Şimdi Ara

Max 400 TL Telefon Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dokunmatik ,wi-fi ,3g ,bluetooth ... (sürgülü klavyeli telefonlar hosuma gidio onlarda olabilir.)
    Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepper

arkadaslar 400 lira bütcem var
    dokunmatik ,wi-fi ,3g ,bluetooth ... (sürgülü klavyeli telefonlar hosuma gidio onlarda olabilir.)
    Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.

bu fiyat aralığında Nokia C5-03 var bir yakınım ilgilendiği için biliyorum bir araştır bak özelliklerine istersen.
  • LG P350 Android v2.2 (Froyo) olabilir bi araştır istersen.
    C5'in dokunmatiğinden biraz daha iyi gibi geldi bana üstelik android os olması en büyük avantajı ama sende benim gibi Nokia sevenlerdensen mecburen C5 diyorum bu fiyat aralığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enforcer54 -- 18 Temmuz 2011; 18:49:43 >
  • Nokia C5-03
    Samsung Star Wi Fi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 18 Temmuz 2011; 19:44:08 >
  • samsung monte s 5620
  • Nokia C5-03
  • C5-03 almanı tavsiye ederim şuanda kullanıyorum aklına takılan soruları cevaplayabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: \America/

C5-03 almanı tavsiye ederim şuanda kullanıyorum aklına takılan soruları cevaplayabilirim.

hocam bende düşünüyorum bu telefondan sosyal ağları çok kullanan ( internet için ) ve mesajlaşan birisi için nasıldır bu telefon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Orijinalden alıntı: \America/

C5-03 almanı tavsiye ederim şuanda kullanıyorum aklına takılan soruları cevaplayabilirim.

hocam bende düşünüyorum bu telefondan sosyal ağları çok kullanan ( internet için ) ve mesajlaşan birisi için nasıldır bu telefon ?

bence internet bağlantı hızı çok güzel hocam çoğu telefondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Birde ovi den opera yı indirdin mi tadından yenmez. Tek soru işaretin buysa düşünmeden al

Mesajlaşmaya gelincede telefonu yan yatırınca qwerty klavye çıkıyor ve bilgisayar klavyesi gibi başarılı olmuş dokunmatiğe alışman zaman alablir ama alıştıktan sonra çok rahat kullanırsın ben şahsen aldığım günün 3. saatinde alıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.