mülayim bir araç istiyorum.

Edit: Bmw hep aklımda ama kasası ağır bir araba olduğu için istediğim gibi hızlanacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 2 Ekim 2011; 14:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Bu konularin gercekciligi hakkinda hep suphelerim var ama yinede hep yaziyorum nedense evo bakin imprezza bakin s2000 bakin yada o paraya saglam bmwler var

Evo ve S2000 çok abartı geliyor bana. Yani yarın öbürgün birinden "Herife bak gösteriş için araba almış" lafını duymak istemiyorum. Konforlu ve rahat bir araç olsun. Hız yapmayı fazla sevmiyorum ama çabuk hızlanan bir araç istediğim için spor araba tavsiyesi istedim. Daha mülayim bir araç istiyorum.

Edit: Bmw hep aklımda ama kasası ağır bir araba olduğu için istediğim gibi hızlanacağını düşünmüyorum.

Senin ilacin rcz bastan desene bunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Senin ilacin rcz bastan desene bunlari

RCZ test sürüşü yaptım. Bildiğimiz Peugeot 206 ve çok rahatsız bir araba. Sanki taştan araba kullanıyormuşum gibi oldu.

• Slk200
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek

Slk200

Önerin için teşekkür ederim fakat eski kasa slk lar hiç beğenmiyorum. Yeni kasalarda bütcemi aşıyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60.000 TL'ye Kadar Motosiklet Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scirocco desem?

• @EPICA
    Aklımda olan bir araba. Teşekkürler.
    @last2128
    Aslında tercihim sıfır bir araç fakat eğer kafama uygun bulamassam Audi de listemde. Teşekkürler.
    @TüplüveÖfkeli
    BMW bana çok baba arabası gibi geliyor. Tarzıma uyduramıyorum. Audiler içinse dediğim gibi listemde. Teşekkürler.
  • 80 bine kadar çıkacaksanız iyi bir araştırma ile 2. el a5 coupe alınabilir. 0 km olarak Rx-8 bakabilirsiniz

• Scirocco 1.4 TSI_DSG 160ps 78 bin...
  • Tavsiyeler için teşekkürler. Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

80 bine kadar çıkacaksanız iyi bir araştırma ile 2. el a5 coupe alınabilir. 0 km olarak Rx-8 bakabilirsiniz

2.el o paraya a5 coupe bul bakalım.hemen banlıcam kendimi.
  • C30 bakmanızı öneririm.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

80 bine kadar çıkacaksanız iyi bir araştırma ile 2. el a5 coupe alınabilir. 0 km olarak Rx-8 bakabilirsiniz

2.el o paraya a5 coupe bul bakalım.hemen banlıcam kendimi.

2-3 ay önce var manuel 85.000 yazmıştı fiyatına satılmıştır büyük ihtimalle. Arada oluyor dediğim gibi takip etmek lazım.
  • beyaz bi Corvette C5 alırdım sizin yerinizde olsam
  • Audi S3.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.