Şimdi Ara

Max 650 Tl ye Android mi WP8 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu anda 250 300 tl param var ancak yakında gelecek olanlarla 650 tl oluyor ve paramı tamamlayana kadar iyi bir araştırma yapmak istiyorum konuyu erken açaraktan..

Aklımda çok telefon var aslında 0 ve 2. el olarak;

1-) LG L7 II P710 : Bu telefonu yeni gördüm 650 tl civarı sıfırı telefon kağıt üzerinde güzel görünüyor ancak kullanıcı bulamadım hiç ram 750 civarında acaba sıkıntı çıkartırmı diye merak ediyorum bu sorularımın cevabını bulursam bu telefonu almayı ciddi düşünüyorum GMD den daha iyi sanki..

1-) General M. Discovery : Şimdi hangi konuya baksam uzak dur falan falan yazılıyor, telefonun sorunları var doğrudur ancak bu herkeste değil çevremde 2 GMD kullanıcısı var yazılan problemlerin hiç birini yaşamadılar bu yüzden bu konuya GMD yi kötülemeye gelmeyin lütfen aklımdaki ilk telefon almak için..

2-) Nokia Lumia 820 : Bu telefonu 2. el olarak düşünüyorum temiz nette birkaç tane var 650 tl sınırında ancak WP8 deki uygulama sıkıntısını merak ediyorum android market i özletir mi acaba. Aslında oyun oynayan birisi değilim facebook, wshatsapp gibi programlar kullanıyorum sadece..

3-) Nokia Lumia 625 : 820 için yazdığım hersey bu telefon içinde geçerli 2. el olarak düşünüyorum, ekranının büyüklüğü cezbetti..

4-) HTC 8S : Bunuda ikinci el olarak düşünüyorum şekli şemali hoşuma gidiyor

5-) LG L7 veya L9 : ikinci el olarak düşünülüyor ancak ekranları bana bi garip geldi sanki kalitesizmiş ve çözünürlüğü az gibime geldi..

6-) S3 Mini : Bu telefon benim hoşuma gidiyor aslında ancak forumda okudugum kadarı ile begenilmiyor ve önerilmiyor eksileri varsa yazın lütfen..

Şimdi bunların içinden seçim yapmam gerekecek, şu sıralar xperia L M E filan öneriliyor genellikle ancak bana küçük geliyor bu telefonlar ve şekillerini begenemedim bi türlü.

Şimdi gel gelelim sizden istediğime, bu listede yazdığım telefonlarla ilgili hangisi hakkında bilginiz varsa + veya - yönleriyle yazmanız.. Eger yoksa bu listede başka önerdiğiniz telefonları yazarsanız sevinirim.. Önceliğim 0 almak o yüzden GMD ilk sırada sizde yazarken önceliğiniz 0 olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanMarinoForveti -- 17 Kasım 2013; 1:03:22 >

• xperıa M o fıyalara bulursan bakmanı onerırım,evet bencede wp marketı androıd kadar zengın degıl fakat (gmd) ıcın konuduyorum telefonda sorun olmasındansa marketın sorunlu olmasını tercıh ederdım ben.markete goz at ıstersen belkıde ıhtıyacını karsılayacak senın kararın onemlı cunku markette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

xperıa M o fıyalara bulursan bakmanı onerırım,evet bencede wp marketı androıd kadar zengın degıl fakat (gmd) ıcın konuduyorum telefonda sorun olmasındansa marketın sorunlu olmasını tercıh ederdım ben.markete goz at ıstersen belkıde ıhtıyacını karsılayacak senın kararın onemlı cunku markette.

dediğiniz doğru telefonun sorunlu çıkması olası ancak çıkmayada bilir, WP8 benim isteklerimi karşılar ise kararım aşağı yukarı belli olacak ancak kullanmak yorumlamak lazım
  • gmd iyi bir seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

gmd iyi bir seçim olur

Sizce beni 2 yıl falan idare eder mi? kasasını korurum kılıfıydı vesaire.. Donanım olarak merak ediyorum
  • Lumia telefon şu An alınmaz. Zira verdiğin paranın karşılığını veremiyor. En basitinden daha bankalar bile uygulama çıkartmadılar zira Türkiye'de Windows Phone 8 kullanicilari çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SanMarinoForveti kullanıcısına yanıt
    eder dostum, anakonusunu incelemeni öneririm
    http://forum.donanimhaber.com/m_76663488/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gmd en iyi seçim

• Bence aralarindan l820 al zira en fazla götürecek tel o veya 625.

