Bildirim
MAX 2300 YTL HANGİ MODEL PANASONIC PLAZMA 106 EKRAN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
PX80 Olabilir fakat ... biraz daha eklemeniz lazım rakama ... selamlar ... -
maaleef daha fazla çıkamam aslında en fazla 2000 ytlydi 2300 e çıkabildim , limitim budur -
edit...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 19 Haziran 2008; 14:16:31 > -
ok teşekkür ederim bir araştırayim bende -
kardeş pana 42px8 al o zaman..
aslında 42px80e alsan daha iyi. vatanda 2470 ytl idi taksitli fiyatı ama stok bitmiş. bence biraz daha bekle. yok dersen 42px8 modelini estoreden 1820 ytl' te alabilirsin sanırım. -
stokta 42px8 kalmamış estore da sanırım -
-
panasonic px8 bizim tekofaksın stoğunda bile şuan yok alacaklar hemen acele atmesin -
şu an stok aldım ... doğrudur PX8 şuan yok ... -
osedan arkadaşım,
panasoniclerin 8 serilerinde dikey çizgi problemi var mı? başka konular altında panasonicle ilgili bu problemlerden bahsetmişsin hatta birkaç resim koymuşsun, almaya karar vermişken açıkçası midem bulandı. -
Aylardır belli forumlarda bu cihazları inceliyorum ve kendim test ediyorum ... doğrudur bu tip bir problemleri mevcut ... tabi bu hepsinde olacak diye birşey yok olunca da tekofaks değiştiriyor(garanti dahilinde ) bizim çekincemiz garanti bitince ne olacak ... o zaman geçmiş olsun direk çöpe gidecek ... bizi korkutanda bu
dikey panel sıkıntısı şu ana kadar
PV7
PV70( bayağı çok)
PX80
Serilerinde gözlemlenmiştir...
panel koruma camı ve fosfor koruma camı yansıma sıkıntısı tüm modellerinde mevcuttur ....aksini kimse iddia edemez bizzat kendi test sonuçlarımdır ...
resimleri buradan görebilirsiniz ...http://forum.donanimhaber.com/m_24114855/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 20 Haziran 2008; 15:05:44 >
-
0sedan hocam pioneer sıfır hata ilemi çalışıyor.? hiçmi sorun çıkarmıyor. bunların servisi iş yapamıyor o zaman.. -
Malesef öyle ... servisler sadece kurulum esnasında firmanın ödediği ödeneği alıyor ... ve yatışa geçiyorlar ... ama yaptıkları en iyi iş kumanda temin etmek çünkü kumandalar naçizane duvarada fırlatılıyor ... camdan atılıyor, üstüne oturuluyor (kazara), kavgaya karışıyor işin esprisi mutlaka her elektronik cihazda olduğu gibi pioneer dada bir takım arızalar çıkabilir ..ama bu güne kadar kullanım hataları dışında kullanıcıları sıkıntıya düşürecek bir sıkıntı olmamıştır.. sevgili Twist _of_face saygılarımla ...
-
quote:
Orjinalden alıntı: 0sedan
Malesef öyle ... servisler sadece kurulum esnasında firmanın ödediği ödeneği alıyor ... ve yatışa geçiyorlar ... ama yaptıkları en iyi iş kumanda temin etmek çünkü kumandalar naçizane duvarada fırlatılıyor ... camdan atılıyor, üstüne oturuluyor (kazara), kavgaya karışıyorişin esprisi mutlaka her elektronik cihazda olduğu gibi pioneer dada bir takım arızalar çıkabilir ..ama bu güne kadar kullanım hataları dışında kullanıcıları sıkıntıya düşürecek bir sıkıntı olmamıştır.. sevgili Twist _of_face saygılarımla ...
açıklamaların için saol. fiyat konusuna girmemişsin ama neyse.. gülü seven dikenine katlanır olayı..
bu arada bir plazmada nasıl bir kullanım hatası olabilir kardeş. mesela ben bir ups bağlasam hiç bir elektriksel hata oluşmaz sanırım. diğer olabilecek hatalar nedir? cihaza kültablası falanda fırlatmadık farzet..
-
önceki 6. jenerasyon plazmalardaki burn meselesi için söylemiştim ... şimdi sen gece dvd seyrederken makine açık kaldı sende uyudun film bittikten sonra dvd lerde başlangıç menüsü ekrana gelecek ve başlatma komutu bekleyecektir ... eeee malesef kimse müdahele etmeyince menü sabaha kadar kalacaktır ... bu da kullanım hatalı burn sorunu olmasına yol açar...yada bir tv yi plasma olsun lcd olsun güneşin direk ışınlarına uzun süre kalacak bir yerde konuşlandırmak .... buda boart arızalarına yol açar ..yani bu tip sıkıntılar olabilir demek istedim saygılar ... -
0sedan yanlış anlama ama şunu öğrenmek istiyorum. bu burn-in olayında hangi durumlarda garanti işliyor. çünkü dediğin olay normal şekilde de olabilir. mesela maç izlerim 2 saat sonra bir bakmışsın burn in olmuş. servis bunun kullanıcı hatası olup olmadığını nasıl anlıyor. ayrıca çizgi probleminde nasıl tepki veriyor, direk panelmi değişiyor?
saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X