Bildirim
Max 25 Bin TL'ye Kadar Araba Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Corsa c inceleyebilirsiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.arabam.comOpel Astra 1.6 Edition Fiyatları ve Modellerihttp://www.arabam.com/ilanOnizle/5884393/2316735
araç bana aittir .. herhangi bir sorunuz olursa pm den yazabilirsiniz ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroN
Merhaba arkadaşlar araba almayı düşünüyoruz, bütçemiz 25 Bin TL, araç önerebilir misiniz? Link atarsanız sevinirim. Ayrıca Fiat ve Renault gibi saçma arabalar olmasın lütfen. Teşekkürler.
Ne tür bir araç arıyorsunuz, hacback sedan, dizel - lpg, otomatik vs gibi yada konfor , yakıt, sağlamlık, ikinci eli vs öncelikleriniz varsa fikir verme açısından daha rahat yardımcı olunabilir kanaatimce. -
Manuel, dizel-benzin fark etmez, sedan ve full olursa araç çok iyi olur, teşekkürler şimdiden -
nissan almera sedan olabilir yada nissan primera comfort -
Honda civic 1.6ies sedan al dua edersin
Link atabilirseniz çok sevinirim cidden :) Çünkü söylediğiniz arabalara bakıyorum 2000 modeli bile 30 bin tl -
güncel. -
Nasıl yaa daha 1 ay önce benim kardeşim 2001 modeli 24 e sattı adam antalyadan geldi hemde daha yeni lpg takmıştı ve ilk sahibinden aldı arabayı 6 ay önce daha 110.000 mi neydi kö si orjinal. Sen hangi işanlara bakıyosun çözemedim ama o fiyatlara bakma git pazarlığını yap arabanın başında.
25 bin tl ye Hyundai i20?
hatchback, otomatik vites ve mümkünse lpg li olarak bende önerilere açığım. -
quote:
Orijinalden alıntı: onureonure
hatchback, otomatik vites ve mümkünse lpg li olarak bende önerilere açığım.
2001-2005 Opel corsa ve 2004-2007 Ford fiesta o klasmanda piyasada en çok tutulandır kanaatimce. Fakat birçok seçenekte mevcut 2004 vw polo, hyundai 1.4 getz, pejo 307,206, citroen c3, nissan micra gibi modellere de bakılabilir. Fakat alacağınız araç ikinci el otomatik olduğu şanjuman ve motor aksamını çok iyi göstermeniz gerekir. Onun harici sizin dış görünüş zevkinize kalmış. -
Size biraz fazla gelebilir ama aracıma bakabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/ -
C kasa Vectra Elegance ve comfort modeller var fiyatlar düşük gibi görünüyor guvenilirmi bilemedim ayni fiyat bareminde bende araba arıyorum 25.000 tl ye kadar hatta 2005 modele kadarda focus ve mondeolar var ? Güven konusunda kararsız kaldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X