Şimdi Ara

Max 2400 TL ye oyun notebook Önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir leptop almaya karar verdim.verdim vermesine ama aklım çok karıştı.
    Geçen gün Vatan 'a gittim her görevli başka bir sey söylüyor ve kendi sattığı markaya yoğunlaşılıyor :) anladığım kadarıyla.
    Görevlilere sayıyorum özellikleri Her zaman yeni bir leptop önerisi alıyorum kendi markalarından.
    Neyse şimdi size soruyorum;
    Bütce:2000-2400 Tl
    Ekran tercihim(çok gerekli değil ama evin iç işleri bakanı istiyor)17.3 inc Full HD olmasada HD
    Ekran kartı : ddr5 ise 1.5 gb ddr3 ise 2 gb Performanslı bişey olsun
    İşlemci:İntel i7 2670QM yada 2630QM olabilir
    Ram: 8 gb

birde arkadaşlar şu leptoplar nasıl aklım takıldı şunlara;
    hp dv6 lz490ea
    msi -ge620dx-650TR
    Exper ncl1n
    Exper nrk4e
    Forumda yada google amcadan bulabilirsiniz

• http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html bu ürüne bakabilirsiniz hatta sitede toplu olarak alacaklar sitelerden fiyat teklifleri bekliyorlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_58039084/mpage_2/key_/tm.htm inceleyebilirsiniz

eğer daha iyi olsun ve bekleme sürem var derseniz hazirana kadar monster bakabilirsiniz
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=413641&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

• quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

eğer almak için acelen yoksa şuna bakabilirsin;

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=413642&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
    Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Lakin ben monster dusunmuyorum.
    Msi da Bizim burda kimse tavsiye etmiyor onun yerine hp al dediler (5-6 güvenilirkişi)
    Monster seçimlerime katmamamın tek nedeni kasası

• quote:

Orijinalden alıntı: ilikanbatuhan97

Msi da Bizim burda kimse tavsiye etmiyor onun yerine hp al dediler (5-6 güvenilirkişi)

oyun için hp alana yanında soba veriyorlar.O yüzden hp al demişlerdir.
    msi daha iyi.bak buraya;
    http://forum.donanimhaber.com/m_58039084/tm.htm

• quote:

quote:

oyun için hp alana yanında soba veriyorlar.O yüzden hp al demişlerdir.
    msi daha iyi.bak buraya;
    http://forum.donanimhaber.com/m_58039084/tm.htm

Alıntıları Göster
    Tamam Yav celallenme :) Bizim buralar soğuk iyi olur aslında ama
    Şakası bi yana bende logitek soğutucu var su beyaz olanından gecen vatanda 165 tl idi onu almıstım o iyi soğutuyor.Hoporloru manyak bişi amma :)
    Birde bu msi iyi değil diyenler Ankara ticaret odası bilgi işlemdeki abiler :) Güvenim Tam!!

• quote:

Tamam Yav celallenme :) Bizim buralar soğuk iyi olur aslında ama
    Şakası bi yana bende logitek soğutucu var su beyaz olanından gecen vatanda 165 tl idi onu almıstım o iyi soğutuyor.Hoporloru manyak bişi amma :)
    Birde bu msi iyi değil diyenler Ankara ticaret odası bilgi işlemdeki abiler :) Güvenim Tam!!

Alıntıları Göster
    sen bilirsin.tavsiye istedin biz de verdik.Alıp almamak senin elinde...
    msi marka olarak çok iyidir ama bir türlü piyasada ismini adam gibi duyuramadı.HP isim olarak daha duyulmuştur.Ama sadece marka ismine göre bilgisayar almak 20.yüzyıl'da kaldı.Önemli olan işlevi.

Oyun konusunda msi'ın cihazları,hp'yi ezer geçer.Aksini iddia edenlere pek güvenmesen iyi olur.

Oyun konusunda marka olarak en iyi bilgisayarı üretenler aşağıda ;
    Dell > Monster(Clevo) > MSI > Asus > ...
    Kolay gelsin.

Edit:ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 26 Şubat 2012; 12:10:45 >

• quote:

sen bilirsin.tavsiye istedin biz de verdik.Alıp almamak senin elinde...
    msi marka olarak çok iyidir ama bir türlü piyasada ismini adam gibi duyuramadı.HP isim olarak daha duyulmuştur.Ama sadece marka ismine göre bilgisayar almak 20.yüzyıl'da kaldı.Önemli olan işlevi.

