Şimdi Ara

Max 600-700 tl ye kadar telefon ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum bu gün itibari ile bozulmuş bulunuyor nokia e72 zaten yeni bi akıllı telefon arayışı içindeyidim ama birden bozulunca acil ihtiyaç oldu bayadır takip ettiğim general mobile discovery var ama şu anda alabilceğim bir yer yok aslında bu bütçeye en iyi telefon gibi gözüküyor ama şu an için yok onun için acil telefon önerisi lazım şimdiden teşekkürler

TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • xperıa L goz atabılırsın fıyatına gore gayet ıyı bır modeldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkür ederim nokia da ekrana görüntü gelmiyor yani alalı beleli bir görüntü var yarısında hiç birşey belli değil gözükmüyor... zaten akıllı tel arayışı içindeydim ama biraz acil olacak bu gidişle bir kaç güne çözmem lazım verdiğiniz öneriler güzel teşekkür ederim zaten fiyat belli çok bir seçeneğim yok alınca sizle paylaşırım
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • bu gün itibari ile GM discovery siparişi vermiş bulunuyorum yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

bu gün itibari ile GM discovery siparişi vermiş bulunuyorum yardımlarınız için teşekkürler

hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.