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Gmd en iyi seçim

GMD kullanıcısınız sanırım hocam, telefon hakkında artı ve eksi yönlerini yazarmısınız tavsiye eder misiniz? sorun yaşadınız mı
  • Lumıa en azından stabıl dıye dusunuyorum,Dıscovery cesıt cesıt arızaları var her partıde baska surprizler cıkmıs sanki.lumıa 620 onerım.xperia m begenmedeım demıssın cunku

• 1 , 5 ve 6 nolu seceneklerı para kaptırılmaması gereken kalıtesız cıhazlar olarak goruyorum.androıd o fıyatlarda xperia M yada htc 500 onerırım.wp ıse market eskısı gıbı rezıl degıl ama sana yeterlı gelecekse lumıalarda ısonı görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoForveti

quote:

Gmd en iyi seçim

GMD kullanıcısınız sanırım hocam, telefon hakkında artı ve eksi yönlerini yazarmısınız tavsiye eder misiniz? sorun yaşadınız mı

İnternet oyun video izleme her konuda tatmin ediyor bu fiyata daha iyisini bulmak zor eksi olarak ise bazı modellerde çikan ufak arızalar mesela bende reset atma sorunu vardı hala arada bir oluyor ancak 16gb ilk modelinde neredeyse sorun yaşayan yok

• quote:

quote:

quote:

Gmd en iyi seçim

İnternet oyun video izleme her konuda tatmin ediyor bu fiyata daha iyisini bulmak zor eksi olarak ise bazı modellerde çikan ufak arızalar mesela bende reset atma sorunu vardı hala arada bir oluyor ancak 16gb ilk modelinde neredeyse sorun yaşayan yok

4GB düşünüyodum bende sorunsuz bi parti yokmu acaba bu şans işi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Lumia telefon şu An alınmaz. Zira verdiğin paranın karşılığını veremiyor. En basitinden daha bankalar bile uygulama çıkartmadılar zira Türkiye'de Windows Phone 8 kullanicilari çok az.

Bende aynen bu dediğine katılıyorum. androidde çok program kullanmıyorum. whatsapp twitter ekşi sözlük banka uygulamaları ve bikaç tane daha. ama benim kullandığım uygulamalar wp8de adam akıllı yok. olanlarda androiddeki gibi gelişmş arayüze sahip değiller. yine de uygun fiyatlı olan2. el bi wp8 alıp denemeyi düşünüyorum.
  • General mobıle çöpcovery bence uzak durulmalı

• arkadaşlar listeye yeni bir telefon ekledim LG L7 II P710 modeli çok hoşuma gitti disvovery fiyatına var gayet güzel gibi görünüyor bilgisi olan var mı?
  • quote:

arkadaşlar listeye yeni bir telefon ekledim LG L7 II P710 modeli çok hoşuma gitti disvovery fiyatına var gayet güzel gibi görünüyor bilgisi olan var mı?

xperıa M daha mantıklı,cunku bu lg modelı 768 mb ram kullanıyor ve adreno 203 gpu cok zayıf bır gpu.

• quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

arkadaşlar listeye yeni bir telefon ekledim LG L7 II P710 modeli çok hoşuma gitti disvovery fiyatına var gayet güzel gibi görünüyor bilgisi olan var mı?

xperıa M daha mantıklı,cunku bu lg modelı 768 mb ram kullanıyor ve adreno 203 gpu cok zayıf bır gpu.

xperia M 1 Gb ram kullanıyor bence bir fark yaratmaz ayrıca xperia 5 mp kamera kullanıyor LG 8 mp benim için önemli
  • Pekı o zaman lg modelını seç,ılerleyen zamanlarda kamera yada ramın kullanımdakı fayda yada zararını gorunce bak hak verırsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.