Şimdi Ara

max:2300bütçe, tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2300liraya kadar çıkıp sağlam oyun oynatan bir laptop almak istiyorum. i7 olan ve msi,victor,monster hariç önerilerinizi bekliyorum(ankaradayım ve 2gün içinde almam lazım internetten alamam)

• 2450 liraya cikabilirsen acer v3-772g olan modeli almani oneririm ama vatandan almaniz gerekli cunku gtx850m ekran kartli model sadece orada var hocam bilgisayar 4.nesil i5 ama size yeterde artar ekran karti cok iyi ayriyeten 12 gb ramide var oyunlari cok rahat oynarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imalat-ı harbiye İ kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com/urunler/125032818/lenovo-z510-59413189-notebook

Hocam şimdi bilgisayarı elden alınca fiyatlar uçuk oluyor. i7li gözüme bu çarptı ancak 740m sana yeterli gelir mi, orasını bilemem.
  • ceycey- kullanıcısına yanıt
    Hocam GTX 850m ekran kartı gerçekten güzel, ancak bu RAM olayına takmayın. Ben 8gblik ramin daha 3 gbyi geçtiğini görmedim. BF3 , Sniper Elite 3 gibi oyunlarda da denedim.1366x768 high ayarlarda 2700-2800 mb de kalıyor. 4gb ram bile gayet yeterli.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunlar cok fazla ram harcamiyor dogru soyluyorsun aslinda ben cizim programlariyla ugrasiyorsa diye belirtmek istemistim ama yazmamisim.

hocam özelliklerinden pek anlamam ama sağlam makineye benziyor beni 3-4yıl götürür mü? ve bu i5 ile i7 arasındaki fark nedir tam olarak ? genel olarak i7'yi tavsiye ediyolar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

http://www.teknosa.com/urunler/125032818/lenovo-z510-59413189-notebook

Hocam şimdi bilgisayarı elden alınca fiyatlar uçuk oluyor. i7li gözüme bu çarptı ancak 740m sana yeterli gelir mi, orasını bilemem.

usta internetten şimdi sipariş versem cuma akşamına elimde olur mu bi fikriniz var mı ? ankarada oturuyorumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam vatandaki urune baktiniz sanirim ama resim yanlis (bir vatan klasigi) o degil orada i7 li olanin resmine bakin bilgisayar aslinda o aynisi arkadasimda var cok hizli ve sessiz ayrica isinma sorunuda yok bu hafta sonu bende alicam z510 u bilmiyorum ama kesinlikle lenova y510p almayin o arkadasim ilk bu bilgisayari almisti o kadar cok sorunu vardiki para iadesi alip acer almisti simdi cok memnun onda kullandim bende almaya karar verdim bu arada i5 sizi her turlu goturur hele gtx850m cok iyi

Valla hocam ben kastamonunun abana ilçesine verdim pazartesi günü, cuma günü elime ulaşmıştı pcdepo.com ile. Ankara içi cumaya kadar gelmesi lazım.
    Hocam i5 oyunlar icin yeterde artar bile i7 daha cok cok yogun render yapan kisiler icin daha uygun olur onemli olan ekran karti gtx850m gt740m i dorde bese katlar oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey-

Hocam i5 oyunlar icin yeterde artar bile i7 daha cok cok yogun render yapan kisiler icin daha uygun olur onemli olan ekran karti gtx850m gt740m i dorde bese katlar oyunlarda.

hocam bütçe değişikliği yapmak zorunda kaldım bana maksimum 2000liraya bi makine önerebilir misiniz acaba
  • Hocam mobilden girdigim icin link veremiyorum ama asus x550jk x0o12d alin 2000 tl altinda en iyi oyun oynaticak dizustu bilgisayar budur daha fazla arastirmaniza gerek bile yok uygun fiyata nerede bulursaniz alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey-

Hocam mobilden girdigim icin link veremiyorum ama asus x550jk x0o12d alin 2000 tl altinda en iyi oyun oynaticak dizustu bilgisayar budur daha fazla arastirmaniza gerek bile yok uygun fiyata nerede bulursaniz alin.

hocam 4gb ram biraz az gibi geldi piyasadaki diğer aynı bütçeli laptoplara göre, fifa15i rahat kaldırır mı acaba
  • Hocam ram sinirda ama yeter isterseniz sistem gereksinimlerine bakin fifanin hatta piyasadaki diger butun oyunlara yeter tabi ayni anda iki oyun acmassaniz ama fazla takilmayin isterseniz 32 gb ram olsun gt740 m ile istediginiz performansi alamassiniz ram olarak iki yil sonraki oyunlarda ram yetmezse (ramlerin fiyati uygundur) 8gb yapabilirsiniz ama laptoplarda ekran karti degismez yani sizin ilk terciginiz ekran karti olmali ve bu bilgisayar o fiyata cok iyi.

+1

1750tl civarında gtx 850m alabilmek büyük şans. Ram şu an yeter, yetmezse ilerde bir 4lük daha takılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam GTX 850m ekran kartı gerçekten güzel, ancak bu RAM olayına takmayın. Ben 8gblik ramin daha 3 gbyi geçtiğini görmedim. BF3 , Sniper Elite 3 gibi oyunlarda da denedim.1366x768 high ayarlarda 2700-2800 mb de kalıyor. 4gb ram bile gayet yeterli.

daha yeni forumda gördüm GTA IV'te ultrada 5.5 gb rami gördüm yazmış
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    Hocam , bilgisayar alırken ya da toplarken eğer oyun için alınıyorsa ilk tercih ekran kartı olmalı. Ram duruma göre sonradan da takviye edilebilir. Ama ekran kartını takviye etmek ram kadar kolay olmaz.
  • Asus bakmanı tavsiye ederim farklı modelleride var inceleyebilirsin

https://www.notebookadresi.com/asus-x555ln-xo031d-notebook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.