Şimdi Ara

Max 35 bin bütçeli Araç önerileri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ödememden dolayı aracımı satmak zorunda kaldım. Geriye kalan 35 bin lira ile bir araba almayı düşünüyorum. Bana bu konuda yardımcı arkadaşlar olursa çok memnun olurum...
    Tercihen
    Benzinli ( Daha yeni model amaçlı)
    Görünüşü güzel bir araba bakıyorum...
    İnternetten araştırdığım kadarıyla
    Linea, Fiesta, 308 uygun gibi gözüküyor. Sizce ne almalıyım yeni bir model önerebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiesta hocam

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiestalarda Malesef bütçeden ötürü Km ve Boyası fazla olan araçlar çıkıyor. Beni düşündüren kısım biraz bu oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: feda0034

Hocam fiestalarda Malesef bütçeden ötürü Km ve Boyası fazla olan araçlar çıkıyor. Beni düşündüren kısım biraz bu oluyor

Hocam illaki denk gelir siz yine de bakın. Km konusuna gelirsek bakımı zamanında yapılırsa bir sorun teşkil etmez. Linea ve 308 alınmaz bana göre

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Motor olarak 1.2 sorun olurmu?

• quote:

Motor olarak 1.2 sorun olurmu?

Performans konusunda beklentiniz yoksa olmaz

• Cruze ls 1.6 LPG'li sedan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu fiyatlara sedan bakıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze al memnun kalırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende ilk aracımı alıcam hb olarak bu fiyatlara öneriniz nedir benzin lpg fark etmez

• Denk gelirse cruze, aveo

• Temiz cruze bulursan kacirma derim. Bulamazsan aveo 2

• C max bulabilirsiniz. Serseri bi kullanici kitlesi olmadigindan da temizini rahatca bulur kullandikca keyif alirsiniz

• Fiat diye burun kıvırmazsan bravo 1.4 tjet(lpg uyumlu) yada 1.6multijet

• bagaj ihtiyacına göre linea - symbol olabilir - parçaların uygun olur kafanda düşünce olmaz en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Cook_Candidate

Bende ilk aracımı alıcam hb olarak bu fiyatlara öneriniz nedir benzin lpg fark etmez

2010-2011 model clio 3 1.2 öneririm hocam kullanımı çok pratik direksiyon ve debriyajı yumaşacıktır.kronik sorunlarıda yoktur.50-80 bin kilometrerelerde çok temizlerini 35-37 bin tl aralıklarında rahatlıkla bulabilirsiniz.1.4 leride var aynı zamanda extreme paket çoğu ihtiyacınızı karşılar.

• Bellup B kullanıcısına yanıt
    Hocam cruze satış durumları nasıl? Max 1 1.5 sene binmeyi düşünüyorum alacağım araca

• quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

quote:

Bende ilk aracımı alıcam hb olarak bu fiyatlara öneriniz nedir benzin lpg fark etmez

2010-2011 model clio 3 1.2 öneririm hocam kullanımı çok pratik direksiyon ve debriyajı yumaşacıktır.kronik sorunlarıda yoktur.50-80 bin kilometrerelerde çok temizlerini 35-37 bin tl aralıklarında rahatlıkla bulabilirsiniz.1.4 leride var aynı zamanda extreme paket çoğu ihtiyacınızı karşılar.

Hocam dediğiniz clio lara baktım araç yeni model olarak alınacak güzel bir araç fakat yeni kasalarında dediğimiz fiyatlarda ağır hasarlı bulmak anca mümkün oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

quote:

Hocam dediğiniz clio lara baktım araç yeni model olarak alınacak güzel bir araç fakat yeni kasalarında dediğimiz fiyatlarda ağır hasarlı bulmak anca mümkün oluyor

bir önceki kasa hocam yeni kasalardan değil size önerdiğim araçlar.kullanımları çok keyifli hiçbir kronik sorunu olmayan araçlardır.direksiyon ve debriyajı çok yumaşaktır.5-10 sene sorunsuz kullanırsınız.abimde var onun için biliyorum aracı.7 senedir bakımları haricinde hiç bir masrafı olmadı.

• c max alın ilk kez arabaya bindiğinizi anlayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.