Oyun konusunda msi'ın cihazları,hp'yi ezer geçer.Aksini iddia edenlere pek güvenmesen iyi olur.

Oyun konusunda marka olarak en iyi bilgisayarı üretenler aşağıda ;
    Dell > Monster(Clevo) > MSI > Asus > ...
    Kolay gelsin.

Edit:ekleme yapıldı.

Alıntıları Göster
    Dell in alienwareler mükemmel ama 2 msi yerine onu almak mantıksız geliyor :) 2 tane alırım birini kardeşime veririm mario oynar.
    Bu toplu alım işi iyi olabilir ama ben daha cok donem sonuna doğru almayı dusunuyorum.
    Malum yeni işlemciler çıkacak diolar otomatikmen düşecek fiyatlar.
    Monster kullanan bi tanidiginiz var mı ? Yani nasıl bir notebook pratikte ?Kasası nasıl? Kafayı yedim galiba

• quote:

Dell in alienwareler mükemmel ama 2 msi yerine onu almak mantıksız geliyor :) 2 tane alırım birini kardeşime veririm mario oynar.
    Bu toplu alım işi iyi olabilir ama ben daha cok donem sonuna doğru almayı dusunuyorum.
    Monster kullanan bi tanidiginiz var mı ? Yani nasıl bir notebook pratikte ?Kasası nasıl? Kafayı yedim galiba

monster sadece oyun için tasarlanmış.Bilgisayarlar 3,5 kilo'dan başlıyor ağırlıkları.Normal kullanımda bile oldukça ses çıkardığından söz ediliyor.Ama performans/fiyat olarak harika bir bilgisayar.Yeni kasalar gelecek,onlar nasıl olacak bilmiyorum henüz.
    Eğer sizin için kasa görüntüsü önemliyse monster'dan uzak durun.

• quote:

quote:

monster sadece oyun için tasarlanmış.Bilgisayarlar 3,5 kilo'dan başlıyor ağırlıkları.Normal kullanımda bile oldukça ses çıkardığından söz ediliyor.Ama performans/fiyat olarak harika bir bilgisayar.Yeni kasalar gelecek,onlar nasıl olacak bilmiyorum henüz.
    Eğer sizin için kasa görüntüsü önemliyse monster'dan uzak durun.

Alıntıları Göster
    Acaba ne zaman gelecek :) Eğer msi in eski kasalrından olsa 1 yıl deseler beklerdim...Ama sanmıyorum msi kasası pahlıya gelir...

• quote:

Acaba ne zaman gelecek :) Eğer msi in eski kasalrından olsa 1 yıl deseler beklerdim...Ama sanmıyorum msi kasası pahlıya gelir...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım her şeyin bir - tarafı var monster da dikkatli kullanmazsan kasası sorun çıkartıyor sanarım.Bende 17" monster düşünüyorum ama bu kasa işi beni çeliyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edvardo

Arkadaşım her şeyin bir - tarafı var monster da dikkatli kullanmazsan kasası sorun çıkartıyor sanarım.Bende 17" monster düşünüyorum ama bu kasa işi beni çeliyor bazen.

Alıntıları Göster
    Aynı durumdayız durumdaşım :) bende 17 istiyorum ama sonucta dolaylı olarak ekran buyudukce birşey olma ihtimali de artıyor
    Ee kasası beni hp tarafına çekiyor alüminyum kasa

• quote:

Aynı durumdayız durumdaşım :) bende 17 istiyorum ama sonucta dolaylı olarak ekran buyudukce birşey olma ihtimali de artıyor
    Ee kasası beni hp tarafına çekiyor alüminyum kasa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardım edin 104 kişi bakmıs sadece 2 kişi yorum yapmıs.Lütfen fikrinizi soyleyin Birde şu toplu alım olayı beni cezbetti açıkçası.
    Yanlız 17.3 inc alınmıyor benim için sıkıntılı bir durum :)

• quote:

Arkadaşlar yardım edin 104 kişi bakmıs sadece 2 kişi yorum yapmıs.Lütfen fikrinizi soyleyin Birde şu toplu alım olayı beni cezbetti açıkçası.
    Yanlız 17.3 inc alınmıyor benim için sıkıntılı bir durum :)

