Şimdi Ara

Max 60 bine araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acelem yok max 6 ay içinde bu aracı almayı düşünüyorum. Güvenlik, sağlamlık, yol tutuş, konfor önemli. İlk tercih otomatik vites olması çok iyi bir tercih olursa manuelde düşünülebilir. Hb araçlar hoşuma gidiyor ancak jetta mazda3 vs gibi araçlarada yok diyemem.

Aklımdan geçen 24 ay yüzde sıfır ile yeni focus almak ama yeni focus beklenenleri karşıladı mı bilemiyorum. Forddan bir araç almazsan kredi çekeceğim ve 5 bin vs gibi bir para faize gidecek sanırım.

Aklımda

focus
    c4
    mazda3
    jetta
    octavia
    qashqai
    civic
    corolla
    gibi araçlar var. Tercihimi c sınıfından yapacağım ama suv olarak da qashqai tercih edebilirim. Çoğunlukla uzun yolda kullanılacak araç ayda 1500-2000 km yapılabilir buna uygunda bir yakıt performansı lazım şimdi astra var bende sıralı lpgli çok yakmıyor yeni araç ocağımıza incir ağacı dikmesin :D

• Mazda3, Qashqai ve Civic o liste içinden düşünülebilir seçenekler. Youtube videolarına bakınca da Civic'in daha performanslı olduğu gözüküyor. Qashqai veya Civic olabilir. Oda performans bakımından değil karoser bakımından tartışılır.
  • Bana focus ve civic daha mantıklı geliyor,qashqai de iyi seçim ama sıktı artık heryerde var ama düşünülebilir

Sıralama yaparsam;

Focus
    Civic
    QQ
  • Jetta
    Focus
    C4
    Octavia
    Mazda 3
    Qashqai
    Corolla
    Cıvıc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 24 Haziran 2012; 18:11:29 >
  • ilk tercih Jetta gibi gözüküyo ama onunda DSG sıkıntı

Octavia yada QashQai'den yanayım ben, iyi forumlar
  • Listenizdeki araçlardan tercihim C4 olurdu. Malzeme kalitesi ve yalıtımı listenizdeki diğer araçlardan daha iyi. Süspansiyonları yumuşak ve sıkıntı yaratmıyor. Ayrıca başarılı dizel ve benzinli motorları var. Aşırı performans merakınız varsa 1.6 THP C4 performans ihtiyacınızı karşılar. THP Bmw ve Mini'ninde kullandığı çok başarılı bir ünite. Dizel düşünüyorsanız 1.6 e-HDI lara bakın. Aynı motor Focus'ta da kullanılıyor.
  • Civici öneririm benzinli cok yakmıyor.Lpg ile tam ekonomi arabası olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    MAX 35.000 Jip tavsiyesi.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avensis 1.6 + lpg'ye ne dersin ? Üst sınıf
  • avensis çok büyük geliyor bana hocam focus gerçekten iyi bir arabaysa 24 ay sıfır faiz seçeneği ile ciddi bir şekilde düşünüyorum
  • Civic veya Mazda3 alınır yıllarca problemsiz binilir
  • citroen c4 derim donanımı oldukça iyi ve sınıfının az yakıt tüketen araçlarından bir tanesi
  • yıl sonu gibi yeni golfler gelecek hocam.meksikalı kalitesiz jetta yerine golfü bekleyin derim.madem aceleniz yok
  • Büyük araç istemiyorsun, D sınıfını eledik.
    Otomatik istiyorsun, içlerinden en iyi tercih Civic olacaktır. (sorunsuzluk)
    Konfor diyorsun. C4
    Yol tutuş diyorsun. Mazda 3 - Ford Focus

Yakıt tüketimini baz alıp bir derleme yaparsak :

LPG : Civic
    Dizel : C4

Ek olarak Ford'un EcoBoost motoru hakkında biraz inceleme yap ;)
  • jetta ve octavia benzinli alırsan tüpe uyumlu degil tsi motorlar ama performansı iyidir, dizel dsg alabilirsin...Focus çift kavrama,civic,Qq cvt şanzımandır tüp şart olur...İçlerinden en az yakanı c4 dizel otomatik olur...
  • Citroen C4'ü tavsiye etmem.Motora hiç uymayan şanzıman kullanılmış.Bu da arabanın performansını epey kısıtlıyor.
  • Uzun yol yapacaksanız D sınıf alın.

O fiyata en iyi D sınıfı 1.4 Turbo manuel Edition Elegance Paket olur.

Uzun yıllar keyifle binersiniz.
  • d sınıfı olarak accord çok hoşuma gidiyor ancak vergisi filan pahalı bildiğim kadarıyla :D
  • biraz daha bekleyin hocam yeni skoda rapid, seat toledo & leon gibi birçok araç çıkacak fiyatları ve araçları bir görün.
  • Yakmaması önemli olmasaydı vw pheaton önerirdim.

Civic lpg al bence

• Bende bu aralar araç alacağım ve 55bin tl ye kadar bakiyordum. Bu sinirda burda bana en cok onerilen arac ford mondeo otomatik. 2010 2011 falan 2000 dizel bulabilirsin ve donanim olarak titanium. Benim begendigim arac 2011 model toyota avensis 1.8 otomatik donanim olarak elegant. D segment buyuk demissin ama uzun yol dedigin icin bence bu sinifida dusun konfor vs yonunden(tavsiyelere dayanarak soyluyorum) onun disinda c4 dolu bi araba mcp vites sarsinti yapiyormus. Mazda3 4 ileri otomatikmis ve oldukca hantal diyorlar 0 100 hizlanma 13 saniye falanmis. Oneri olarak 2009 honda accord ve 2010 mazda6 da cok soylendi ama ikiside benzinli bide mazdanin 2.el pazari cok hareketli degilmis. Honda civic inceleme videolarina baktim ic malzeme kalitesi oncekine gore daha dusuk diyordu tam emin degilim ama galiba 8.etap programinda. Jetta icin iyi araba ama gereksiz pahali deniyor birde dsg ile ilgili sorunlardan bahsediyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. Bana soylenen ve aklima gelenler bunlar belki bir isine yarar ama cogunluk mondeo tavsiye ediyor ki boyleykn mutlaka bi bildikleri vardir diyorum cogu kisi ayni seyi soylediginden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.