Şimdi Ara

max 45 bin 0 benzinli manuel sedan aile aracı tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

haha:) galiba bizdik:) adam hocam benden daha çok şey biliyosunuz diyo. Parçası az bulunur diyo falan. Evet tavan döşemesi falan hoş değildi. Açıkcası müdürünü de arasam 40 binden fazla vermem o fiyatıda kimse yapmaz galiba

Halt etmiş o eleman. Sıkça yapılan kamyon, kamyonet pazarlıkları bir süre sonra böyle de bir etki yapıyor demek ki!
    40.000'den fazla verip vermemek tabii sizin bileceğiniz iş, para sizin. @shadowgeist in de dediği gibi aslında fiyat iyi, yumuşak plastik farkı olarak bi 5-10k daha vermeniz gerekecek. Bir de tok kapı sesi isterseniz tası, tarağı satmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

quote:

haha:) galiba bizdik:) adam hocam benden daha çok şey biliyosunuz diyo. Parçası az bulunur diyo falan. Evet tavan döşemesi falan hoş değildi. Açıkcası müdürünü de arasam 40 binden fazla vermem o fiyatıda kimse yapmaz galiba

Halt etmiş o eleman. Sıkça yapılan kamyon, kamyonet pazarlıkları bir süre sonra böyle de bir etki yapıyor demek ki!
    40.000'den fazla verip vermemek tabii sizin bileceğiniz iş, para sizin. @shadowgeist in de dediği gibi aslında fiyat iyi, yumuşak plastik farkı olarak bi 5-10k daha vermeniz gerekecek. Bir de tok kapı sesi isterseniz tası, tarağı satmak lazım.

aslında konuyu açan arkadaş tok sesten ziyada en azından daha kaliteli ya da daha işçiliği olan bir iç mekan beklemiş diye düşünüyorum.Yoksa o kadar araçtan lancere bakmaya giden biri o aracı tanıyıp araştırıp gitmiştir bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

quote:

aslında konuyu açan arkadaş tok sesten ziyada en azından daha kaliteli ya da daha işçiliği olan bir iç mekan beklemiş diye düşünüyorum.Yoksa o kadar araçtan lancere bakmaya giden biri o aracı tanıyıp araştırıp gitmiştir bence...

Latife etmiştim...bu gibi konularda bu araçlar bahsini ettiğim gerekçelerle, tanımadan, kullanmadan yerlere vuruluyor da ona vurgu yapmak istemiştim. Yoksa konuyu açan kişiye herhangi bir imada bulunmak istemedim. Ayrıca, Lancer'a bakmaya gidildiyse bu arabanın bir spor sedan olduğu bilinerek gidilmiştir zaten, öyle değil mi?

• c sınıfı olsada kıa rıo bir b sınıfı olarak çok daha kaliteli bayiden sıfır alabilirsin..

yada mazda 3 impresivde güzel lancerin kasası eskidi artık bir yıla yenilenir o zamanda üzülürsün 45 güzel para güncel kasa araçlara bak derim ki mantıklı kararlarınız var fiat ve reno gibi kalitesiz araçlara bakmıyorsunuz.. zor ancak 2. elde ceed de bulabilirsiniz yada 2. elde civic de güzel araç..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.