Şimdi Ara

Max. 5500 TL Gaming Laptop Önerisini (Garantili 2. el de olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi max. 5500 tl bütçem var. Genel olarak ikinci el bakiyorum. 16 gb ram, Ssd gibi özellikler arıyorum.

Batarya önemli değil evde kullancam hep masaüstüne yerim olmadığı için laptop bakıyorum.

Önemli olan güncel oyunlarda beni en az 3-4 yıl götürsün. Ultra ayar olsun gibi takıntım yok. 2 3 yıl sonraki oyunları orta yada yüksek ayarda sorunsuz çalıştırsın. 4 fanlı bi laptop soğutucum var ama yine de ısınma konusunda çok üzmesin yeterli.

HP Omen ler çok hoşuma gitti tasarım olarak ama yorumlar çok iç açıcı değil malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpknkc -- 9 Şubat 2019; 13:7:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunlarda 3-4 yıl götürmesi için en azından gtx 1060lı bir model almalısınız, yurtiçi o fiyata 1060lı cihaz bulmanız da mümkün değil.
    www.newegg.com
    MSI GV62 8RE-016 15.6" IPS GTX 1060 i5-8300H 8 GB Memory 1 TB HDD 128 GB SSD Windows 10 Home 64-Bit Gaming Laptop -- ONLY @ NEWEGG - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834154830

Bunu düşünün derim, kargo dahil yaklaşık 5300 tl civarı oluyor, rami de daha sonra eklersiniz.

• yurtdışından almayı düşünmüyorum hocam yasabilecegim bi sorunda muhatap bulmak çok zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edilen newegg ürünü MSI. Yani 1 yıl global garantisi var. Newegg de 1 ay iade kabul ediyor sıkıntılı ürün yollarsa diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.