Şimdi Ara

Max 6.500'e Az yakan Araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/sahibinden_acil_satilik-67WQQaXQQ25258415WQQpXQQdisplayitem?

Temiz europa icin bütceyi hafif aşması lazım

quote:

Orijinalden alıntı: burak876

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: conta.

renault europa +lpg

en iyi seçenek bencede bu

Güzel araç ama 6.500 liraya Europa çok zor. Varsa bile muhakkak masrafı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak876

Siz de biliyorsunuz ki bu memlekette araç alacak insan daha almadan satmayı düşünür. Bunun sonucu olarak da donanım yerine ikinci eli iyi olan araçlar ilk tercih oluyor.

Hocam 6.500 liralık araba. Bunun beşinci eli olsa ne yazar? En az değeri düşecek araçlardır bunlar. Düşeceği kadar düşmüş.

Gören de sıfır kilometre otomobil alınıyor sanacak yani.
  • Proton al kardeş diğerlerine bakma. Fiyatıda cok uygun. hava yastıgı klima elektirikli cam hidrolik direksiyon ve diğer araçlardan daha fazla konfor ile güvenliik. Satmasına mutlaka satılır merak etme.
  • Uno tavsiye ederim..35 liralık gazla uzun yolda 300 kilometreye yakın gidiyor..Daha bu haftasonu şahit oldum..
  • Gercekten mi?
    Cok iyi gidiyormuş
    Model özellik bilgisi verebilirmisiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Uno tavsiye ederim..35 liralık gazla uzun yolda 300 kilometreye yakın gidiyor..Daha bu haftasonu şahit oldum..
  • enjeksiyonluları biraz daha az yakar

ama karbüratörlüleri enj. göre daha az sorunlu

ağırlığı 800 kg civarındadır seridir frenleri zayıftır ama tüple yakıtı makul olur

• proton 99 model, klimalı, hava yastıklı, 1500 motor ve 7000 lira, pazarlıkla 6500'e alınır. adama 124 mü önerecektik? Gayette güzel araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the voyager -- 12 Mayıs 2010; 15:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conta.

Gercekten mi?
    Cok iyi gidiyormuş
    Model özellik bilgisi verebilirmisiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Uno tavsiye ederim..35 liralık gazla uzun yolda 300 kilometreye yakın gidiyor..Daha bu haftasonu şahit oldum..

98 model 1.4 Sx İ.e idi araç..Ancak direksiyonu biraz sert..Hidrolik olanını bulmanızı tavsiye ederim..

Son olarak bütün Unoların böyle olup olmadığı konusunda bir fikrim yok..Çünkü aracın kilometrede yaktığı aşırı az gözümle görmesem katiyyen inanmazdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragıp Ozan

1.4 brodwey

dün aldım 5400e

eşek niyetine kullanmak için.
    biradere ve hanıma araba sürmeyi de öğretmek lazım..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

Proton al kardeş diğerlerine bakma. Fiyatıda cok uygun. hava yastıgı klima elektirikli cam hidrolik direksiyon ve diğer araçlardan daha fazla konfor ile güvenliik. Satmasına mutlaka satılır merak etme.

Benimde aklıma proton yattı ancak ne kadar yakar bu arabalar bilgisi olan varmı?
  • Uzun Süredir Broadway kullanıyorum.6.500'e Broadway bulabilirsiniz(Lpg'li).Aracım Benzinli oldugu için az yaktıgını soyleyemem.(1.4 Karbürotörlü)
    +'ları
    Altı yuksetir
    Parçaları Ucuzdur
    Motor Sesi yüksek değildir
    -'leri
    Yol Tutuş yeteneği düşüktür
    Hızlı bir araç yanınınzdan geçtiği zaman savurur(Kamyon,Otobus ve Minibus)
    Yüksek Hızlarda Güvensizlik Hissi Verir.
  • skoda felicia veya suzuki swift olabilir hem az yakar hem çok kaçar
  • 92 japon corolla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

92 japon corolla..

bizim komşunun vardı sabahları çok zor çalışıyordu 2000 model corolla kullanıyorum babamın varda. misal onunla 62 liralık gaz ile depoyu dolduruyoruz 380 km gidiyor şehir içi. bunun kadar veya daha az yaksın yeter bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.