Alıntıları Göster
    DV7 serilerine bakabilirsiniz.. arkadaslar ısınıyor demiş ama istersen bu başlık altındaki diğer hp konularına bakabilirsin... 6005 - 6010 - 6020 vb... oradaki arkadasların yorumlarını okuyarak burada ısınıyor laflarının gerçeklik payını görebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

DV7 serilerine bakabilirsiniz.. arkadaslar ısınıyor demiş ama istersen bu başlık altındaki diğer hp konularına bakabilirsin... 6005 - 6010 - 6020 vb... oradaki arkadasların yorumlarını okuyarak burada ısınıyor laflarının gerçeklik payını görebilirsin..

Alıntıları Göster
    yorum için teşekkürler
    DV7 serisi hp mi oluyor ?
  • quote:

yorum için teşekkürler
    DV7 serisi hp mi oluyor ?

Alıntıları Göster
    msı ve hp
    bmw ve toyota

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans23

msı ve hp
    bmw ve toyota

:)

Alıntıları Göster
    MSI ne zamandan beridir bmw olmuş anlamadım.. enteresan.. ben genelde bu bölümde kimseye bilgisayar önermem genelde yardımcı olurum.. yukarıdaki yorumlara cevap vermiyorum.. almak istediğiniz modelin konu başlığını okuyarak daha iyi fikir edinebilirsiniz kanaatindeyim.. çünkü buradaki bi çok arkadas 3-4 sene öncesinde kaldığı için kullanan arkadaslar gibi güncel bilgi verebileceğini sanmıyorum.. tercih sizin tabiki hangi marka alırsanız alın benim karım yok bu işten :)

• quote:

MSI ne zamandan beridir bmw olmuş anlamadım.. enteresan.. ben genelde bu bölümde kimseye bilgisayar önermem genelde yardımcı olurum.. yukarıdaki yorumlara cevap vermiyorum.. almak istediğiniz modelin konu başlığını okuyarak daha iyi fikir edinebilirsiniz kanaatindeyim.. çünkü buradaki bi çok arkadas 3-4 sene öncesinde kaldığı için kullanan arkadaslar gibi güncel bilgi verebileceğini sanmıyorum.. tercih sizin tabiki hangi marka alırsanız alın benim karım yok bu işten :)

Bana yardım et ozamnArkadaşlar başlık acıyorlar ama hiçbiri benim aklımı karıştırmaktan başka bişey yapmıyorlar.
    Ben
    8gb ram i7 işlemci 2gb ekran kardı 6770 fln yada gt555m ayarında bişeyler

• quote:

quote:

Bana yardım et ozamnArkadaşlar başlık acıyorlar ama hiçbiri benim aklımı karıştırmaktan başka bişey yapmıyorlar.
    Ben
    8gb ram i7 işlemci 2gb ekran kardı 6770 fln yada gt555m ayarında bişeyler

Alıntıları Göster
    arkadaslar bıde su sayfaya gozatın ıstersenız belkı yardımcı olur bız toplu alıcaz cok uygun fıyata gelıcek ıstersenız aklınza yatarsa konusuruz

http://forum.donanimhaber.com/m_58039084/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Direk konuya giriyorum
    Yeni bir leptop almaya karar verdim.verdim vermesine ama aklım çok karıştı.
    Geçen gün Vatan 'a gittim her görevli başka bir sey söylüyor ve kendi sattığı markaya yoğunlaşılıyor :) anladığım kadarıyla.
    Görevlilere sayıyorum özellikleri Her zaman yeni bir leptop önerisi alıyorum kendi markalarından.
    Neyse şimdi size soruyorum;
    Bütce:2000-2400 Tl
    Ekran tercihim(çok gerekli değil ama evin iç işleri bakanı istiyor)17.3 inc Full HD olmasada HD
    Ekran kartı : ddr5 ise 1.5 gb ddr3 ise 2 gb Performanslı bişey olsun
    İşlemci:İntel i7 2670QM yada 2630QM olabilir
    Ram: 8 gb

birde arkadaşlar şu leptoplar nasıl aklım takıldı şunlara;
    hp dv6 lz490ea
    msi -ge620dx-650TR
    Exper ncl1n
    Exper nrk4e
    Forumda yada google amcadan bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_56489479/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56489479 :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.